• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

aaaaaaaaa ne manyaklar var :KK57: şok oldum giyilecek elbise yüzünden nişan iptal oldu yani :KK57::KK57::KK57::KK57: . görümce dengesizmiş keşke sen başka bi elbise alsaydın yada karışmasaydın rezil olurdu herkese. Hakkında hayırlısı olsun inşallah ama sevgiline haksızlık etme aç telefonunu anlat durumu konuş ama ben bu işin olsa bile yürümeyeceğini düşünüyorum nakkında hayırlısı
Oyle bi gorumce varsa aurekli baslarinda evlensede gelir kalir huzur birakmaz haklisin bencede=(

Nişanlının ellerine sağlık, içim buz gibi soğudu burdan ohh....keşke elbiseni de vermeseydin...

Son güncellemeden sonra konunun fake olduğunu bir ben mi düşünüyorum?:deli::KK53:
Her şey çok hızlı gelişmiş.
Bu konuyu da konu sahibi önceki konusunda kendi tabiriyle taşlandığı için açmış bence.
1 ay önce iş görüşmesine gidiyor, yöneticim benden hoşlandı diyor. Tepki görünce nişanlanıyoruz diye ayrı konu açıyor, görümce ruh hastası çıkıyor , nişan atılıyor.:oha:

Son güncellemeden sonra konunun fake olduğunu bir ben mi düşünüyorum?:deli::KK53:
Bu konuyu da konu sahibi önceki konusunda kendi tabiriyle taşlandığı için açmış bence.
1 ay önce iş görüşmesine gidiyor, yöneticim benden hoşlandı diyor. Tepki görünce nişanlanıyoruz diye ayrı konu açıyor, görümce ruh hastası çıkıyor , nişan atılıyor.:oha:

Aklıma gelmedi desem yalab olur :)))

Yüzüğü atman hata. Ama nişanlın ve ailesi görümcenin huyunu biliyorlar sonuçta. Bu noktaya kadar onu durdurmadılarsa onlarınki daha büyük ayıp. İş işten geçtikten sonra elbiseyi kesmesi de araması da sadece gösteriş bence. Açma o telefonu görümceni ayağına getirtip de özür diletip yalvartana kadar açma. Once senin için soğusun

Konu bariz fake.. Güncellemeler türk dizisi tadında.

ben de ayni seyi düsündüm cnm

Nişanlınız kızın elbisesini kesip eline verecek noktaya nasıl geldi.
Kriz yönetimi hiç yok!
Gitti caanım elbise.
Ben o elbiseye talip olabilirdimki satışa çıkarıverse idi

Aynı düşüncedeyim

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. her konuya geçerli bir sebebi olmadan fake diyenler de banlansa keşke. "fake" kelimesini görmekten gına geldi artık
Defalarca konulara fake yazmayın diyoruz, uyarı alınca ben ne yaptım ki deniyor, varsa şüphe Şikayet Et adında bir buton var, ona basılıyor, üye ve konu incelenmeli, fake olabilir yazılıyor ve gönderiliyor.

Arkadaşlar merhaba, bir ay önce konu açmıştım işe başlayacağım yöneticiden etkilendim galiba o da etkilendi diye:) Sağ olsun tüm forum beni aşağılamıştı ama yanılmamışım. Çok hızlı bir ilişkiye başladık buraya girmeye bile fırsat bulamadım o yüzden konunun devamını getiremedim kusura bakmayın :)

Bu çarşamba kısmetse isteme olacak ama biz isteme ve nişanı bir arada halletmek istiyoruz. Önce evde isteme çekirdek ailelerle arkasından da evimizin bahçesinde nişan düşünüyoruz.

Sevgilimle her şey gayet yolunda gidiyor ancak sorun şu ki kendisinin evlerden ırak bı ablası var. Nişanlıma adeta aşık. Ve nişanımızda benim giyeceğim elbisenin kremini giymek istiyor. :olamaz: Nişanlım asla beni ezdirmez ablasına nişana gelme dedi ama bunu ailesi kabul etmiyor :KK43:

Bir de ben elbiseme çok özendim iyi bir markadan bana göre yüksek bi fiyatla aldım. Ama bu kadın gitmiş aynı elbisenin kremini 500'e bulmuş nasıl bulduysa bana hava atıyor sen enayi gibi o kadar para verdin aynını ben bak kaç paraya buldum diye.

Şimdi sizce ne yapmalıyım, kıyafetlerimiz alındı her şey hazır. Nişanlımı ablasına karşı daha çok doldurup gelmemesini sağlamayı istiyorum. Aile içini de bozmak istemiyorum açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Buda elbisem.

Bu arada nişan çarşamba ve ben bunu cumartesi öğrendim. Elbise üzerime göre yapıldı değiştirme imkanım yok ve değiştirmeye bütçem de yok malesef :KK61:

SON DURUM GÜNCELLEME:

Konuya gelecek olursak durum çok kötü. Nişan iptal yerlerde sürünüyorum. Sabah erkek arkadaşım görümcenin elbisesini kesmiş eline vermiş. Görümcem bizim evi bastı. Bana ağza alınmayacak hakaretler küfürler etti. Sen benim biricik kardeşimi aşkımı hayatımın anlamını aldın ailemizi yıktın, babam senin yüzünden kanser oldu dedi ki babasına biz tanışmadan 2 sene önce kanser teşhisi konuldu. Elbiseni kesicem diye tehditlerde bulundu. Ben de aldım elbiseyi yüzüğü attım kafasına allah senin de elbisenin de belasını versin nişan da iptal defol diye yolladım bunu. Bütün tanıdıklara komşulara rezil olduk. Nişanlım ve ailesi bana ulaşmaya çalışıyor ama aramalarına çıkmıyorum ve kapıyı da açtırmıyorum.

Nişanlımı çok seviyorum ama bu şekilde devam edemem ne yapmalıyım bana bir akıl verin.

Nişanlınız gerekeni yapmış zaten siz de kabullenin deli bir görümceniz var kaale almayın

Arkadaşlar barıştık nişan akşam, ayrintilari yarin yazacağım.

Fake mevzusuna gelince bu konuda size fake gelen nedir anlamıyorum? Ne konular okudum burda saçma sapan hepsine düzgün yorumlar geliyor benimkine fake de fake. Ben fake olduğunu düşündüğüm konudan direkt çıkıyorum gayet basit fake yazıp kimsenin sinirini de bozmuyorum. Tek tek fake diyenleri polemik olmasin diye alıntılamıyorum.

Evet ya bi tutturmuşlar her konuya marifetmiş gibi "fake" yazıyolar. Gıcık oluyorum böylelerine madem fake olduğunu düşünüyosun okuma konuyu o zaman!

Arkadaşlar barıştık nişan akşam, ayrintilari yarin yazacağım.

Fake mevzusuna gelince bu konuda size fake gelen nedir anlamıyorum? Ne konular okudum burda saçma sapan hepsine düzgün yorumlar geliyor benimkine fake de fake. Ben fake olduğunu düşündüğüm konudan direkt çıkıyorum gayet basit fake yazıp kimsenin sinirini de bozmuyorum. Tek tek fake diyenleri polemik olmasin diye alıntılamıyorum.

Neden biliyormusunuz
1 ay evvel acaba hoşlanıyor mu diye düşünülen bir kişi ile ne ara kaynaşıp işi 1 ayda evliliğe getirdiğinize dair bi ayrıntı olmadığı için insanların inanası gelmiyor.
Hayatta herşey mumkun, bugun tanışıp yarın da evlenilebilir bu imkansız değil. Ama normal şartlarda bu işin bir sırası, bir süresi var. Mesela karşındaki kişiyi hoşlanıyor mu diye tartmak, hayatında biri var mı ona göre açılayım diye kestirmek minimum 1 hafta sürer. Görüşmeye başladığınızda huyunu suyunu, evlilik ile ilgili düşüncelerini öğrenmek öyle evlenecek kadar aşık olmak buna karar vermek falan da zaman alır. İlişki 1 aylık olsa neyse. 1 ay önce sevgili bile değildiniz butun bunlar ne ara oldu?

Back