• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Bir tek ben mi mantigima yerlestiremiyorum acaba?
Evlenme teklifi almadim diye erkek arkadasina nisoet icin gelinin kiyafetinin aynisi alinir mi? Kina kiyafeti bu gelinlik degil ki.
Masalimsi bir sonla falan bitmesi... Bana cok masalimsi geldi bu hikaye.
Neyse onlar ermis muradina, biz cikalim kerevetine....

Bir tek ben mi mantigima yerlestiremiyorum acaba?
Evlenme teklifi almadim diye erkek arkadasina nisoet icin gelinin kiyafetinin aynisi alinir mi? Kina kiyafeti bu gelinlik degil ki.
Masalimsi bir sonla falan bitmesi... Bana cok masalimsi geldi bu hikaye.
Neyse onlar ermis muradina, biz cikalim kerevetine....

Baba duydu diye nişanlanmak... O anda sevgili bile değilken sadece görüşmeye çıkmışken bunu babanın duyması ve akabinde nişanlanıcaksınız demesi. Kaç kişi kabul eder?

Görümcenin o sırada evlilik teklifi alması falan. Kaç erkek kız arkadaşının aile ortamının içinde pat diye böyle bişey yapabilir bilemedim.

Yani kısacası film gibi bi aile. İzlemesi sarıyor, Allah mutlu mesut etsin :)

Baba duydu diye nişanlanmak... O anda sevgili bile değilken sadece görüşmeye çıkmışken bunu babanın duyması ve akabinde nişanlanıcaksınız demesi. Kaç kişi kabul eder?

Görümcenin o sırada evlilik teklifi alması falan. Kaç erkek kız arkadaşının aile ortamının içinde pat diye böyle bişey yapabilir bilemedim.

Yani kısacası film gibi bi aile. İzlemesi sarıyor, Allah mutlu mesut etsin :)
Neyse ki sadece ben tuhaf karsilamamisim. Bastan beridir bir tuhaflik vardi, degil mi? Oyle de devam etti. Bravo ki bu kadar sayfa konuyu surdurebildi. Artik gelecek maceralara demek duser bize de...

Evet rol çaldı onun kutlamasına döndü bir an. Ama ne yapayım sevdiğim adam yanımda mutluyum dedim geçtim mecbur

Emin olun üyeliğim sizin yorumlarınıza dayanıp fake diye kapatılırsa bunu yönetime mail atarak vs çözerim konu açmam.
Zeynep Güven,sensen söyle,vallahi kızmayacağız sanki profilden ona benzetiyorum seni:D

e sır perdesi mi ne konusunun sahibide öyle dedi. üstelik üyeliği kapatılınca hızını alamayıp gelip yine konu açtı fake değilim diye.

herneyse çıkar elbet ortaya.
Bu konuya herkes normal ve olumlu yorum yapıyor, bir ben paranoyak gibi dururum diye başta yorumumu yapmamıştım. Bence konu sahibi bir önceki konudaki yorumlara sinir oldu. Bakın ben yanılmadım, patronum da benden hoşlanıyor demek için açtı bu konuyu, bunu ispatlamak da çok güç tabiki; ama bana göre bütün her şey palavra. Konun bi ilk üç sayfasını okumuştum, şimdi bi de son iki sayfasını. Neler dönmüş tam anlayamadım, özet geçerse biri sevinirim.

Son düzenleme:
Bu konuya herkes normal ve olumlu yorum yapıyor, bir ben paranoyak gibi dururum diye başta yorumumu yapmamıştım. Bence konu sahibi bir önceki konudaki yorumlara sinir oldu. Bakın ben yanılmadım, patronum da benden hoşlanıyor demek için açtı bu konuyu. Bütün her şey palavra. Konun bi ilk üç sayfasını okumuştum, şimdi bi de son iki sayfasını. Neler dönmüş tam anlayamadım, özet geçerse biri sevinirim.

Bunlar çocukla 3 gun sonra falan görüşmek tanışmak için dışarıda buluşuyorlar. İşyerinden biri görüyor. Bu işi konu sahibinin babasının bi tanıdığı ayarlamış. Bunları gören kişi gidip o tanıdığa söylüyor, o da gidip babaya söylüyor. O da madem öyle nişanlıcaksınız diyor. Sonra görümcenin elbisesini damat kesiyor, görümce gidip bunların evini basıyor. Sonra nişandan vazgeçilip tekrar nişana devaö deniyor. Görümce kendine yeni bi elbise alıyor ve nişana sevgilisi de geliyor. Meğer isem sevgilisi evlenme teklifi etsin diye gelinliğimsi bi elbise giymek istemiş görünce aklına evlilik gelsin diye :KK53: sonra nişan yapılırken bu çocuk görümceye evlilik teklifi ediyor kutlama onların evlilik olayı üzerinden devam ediyor.

Bu konuya herkes normal ve olumlu yorum yapıyor, bir ben paranoyak gibi dururum diye başta yorumumu yapmamıştım. Bence konu sahibi bir önceki konudaki yorumlara sinir oldu. Bakın ben yanılmadım, patronum da benden hoşlanıyor demek için açtı bu konuyu, bunu ispatlamak da çok güç tabiki; ama bana göre bütün her şey palavra. Konun bi ilk üç sayfasını okumuştum, şimdi bi de son iki sayfasını. Neler dönmüş tam anlayamadım, özet geçerse biri sevinirim.
Siz konuyu tam okumadiniz ben okudum ve size katiliyorum:)
Gorumce elbisenin aynisini aldi ve giyecegim dedi sonra nisanli ablasinin elbisesini kesti makasla ablasi da konu sahibinin evine geldi en degerlimi caldin benden vs dedi rezillik cikartti. Konu sahibi elbisesini ablaya firlatti abla yuzsuz ya durur mu almis elbiseyi :KK70: Sonra bir gunde her sey cozuldu. Neymis gorumce 3 yillik sevgilisine mesaj vermek icin evlenme teklifi ettirmek icin boyle bir sey yapmis :KK53:bu elbiseyle gelin gibi mi ne olacakmis. Sonracigima baska tasli abiye alinmis gorumceye nisanda giymis sevgilisi de ona evlenme teklifi etmis orada gokten uc elma dusmus biri konu sahibine biri gorumceye biri de nisanliya:KK70:

Niye konu fake diyorsunuz kiz gayet uslubuyla hanfendiligiyle arada bir cevap yaziyor.
Zeynep güven de öyleydi, insan bi acaba diyor. :KK53: Her gelişinde Yen'i bir bomba patlatırdı
Bunlar çocukla 3 gun sonra falan görüşmek tanışmak için dışarıda buluşuyorlar. İşyerinden biri görüyor. Bu işi konu sahibinin babasının bi tanıdığı ayarlamış. Bunları gören kişi gidip o tanıdığa söylüyor, o da gidip babaya söylüyor. O da madem öyle nişanlıcaksınız diyor. Sonra görümcenin elbisesini damat kesiyor, görümce gidip bunların evini basıyor. Sonra nişandan vazgeçilip tekrar nişana devaö deniyor. Görümce kendine yeni bi elbise alıyor ve nişana sevgilisi de geliyor. Meğer isem sevgilisi evlenme teklifi etsin diye gelinliğimsi bi elbise giymek istemiş görünce aklına evlilik gelsin diye :KK53: sonra nişan yapılırken bu çocuk görümceye evlilik teklifi ediyor kutlama onların evlilik olayı üzerinden devam ediyor.
ve bunların hepsi 1 ay içinde mi oluyor? Benim elbise bulup beğenmem 6 Aydan başlıyor. :KK45:

Back