- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
Bence yine de sevgilini bi dinlemelisin konuşAblasını dizginlemeliydi o kadar rezil oldum ki ve ailesi kıza tepki bile vermiyor böyle bir şey olabilir mi. Nasıl mutlu olabilirim bu aileyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yine de sevgilini bi dinlemelisin konuşAblasını dizginlemeliydi o kadar rezil oldum ki ve ailesi kıza tepki bile vermiyor böyle bir şey olabilir mi. Nasıl mutlu olabilirim bu aileyle
Kızlar size uydum nişanlımın bir sonraki aramasına çıkacam.
Yok ondan değil de, onlar siliniyorsa bu konu da acil durum sebebiyle ve konu sahibinin izni alınarak silinemez mi diye merak ettim.bu da mi fake
bu da mi fake
Keşke silinse o konuya cidden üzüldüm bugunYok ondan değil de, onlar siliniyorsa bu konu da acil durum sebebiyle ve konu sahibinin izni alınarak silinemez mi diye merak ettim.
Yok ondan değil de, onlar siliniyorsa bu konu da acil durum sebebiyle ve konu sahibinin izni alınarak silinemez mi diye merak ettim.
Ya araya baska konu girdi ya mesele oAnlamadım beni mi kast ettiniz? Bu kadar olaysız bir konu için neden vakit harcayıp fake konu açayım.
Aradi mi nişanlinHaklısınız böyle bir şey olursa hiç sorun etmem. Ortada üzülen hamile bir kadın var.
Aradi mi nişanlin
Arar eninde sonundaHayır daha aramadı belki de bıktı
Elbiseyi yüzüne mi fırlattın? Aldi mi peki?
Ne kadar kötü seyler olmus..
Böyle bir ablaya sahip bir kocayla evlenilmez derdim ama her kardeş birbirinin aynisi degildir.Nisanlina haksizlik etme istersen.Bu kizla ömur boyu gorusmezsin.
Uzulmeyin daha guzelini giyersiniz insallah..Nisanliniz onu ömür boyu sizden ve hayatinizdan uzak tutarsa tabi...Ya inanılmaz gelecek ama gerçekten aldı nasıl insanlara düştüm bilmiyorum