- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O konuyu da okudum bunu da.ama ikisi de hiç inandirici gelmedi fakat yazmadım çünkü bu tip konuların bir takipçi kitlesi oluyor ve en ufak bir fake yazısında bi kaç kişi birden çullanıyor :)Al benden de o kadar..
O konuyu da okudum bunu da.ama ikisi de hiç inandirici gelmedi fakat yazmadım çünkü bu tip konuların bir takipçi kitlesi oluyor ve en ufak bir fake yazısında bi kaç kişi birden çullanıyor :)
Muavin konusu da çok hızlı gitti çocuk bir anda sevgilisinden ayrıldı kız çocuğun annesiyle bile konuştu vs vs yani mantıklı taraflari yok ki konuların
Nerde acaba bunun resmi ben bulamıyorumElti vardı gelinlik tacını takan
Ben fake olduğunu düşündüğüm veya hissettiğim konulara yorum yapmak yerine oturup izlerim ne zaman patlayacak diye ve tabi bi kaç gün içerisinde de patlar.Hayatta hiçbir şey imkansız değil elbette bunların hepsinin olabilirliği var. Ama bazı noktalar hayatın akışına, normal yaşama göre ters kalıyor. Bi mantıksızlık bi tuhaflık var bu meselelerde.
Ben sahte olduğunu düşündüğüm konularda fakesin demek yerine mantıkla örtüşmeyen noktaları sorarım mesela. Bi üye vardı hatta oturup senaryo yazmış milleti baya gazlayıp sonra da oturup yorumlara gülmüştü. Biz burda bişeye kafa patlatırken ekran karşısında bi başkası butun bunlara kahkaha atıyorsa butun herkes işin sonunda aptal konumuna düşüyor.
Ben fake olduğunu düşündüğüm veya hissettiğim konulara yorum yapmak yerine oturup izlerim ne zaman patlayacak diye ve tabi bi kaç gün içerisinde de patlar.
Mesela müge hatun vardı konuları sahte mi değil mi hala bilinmiyor fakat adım gibi emindim bir yerden sonra ki bütün konuları uydurma ce hikayeydi.hatta özelden bir kaç kişiyle bunu konuşmuştuk ve en son garipligini herkes fark etti ve patladı.
Yani bu tarz konular zaten bir yerden açık veriyor
O konuyu da okudum bunu da.ama ikisi de hiç inandirici gelmedi fakat yazmadım çünkü bu tip konuların bir takipçi kitlesi oluyor ve en ufak bir fake yazısında bi kaç kişi birden çullanıyor :)
Muavin konusu da çok hızlı gitti çocuk bir anda sevgilisinden ayrıldı kız çocuğun annesiyle bile konuştu vs vs yani mantıklı taraflari yok ki konuların
Noldu ki ona fake miymiş?Ben fake olduğunu düşündüğüm veya hissettiğim konulara yorum yapmak yerine oturup izlerim ne zaman patlayacak diye ve tabi bi kaç gün içerisinde de patlar.
Mesela müge hatun vardı konuları sahte mi değil mi hala bilinmiyor fakat adım gibi emindim bir yerden sonra ki bütün konuları uydurma ce hikayeydi.hatta özelden bir kaç kişiyle bunu konuşmuştuk ve en son garipligini herkes fark etti ve patladı.
Yani bu tarz konular zaten bir yerden açık veriyor
Arkadaşlar merhaba,tüm soruları yanitlandiracagim. Yorumları henüz tek tek okumadım bu güncellemeyi yapayım yorumlarınıza da tek tek cevap verecem.
Öncelikle nasil 1 ayda bu mevzuya geldiniz diyenlere yazıyorum, ise başladım eski konuyu açtıktan hemen sonra. Zaten ilgisini fark etmiştim, iş yerinde de ilk 3 gün sürekli bulunduğum birime geldi birimdeki arkadaşlar bile şaşırdı, yönetici normalde şirkete uğramaz bizim birimden ayrılmıyor diye ayni günün akşamı için randevulastik ayrı ayrı gittik ama şirketten beraber çıkmadık. Tanımak istediğimizi belirttik her şey iyi hoştu, lakin şirkette bi arkadaşa yakalandık ve mevzu yayıldı. Buradaki işi babamın tanıdığı sayesinde öğrenmiştim,haliyle o babama söyledi. Babamda laf söz olur önünü alamazsınız diyince apar topar nişan yapmaya karar verdik. Düğün gündemimizde en az 1 sene sonra. Gelelim görümce mevzusuna ,gorumcem gelip özür diledi, mevzusu ayrıymış onunda. Nişana erkek arkadaşını da davet ettik ve gorumcemde benimle evlenmek mi istemiyor vs stresine girmiş 3 senedir beraberlermiş. O yüzden gelin gibi giyinip mesaj vereyim demiş, bari bana deseydi ona da elbise bakardık. Velhasıl nişanımın son kısmında gorumcem de evlenme teklifi aldı (nihayet). Nisanimin son saatleri haliyle onların evlilik kararini kutlamalarina döndü. Bende kendi elbisemi giydim yine,gorumcem de apar topar yine tasli tuşlu bi abiye aldı,ben kuaförde saçlarımı yaptırırken oda bana giyinip fotoğraflarını yolladı whatsapptan,beraber karar verdiğimizi aldı.Velhasıl bilerek uzun her detaya indim ki bi kulp bulmayın,fake değilim. Mutluyum herşey çözüldü,inşallah boyle devam eder.
Acikcasi bu konuya daha olabilir diye bakiyordum kizlarin takildigi yerleri okuyana kadar. Ama muavin konusu 40km oteden fakeee diye haykirdigi icin yazma geregi bile duymadim..
Kimdi o merak ettimah ne fakeler gördük.hatta bir üye vardı.kk da sevilen biri idi.en son konusunda 2.üyeliği ile cevap yazmıştı.meğer uzun süre 2 üyelikle durmuş.tam zıt karakterlerde konular açmıştı.böyle konularla fake avcısı olduk.
şu anda nickini hatırlamıyorum.Kimdi o merak ettim
aaa biri gördü.
-tamam ya sıkıntı yok evleniriz afhgvv
bazı üyeler konu takibinde kraldan çok kralcı oluyorlar.o kadar inanıyorlar ki sanki olaylar yanlarında yaşanıyor.zeynep konusunu okudum.orada da böyleleri çıkmış.aaa biri gördü.
-tamam ya sıkıntı yok evleniriz afhgvvh
Görümce mevzusu baştan sona ofsayt. Saçmalardan seçmeler.
Bu kadar rezaletten sonra birde giyecegi elbiseye beraber karar verdiniz ^^
Konuya inanmadığım için yazmadım şimdiye kadar
Fake diyenler yazmasın, zorla yaz diyen mi varcılar da kendilerine göre haklılar bir yerde.
De olmuyor işte.
Bir yere kadar tutabiliyorsun kendini.
Zekaya hakaret gibi geliyor bazı konular.
Daha evvel de mağaza çalışanından hoşlanmış o konunun sahibi onun da hemen sosyal medya hesabını bulmuş
bazı üyeler konu takibinde kraldan çok kralcı oluyorlar.o kadar inanıyorlar ki sanki olaylar yanlarında yaşanıyor.zeynep konusunu okudum.orada da böyleleri çıkmış.