• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

evet. bunu hatırlıyorum.
konu sahibinin eltisi bildiğin beyaz uçuş uçuş bi elbise giymişti. eşi de yani damadın kardeşi de lacivert gibi bi smokin giymişti. letinin başında da çiçekten tac vardı. :KK70:

ya keşke bulsak ama baya eski konu.
ayy hadi elti kıskançlığı vs diyelim anlamaya çalışalım ama damatın kardeşini smokin giymeside çok abes olmuş.heyyy allahım yaaa.

Konuyu takip ettim, merakla bekliyorum
Ama biseyi dahada cok merak ediyorum o ikiz gelinin resimlerini bi turlu acamadim, konuya girdim hata var , burda yayinlanmis hata var off goremicekmiyim ben o resimi :D

Konuyu takip ettim, merakla bekliyorum
Ama biseyi dahada cok merak ediyorum o ikiz gelinin resimlerini bi turlu acamadim, konuya girdim hata var , burda yayinlanmis hata var off goremicekmiyim ben o resimi :KK70:
Konunun adini google da arayinca cikiyor gorsellerde ama cok bulanik fotolar.

Amannn giyerse giysin ya esas kız nişan da sensin onu ayıplarlardi görmemiş diye :duduk: allahtan görümce Yok bende bir kv yeter :halay:

Son güncellemeden sonra konunun fake olduğunu bir ben mi düşünüyorum?:deli::KK53:
Her şey çok hızlı gelişmiş.
Bu konuyu da konu sahibi önceki konusunda kendi tabiriyle taşlandığı için açmış bence.
1 ay önce iş görüşmesine gidiyor, yöneticim benden hoşlandı diyor. Tepki görünce nişanlanıyoruz diye ayrı konu açıyor, görümce ruh hastası çıkıyor , nişan atılıyor.:oha:
AA bu kadarını bilmıyordum :KK12:

Takip edemedim nolmus nolmus

çocuk ablasına o elbiseyi giyme demiş, o da giyeceğim deyince almış kesmiş elbiseyi.. görümce de konu sahibinin evini basmış, tehditler etmiş.. tam nişan iptal oldu derken barışmış nişanı yapmışlar ama görümce hala tehdit ediyormuş telefonda.. şimdi gelip yazar belki görümce konu sahibini harcamadıysa :27:

çocuk ablasına o elbiseyi giyme demiş, o da giyeceğim deyince almış kesmiş elbiseyi.. görümce de konu sahibinin evini basmış, tehditler etmiş.. tam nişan iptal oldu derken barışmış nişanı yapmışlar ama görümce hala tehdit ediyormuş telefonda.. şimdi gelip yazar belki görümce konu sahibini harcamadıysa :KK53:

Ozelden mi yazdi? Buraya da yazsin ya...

niye ki?

aile içinde saygı duyulup elbiseyi giyme dendiğinde umursanmayan adam ( anne babasıda dahil ) çözümü elbiseyi kesmekte bulduysa görümceyide eve mi kilitlemiştir?
Biri benim evimi basıyorsa ertesi gün evime nişan için giremez.
Elbiseyi kesme reddesine gelen kardes de nişanlanacak hanim da buna musade etmez diye düşünüyorum

Biri benim evimi basıyorsa ertesi gün evime nişan için giremez.
Elbiseyi kesme reddesine gelen kardes de nişanlanacak hanim da buna musade etmez diye düşünüyorum

nişan evdemiymiş ki?
bu kadar tantana evde giyilecek kıyafet için miymiş:KK57:
neyse konu sahibesi gelince öğreniriz inşallah detayları..

Back