• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Kendi dusuncemi soyliyim. Eger ailece gorumce kisisine gereken ayari verirlerse baris. Ama baktin pasif kaliyorlar sonsuza kadar ayril. Cunku nisanlanmadan bile bunlar oluyorsa evlilik asamasinda ve daha kotusu sonrasinda neler olur. Bak bakalim aile bu kizin onunu alabiliyor mu alamiyor mu ona gore karar ver.

Kızlar bütün yorumları okuyamadım ama neler olmuş böyle çok üzüldüm. Benim konum nelere sebep oldu. Şok içindeyim açıkçası benim cephemde de hoş olmayan şeyler oldu ama kendiminkinden çok yorumlarda bahsedilen olaya çok üzüldüm.

Konuya gelecek olursak durum çok kötü. Nişan iptal yerlerde sürünüyorum. Sabah erkek arkadaşım görümcenin elbisesini kesmiş eline vermiş. Görümcem bizim evi bastı. Bana ağza alınmayacak hakaretler küfürler etti. Sen benim biricik kardeşimi aşkımı hayatımın anlamını aldın ailemizi yıktın, babam senin yüzünden kanser oldu dedi ki babasına biz tanışmadan 2 sene önce kanser teşhisi konuldu. Elbiseni kesicem diye tehditlerde bulundu. Ben de aldım elbiseyi yüzüğü attım kafasına allah senin de elbisenin de belasını versin nişan da iptal defol diye yolladım bunu. Bütün tanıdıklara komşulara rezil olduk. Nişanlım ve ailesi bana ulaşmaya çalışıyor ama aramalarına çıkmıyorum ve kapıyı da açtırmıyorum.

Nişanlımı çok seviyorum ama bu şekilde devam edemem ne yapmalıyım bana bir akıl verin.
Nişanlın senin arkanda en azından bu güzel yaşadıkşarına inan çok üzüldüm bence nişanlına tamam ablandır ama yaptıkları yüzünden ben artık görüşmek istemiyorum nişana düğüne gelir gelmez sen bilirsin ama ben bu evlilik boyunca onunla görüşmeyeceğim de kabul ederse bu yola gir bence

kız niye attın elbiseyi ,defol git diyecektin havlasın dursun kapının önünde ....
Bak yarın öbür gün nişan yaparsanız bu kız o elbiseyi giyer valla giyer

@Kazen Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ben fake konuların (özellikle bazı cinsel içerikli olanlar) bazen silindiğini hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum acaba? Siliniyorsa neye göre siliniyor, kurallar nelerdir?
Üyelik erkekse, erkek üyelik sistemden silindiğinden konusu da otomatikman yok hükmünde sayılıyor ama fake üyelikler bir kadına aitse konuları sitede kalıyor.

Silme işlemi reklam, erkek üyelik, yasalara aykırı içerik durumlarında oluyor, onun dışında yapılmaz çünkü tüm içerikleri saklamakla yükümlüyüz.

Bu sebeple bu bölümde yer alan ve tüm bölümleri bağlayıcı nitelikte olan BDV kuralları topiğindeki 2. maddeyi okumalı tüm üyeler:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

Bu arada bu konuyu kaldıramayız, konu sahibesi isterse yorumlara kapatabiliriz yalnızca.

Konu sahibi balık bastan kokmuş adiniza sevindim. Bu gorumce yuvayida yikar zaten. Ha birde tehdit ve taciz mesajlarini silme gerekirse savciliga suc duyurusunda bulunacagini ilet anlar o anyayi konyayi ev basmayi.

Nisanlinun ailesi en bastan tepki verip olayi bu duruma getirmemelilerdi. Gorumceye ayar verselerdi keske. Olan size olmus. Ama boyle bir kv ve kp her sorunda gorumceyi savunur
Iyi dusunup karar verin derim.

Bence hiç barışma salla gitsin zaten 1 ay olmuş tanışalı. Evlenme kararı almak için çok erken. Böyle bir görümce varken koşarak uzaklaşırım. Hiçbir zaman tamamen çıkartamazsın hayatından ve unutmazsın bu günleri. Evliliğe böyle bir olayla başlamak istemezdim.

O kadar uzuluyorumki bu konulari gorunce bastan kurtulmusun canim bak benim gorumce evliligimi yikmaya ugrasti defalarca hem kendiside evli herseyimi taklit etti sacimi giysilerimi eve alunan esyami en son kocamin aldigi evlilik yil donumu hediyemin aynini aldirmis kocasina igreniyorum ondan devam etseydin senide benim gibi delirtirlerdi herseyini taklit ederdi alamadiklarini kirarlardi kurtulmusun canim

O elbise öyle çok ahım şahım değil ..neyse siz keşke farklı bir elbise şecseydiniz keske nisanliniz karsilasaydi...ev basması hic hos değil ne dngesuz insanlar var

Nişan iptal şu an durum bu
Bence acmalisin nisanlinin tlefonunu onun bi sucu yok xcanm ablasinin ayibi tamamen nisaninda iptal olmus uzuldum ama hayirlisi buymus demekki nasipte o elbiseyi giymek yokmus senn sen konus nisanlinla senn arkanda o

Nişan iptal şu an durum bu
Bende abimi evlendirdim ha benim icinde cok zordu cok uzuldum evlendi doye dugunde agladimhatta abimi cok seviyorum ama noldu ayni elbiseyimi aldim hayir oynadim zipaldim dugunde hayirlisi dedim simdi ikinci bebekleri dogcak abimle yine eskisi gibiyiz sakalasirizarada yengem kiskanir ama iyiyiz yinede abimin mutlulugu icin

aaaaaaaaa ne manyaklar var :KK57: şok oldum giyilecek elbise yüzünden nişan iptal oldu yani :KK57::KK57::KK57::KK57: . görümce dengesizmiş keşke sen başka bi elbise alsaydın yada karışmasaydın rezil olurdu herkese. Hakkında hayırlısı olsun inşallah ama sevgiline haksızlık etme aç telefonunu anlat durumu konuş ama ben bu işin olsa bile yürümeyeceğini düşünüyorum nakkında hayırlısı

Arkadaşlar merhaba, bir ay önce konu açmıştım işe başlayacağım yöneticiden etkilendim galiba o da etkilendi diye:) Sağ olsun tüm forum beni aşağılamıştı ama yanılmamışım. Çok hızlı bir ilişkiye başladık buraya girmeye bile fırsat bulamadım o yüzden konunun devamını getiremedim kusura bakmayın :)

Bu çarşamba kısmetse isteme olacak ama biz isteme ve nişanı bir arada halletmek istiyoruz. Önce evde isteme çekirdek ailelerle arkasından da evimizin bahçesinde nişan düşünüyoruz.

Sevgilimle her şey gayet yolunda gidiyor ancak sorun şu ki kendisinin evlerden ırak bı ablası var. Nişanlıma adeta aşık. Ve nişanımızda benim giyeceğim elbisenin kremini giymek istiyor. :olamaz: Nişanlım asla beni ezdirmez ablasına nişana gelme dedi ama bunu ailesi kabul etmiyor :KK43:

Bir de ben elbiseme çok özendim iyi bir markadan bana göre yüksek bi fiyatla aldım. Ama bu kadın gitmiş aynı elbisenin kremini 500'e bulmuş nasıl bulduysa bana hava atıyor sen enayi gibi o kadar para verdin aynını ben bak kaç paraya buldum diye.

Şimdi sizce ne yapmalıyım, kıyafetlerimiz alındı her şey hazır. Nişanlımı ablasına karşı daha çok doldurup gelmemesini sağlamayı istiyorum. Aile içini de bozmak istemiyorum açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Buda elbisem.

Bu arada nişan çarşamba ve ben bunu cumartesi öğrendim. Elbise üzerime göre yapıldı değiştirme imkanım yok ve değiştirmeye bütçem de yok malesef :KK61:

SON DURUM GÜNCELLEME:

Konuya gelecek olursak durum çok kötü. Nişan iptal yerlerde sürünüyorum. Sabah erkek arkadaşım görümcenin elbisesini kesmiş eline vermiş. Görümcem bizim evi bastı. Bana ağza alınmayacak hakaretler küfürler etti. Sen benim biricik kardeşimi aşkımı hayatımın anlamını aldın ailemizi yıktın, babam senin yüzünden kanser oldu dedi ki babasına biz tanışmadan 2 sene önce kanser teşhisi konuldu. Elbiseni kesicem diye tehditlerde bulundu. Ben de aldım elbiseyi yüzüğü attım kafasına allah senin de elbisenin de belasını versin nişan da iptal defol diye yolladım bunu. Bütün tanıdıklara komşulara rezil olduk. Nişanlım ve ailesi bana ulaşmaya çalışıyor ama aramalarına çıkmıyorum ve kapıyı da açtırmıyorum.

Nişanlımı çok seviyorum ama bu şekilde devam edemem ne yapmalıyım bana bir akıl verin.
Bence sevgilinin hakkını yeme kv ve sevgili yanında gibi ara sakince konuş sonra pişman olursun yazık olur size

Back