• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Neden biliyormusunuz
1 ay evvel acaba hoşlanıyor mu diye düşünülen bir kişi ile ne ara kaynaşıp işi 1 ayda evliliğe getirdiğinize dair bi ayrıntı olmadığı için insanların inanası gelmiyor.
Hayatta herşey mumkun, bugun tanışıp yarın da evlenilebilir bu imkansız değil. Ama normal şartlarda bu işin bir sırası, bir süresi var. Mesela karşındaki kişiyi hoşlanıyor mu diye tartmak, hayatında biri var mı ona göre açılayım diye kestirmek minimum 1 hafta sürer. Görüşmeye başladığınızda huyunu suyunu, evlilik ile ilgili düşüncelerini öğrenmek öyle evlenecek kadar aşık olmak buna karar vermek falan da zaman alır. İlişki 1 aylık olsa neyse. 1 ay önce sevgili bile değildiniz butun bunlar ne ara oldu?

Ben tanistiktan 3 hafta sonra nisanlanmistim. Gerci nisan 2 sene surdu ama o baska konu.

Ben tanistiktan 3 hafta sonra nisanlanmistim. Gerci nisan 2 sene surdu ama o baska konu.

Dedim ya münkündür olabilir elbette. 1 günde bile karar veren olabilir.
Şunu yazmayı eksik bıraktım, bir önceki konusunda iş görüşmesinde sorulan kişisel sorular için herkes olabilir sorulabilir demişti. Konu sahibi de ısrarla işle alakalı değil de kendisini tanımak amaçlı sorduğunu düşünüyordu.
Bu konuda da diyor ki "siz beni önceki konuda topa tutmuştunuz ama ben haklı çıktım bakın".
Bundan sebeptirki sanki kendini haklı çıkarmak için oturup hayal kurmuş senaryo yazmış gibi de hissediyor insan. Fake fake diyen (ben demedim sadece içimden geçirdim ama yazmadım) de buda istinaden diyor. Yoksa kimsenin kendisiyle alıp veremediği yok.

Arkadaşlar barıştık nişan akşam, ayrintilari yarin yazacağım.

Fake mevzusuna gelince bu konuda size fake gelen nedir anlamıyorum? Ne konular okudum burda saçma sapan hepsine düzgün yorumlar geliyor benimkine fake de fake. Ben fake olduğunu düşündüğüm konudan direkt çıkıyorum gayet basit fake yazıp kimsenin sinirini de bozmuyorum. Tek tek fake diyenleri polemik olmasin diye alıntılamıyorum.

öfke kontrolü kriz yönetimi olmayan bu adamla nişanlanacakmısınız gerçekten iyi cesaret valla..

Fake mevzusuna gelince bu konuda size fake gelen nedir anlamıyorum? Ne konular okudum burda saçma sapan hepsine düzgün yorumlar geliyor benimkine fake de fake. Ben fake olduğunu düşündüğüm konudan direkt çıkıyorum gayet basit fake yazıp kimsenin sinirini de bozmuyorum. Tek tek fake diyenleri polemik olmasin diye alıntılamıyorum.
çok güzelde forumda gezene kadar az biraz yazıp bizi bu meraktan kurtarabilirdin ,görümcene ne oldu mesela iple mahsene mi kitlediler:D

şu fake mevzusunA takılana kadar gerekli açıklamayı yapsaydında merakımız gitseydi keşke :KK45: neyse inşllah istediğin gibi bi nişan olur

Neden biliyormusunuz
1 ay evvel acaba hoşlanıyor mu diye düşünülen bir kişi ile ne ara kaynaşıp işi 1 ayda evliliğe getirdiğinize dair bi ayrıntı olmadığı için insanların inanası gelmiyor.
Hayatta herşey mumkun, bugun tanışıp yarın da evlenilebilir bu imkansız değil. Ama normal şartlarda bu işin bir sırası, bir süresi var. Mesela karşındaki kişiyi hoşlanıyor mu diye tartmak, hayatında biri var mı ona göre açılayım diye kestirmek minimum 1 hafta sürer. Görüşmeye başladığınızda huyunu suyunu, evlilik ile ilgili düşüncelerini öğrenmek öyle evlenecek kadar aşık olmak buna karar vermek falan da zaman alır. İlişki 1 aylık olsa neyse. 1 ay önce sevgili bile değildiniz butun bunlar ne ara oldu?
Deme oyle yaw ben kocamla tanistiktan 1.5 ay sonra beraber yasamaya basladim , 5 ay sonra da evlendim :) oluyo yani bazen boyle seyler

Dedim ya münkündür olabilir elbette. 1 günde bile karar veren olabilir.
Şunu yazmayı eksik bıraktım, bir önceki konusunda iş görüşmesinde sorulan kişisel sorular için herkes olabilir sorulabilir demişti. Konu sahibi de ısrarla işle alakalı değil de kendisini tanımak amaçlı sorduğunu düşünüyordu.
Bu konuda da diyor ki "siz beni önceki konuda topa tutmuştunuz ama ben haklı çıktım bakın".
Bundan sebeptirki sanki kendini haklı çıkarmak için oturup hayal kurmuş senaryo yazmış gibi de hissediyor insan. Fake fake diyen (ben demedim sadece içimden geçirdim ama yazmadım) de buda istinaden diyor. Yoksa kimsenin kendisiyle alıp veremediği yok.

Deme oyle yaw ben kocamla tanistiktan 1.5 ay sonra beraber yasamaya basladim , 5 ay sonra da evlendim :) oluyo yani bazen boyle seyler

Alıntıladığım cevabımda ekleme yaptım tuhaf olan durum bu aslında

Alıntıladığım cevabımda ekleme yaptım tuhaf olan durum bu aslında
Yok ben konu sahibini savunmak adina yapmadim yorumumu zaten , sadece hayatta boyle seyler olabiliyor demek icin yazdim yani birebir yasamis biri olarak ben hic sasirmam 1 ayda nisan karari alinmasini
Ha dogru karar midir ona birsey diyemem cunku ne kadar kisa surede evlenmis olsam da evlilik oncesi beraber yasadigimiz , beraber tatile gittigimiz , her halti beraber yaptigimiz icin ben 5 ayda tum huyunu suyunu ogrenmistim kocamin
Baska sartlarda olsa 5 ay erken bir surec olabilir tabi ki

Yok ben konu sahibini savunmak adina yapmadim yorumumu zaten , sadece hayatta boyle seyler olabiliyor demek icin yazdim yani birebir yasamis biri olarak ben hic sasirmam 1 ayda nisan karari alinmasini
Ha dogru karar midir ona birsey diyemem cunku ne kadar kisa surede evlenmis olsam da evlilik oncesi beraber yasadigimiz , beraber tatile gittigimiz , her halti beraber yaptigimiz icin ben 5 ayda tum huyunu suyunu ogrenmistim kocamin
Baska sartlarda olsa 5 ay erken bir surec olabilir tabi ki

Ben de zaten aksini söylemedim bunun mümkün olabileceğini imkansız olmadığını, 1 günde bile evlilik kararı alınabileceğini...
Burda söylemek istediğim mevzu başka.

Arkadaşlar merhaba, bir ay önce konu açmıştım işe başlayacağım yöneticiden etkilendim galiba o da etkilendi diye:) Sağ olsun tüm forum beni aşağılamıştı ama yanılmamışım. Çok hızlı bir ilişkiye başladık buraya girmeye bile fırsat bulamadım o yüzden konunun devamını getiremedim kusura bakmayın :)

Bu çarşamba kısmetse isteme olacak ama biz isteme ve nişanı bir arada halletmek istiyoruz. Önce evde isteme çekirdek ailelerle arkasından da evimizin bahçesinde nişan düşünüyoruz.

Sevgilimle her şey gayet yolunda gidiyor ancak sorun şu ki kendisinin evlerden ırak bı ablası var. Nişanlıma adeta aşık. Ve nişanımızda benim giyeceğim elbisenin kremini giymek istiyor. :olamaz: Nişanlım asla beni ezdirmez ablasına nişana gelme dedi ama bunu ailesi kabul etmiyor :KK43:

Bir de ben elbiseme çok özendim iyi bir markadan bana göre yüksek bi fiyatla aldım. Ama bu kadın gitmiş aynı elbisenin kremini 500'e bulmuş nasıl bulduysa bana hava atıyor sen enayi gibi o kadar para verdin aynını ben bak kaç paraya buldum diye.

Şimdi sizce ne yapmalıyım, kıyafetlerimiz alındı her şey hazır. Nişanlımı ablasına karşı daha çok doldurup gelmemesini sağlamayı istiyorum. Aile içini de bozmak istemiyorum açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Buda elbisem.

Bu arada nişan çarşamba ve ben bunu cumartesi öğrendim. Elbise üzerime göre yapıldı değiştirme imkanım yok ve değiştirmeye bütçem de yok malesef :KK61:

SON DURUM GÜNCELLEME:

Konuya gelecek olursak durum çok kötü. Nişan iptal yerlerde sürünüyorum. Sabah erkek arkadaşım görümcenin elbisesini kesmiş eline vermiş. Görümcem bizim evi bastı. Bana ağza alınmayacak hakaretler küfürler etti. Sen benim biricik kardeşimi aşkımı hayatımın anlamını aldın ailemizi yıktın, babam senin yüzünden kanser oldu dedi ki babasına biz tanışmadan 2 sene önce kanser teşhisi konuldu. Elbiseni kesicem diye tehditlerde bulundu. Ben de aldım elbiseyi yüzüğü attım kafasına allah senin de elbisenin de belasını versin nişan da iptal defol diye yolladım bunu. Bütün tanıdıklara komşulara rezil olduk. Nişanlım ve ailesi bana ulaşmaya çalışıyor ama aramalarına çıkmıyorum ve kapıyı da açtırmıyorum.

Nişanlımı çok seviyorum ama bu şekilde devam edemem ne yapmalıyım bana bir akıl verin.

canım sevgiyle gemi yürümez aklın varsa arkana bakmadan kaç evlenirsn seni çok üzerler bunu sakın unutma . evlenince senin görümcen eşinin kardesi olduğu gerçeği değişmeyecek . saf olma sevgiyle değil saygı ile yürüyor evlilikler .evlilikte aile çok önemli iki kişi evlenmiyor sadecee .evlenip onun bunun kahrını çekmek istemiyorsan yol yakınken bırak derim . tecrübe ile sabit benden demesi.

Şuan son güncellemeyi okuyarak şok oldum,, şuan senin yapacagın bir şey yok bekle bakalım nişanlın ne yapmak isteyecek ona göre hareket edersin..keşke giyeydi o elbiseyi görümce adayı çok özendi herhal, giyip süzülüp kendine bir güldüreydi milleti.....

Elbise çok güzel gercekten.
Görümce manyak.
Sen %100 haklısın.
Bırak giysin millete rezil olsun , onun açısından utanç verici birşey bence.
Düğünde de gelinlik giyer bu düşük zekalı

nişanlı kişisi yanında olmuş anladığım kadarıyla. evlenince de olursa iyi olur ama bu görümceyle (kendine koca bulana kadar) çekişmek zorunda kalacaksın muhtemelen. zor gibi geldi bana

Yuhhh ya neler olmus manyak gorumceye bak. Ama olsun gorumceyi sonsuza dek hayatindan cikarmak icin sebebi bulmus oldun.
Sevgilin iyi yapmis gorumceye açıkcası o ne rezillik oyle ya gidip ayni elbiseyi almak falan. Ruh hastası kadın.
Bence ayrilip gorumceyi sevindirme ama nişanı biraz erteleyin. Cunku bu gorumce kardesine ve sana rahat vermeyecek gibi duruyor.

Yuhhh ya neler olmus manyak gorumceye bak. Ama olsun gorumceyi sonsuza dek hayatindan cikarmak icin sebebi bulmus oldun.
Sevgilin iyi yapmis gorumceye açıkcası o ne rezillik oyle ya gidip ayni elbiseyi almak falan. Ruh hastası kadın.
Bence ayrilip gorumceyi sevindirme ama nişanı biraz erteleyin. Cunku bu gorumce kardesine ve sana rahat vermeyecek gibi duruyor.
Nisan bu aksammis.barismislar.gelismeleri yazacak konu sahibi.ben de takipteyim

Back