- 5 Ocak 2016
- 701
- 1.593
- 113
Evde olması neyi değiştirir ki?nişan evdemiymiş ki?
bu kadar tantana evde giyilecek kıyafet için miymiş
neyse konu sahibesi gelince öğreniriz inşallah detayları..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde olması neyi değiştirir ki?nişan evdemiymiş ki?
Detaylarini bilmiyorum ama konu sahibi baya kızgındı görumceyi kabul ettigini düşünmüyorum.nişan evdemiymiş ki?
Detaylarini bilmiyorum ama konu sahibi baya kızgındı görumceyi kabul ettigini düşünmüyorum.
Ev basmak ne demek?
Yani gelini geçtim ailesi bile birseylere karşı çiksa yeridir.görumce net kiskanç içindeki canavari çikardidimi sıradan bir durum değil..
Yani gelini geçtim ailesi bile birseylere karşı çiksa yeridir.görumce net kiskanç içindeki canavari çikardi
birde o var tabi ailesinin hiç konusu geçmedi ne dediler ne tepki verdiler bu olanlara acaba?
görümce psikopat, kurumsal şirkette yönetici olan damadın hiç bir ağırlığı yok aile içinde vs vs.. konu sahibesinin ailesinin bir fikri yok herhalde bu olanlar karşısında.
Ev basma olayi nasil gerceklesti bilemiyiz ama aile bu konuda tavrini koymaliydibirde o var tabi ailesinin hiç konusu geçmedi ne dediler ne tepki verdiler bu olanlara acaba?
görümce psikopat, kurumsal şirkette yönetici olan damadın hiç bir ağırlığı yok aile içinde vs vs.. konu sahibesinin ailesinin bir fikri yok herhalde bu olanlar karşısında.
Damat kardesinin elbisesini kesmis gorumcede gelinin evini basmisKim ev basmış? En son elbise meselesinde kaldım ben
Bunların görümceden başka ailesi yok sanırım. Konu bu üçlü arasında geçiyor sadece.Damat kardesinin elbisesini kesmis gorumcede gelinin evini basmis
Damat kardesinin elbisesini kesmis gorumcede gelinin evini basmis
Ev basma olayi nasil gerceklesti bilemiyiz ama aile bu konuda tavrini koymaliydi
Evet biraz acayip degil miBunların görümceden başka ailesi yok sanırım. Konu bu üçlü arasında geçiyor sadece.
Valla oyle hep bi macera
Vay arkadaş millet ne ekşınlı evleniyor ya.
Ne gibi :)ya çok inançlısın ama sen
Arkadaşlar merhaba,tüm soruları yanitlandiracagim. Yorumları henüz tek tek okumadım bu güncellemeyi yapayım yorumlarınıza da tek tek cevap verecem.
Öncelikle nasil 1 ayda bu mevzuya geldiniz diyenlere yazıyorum, ise başladım eski konuyu açtıktan hemen sonra. Zaten ilgisini fark etmiştim, iş yerinde de ilk 3 gün sürekli bulunduğum birime geldi birimdeki arkadaşlar bile şaşırdı, yönetici normalde şirkete uğramaz bizim birimden ayrılmıyor diye ayni günün akşamı için randevulastik ayrı ayrı gittik ama şirketten beraber çıkmadık. Tanımak istediğimizi belirttik her şey iyi hoştu, lakin şirkette bi arkadaşa yakalandık ve mevzu yayıldı. Buradaki işi babamın tanıdığı sayesinde öğrenmiştim,haliyle o babama söyledi. Babamda laf söz olur önünü alamazsınız diyince apar topar nişan yapmaya karar verdik. Düğün gündemimizde en az 1 sene sonra. Gelelim görümce mevzusuna ,gorumcem gelip özür diledi, mevzusu ayrıymış onunda. Nişana erkek arkadaşını da davet ettik ve gorumcemde benimle evlenmek mi istemiyor vs stresine girmiş 3 senedir beraberlermiş. O yüzden gelin gibi giyinip mesaj vereyim demiş, bari bana deseydi ona da elbise bakardık. Velhasıl nişanımın son kısmında gorumcem de evlenme teklifi aldı (nihayet). Nisanimin son saatleri haliyle onların evlilik kararini kutlamalarina döndü. Bende kendi elbisemi giydim yine,gorumcem de apar topar yine tasli tuşlu bi abiye aldı,ben kuaförde saçlarımı yaptırırken oda bana giyinip fotoğraflarını yolladı whatsapptan,beraber karar verdiğimizi aldı.Velhasıl bilerek uzun her detaya indim ki bi kulp bulmayın,fake değilim. Mutluyum herşey çözüldü,inşallah boyle devam eder.
500 liraya yazık oldu elbise gitti ona üzülüyorum :) hayırlı ugurlu olsun nisanın inşallah iyi bir çift olursunuz hakkınızda hayırlı şeyler olsun :)Arkadaşlar merhaba,tüm soruları yanitlandiracagim. Yorumları henüz tek tek okumadım bu güncellemeyi yapayım yorumlarınıza da tek tek cevap verecem.
Öncelikle nasil 1 ayda bu mevzuya geldiniz diyenlere yazıyorum, ise başladım eski konuyu açtıktan hemen sonra. Zaten ilgisini fark etmiştim, iş yerinde de ilk 3 gün sürekli bulunduğum birime geldi birimdeki arkadaşlar bile şaşırdı, yönetici normalde şirkete uğramaz bizim birimden ayrılmıyor diye ayni günün akşamı için randevulastik ayrı ayrı gittik ama şirketten beraber çıkmadık. Tanımak istediğimizi belirttik her şey iyi hoştu, lakin şirkette bi arkadaşa yakalandık ve mevzu yayıldı. Buradaki işi babamın tanıdığı sayesinde öğrenmiştim,haliyle o babama söyledi. Babamda laf söz olur önünü alamazsınız diyince apar topar nişan yapmaya karar verdik. Düğün gündemimizde en az 1 sene sonra. Gelelim görümce mevzusuna ,gorumcem gelip özür diledi, mevzusu ayrıymış onunda. Nişana erkek arkadaşını da davet ettik ve gorumcemde benimle evlenmek mi istemiyor vs stresine girmiş 3 senedir beraberlermiş. O yüzden gelin gibi giyinip mesaj vereyim demiş, bari bana deseydi ona da elbise bakardık. Velhasıl nişanımın son kısmında gorumcem de evlenme teklifi aldı (nihayet). Nisanimin son saatleri haliyle onların evlilik kararini kutlamalarina döndü. Bende kendi elbisemi giydim yine,gorumcem de apar topar yine tasli tuşlu bi abiye aldı,ben kuaförde saçlarımı yaptırırken oda bana giyinip fotoğraflarını yolladı whatsapptan,beraber karar verdiğimizi aldı.Velhasıl bilerek uzun her detaya indim ki bi kulp bulmayın,fake değilim. Mutluyum herşey çözüldü,inşallah boyle devam eder.