Görümcek ve sinsi eş ailesi

Bence görümcenın yasadıgı hayatı aldıgı sevgiyi alamadıgınız için siz kıskanıyor gıbısınız
gezer tozar kombın yapar para harcar sızene? abisidir verir. sever. sizene?bence kompleksli birisiniz.

Kendince cıkarimlarda bulunmamiş. Kendisiyle ilgili şikayette bulunmuş. Cok iyi niyetliyse yengesine söyleyecek abisine değil böyle seyler yuva bozar yuva.
Ne özeli pardon? Siz olsanız okumazmısınız bunu okuyacağını bilerek yazıyor zaten yengem görür diye korkmuyor bu ne cesaret hayirdir?

kız konu sahibi destek göremeyince ikinci hesabı mı açtın

Çatladık kıskançlıktan.

İşte bu bakis açısıyla da etrafımdaki herkes kıskanç diyorsunuz. Biri işinize gelmeyen bir şey söyleyip, yapınca kıskanç oluyor değil mi?
Böyle teselli edin kendinizi.

İşte bu bakis açısıyla da etrafımdaki herkes kıskanç diyorsunuz. Biri işinize gelmeyen bir şey söyleyip, yapınca kıskanç oluyor değil mi?
Böyle teselli edin kendinizi.
Evet herkes kiskanç bak herkes. Hayatimda hiçbir kimseyi kıskanmadım fesatlanmadım. Özendiğim çok olmuştur bunuda açık yüreklilikle dile getiririm nasıl yaptın nerden aldın vs. Işime gelmeyecek bir durum yok tanımam etmem. Ayrıca benim eşimde ailesine destek oluyor. Laf sokma igneleme sikayet etme insanlikmidir? Siz olsaniz kizmazmisiniz eşinize ailesinden biri sizle ilgili sikayette bulunsa pes

Aynen herkes kıskanç bir siz doğrusunuz
Neyse size iyi forumlar.

Yooo var yargı dağıtmak neyse kandil günü kalp kırpmayalım arkadaşlar herkesin bakış açısı

Konuda çok da kafaya takılacak birşey göremedim. Zaten uzaktalarmış. Sık görüşmediğiniz insanlar, duymazdan gelebileceğiniz şeyler. Bana birileri kilo mu aldın dese buna takılmam mesela. Belki de bu konuda hassasiyetiniz vardır. Herşeyi bu kadar ciddiye almamanızı, dert edinmemenizi tavsiye ederim

Ne özeli pardon? Siz olsanız okumazmısınız bunu okuyacağını bilerek yazıyor zaten yengem görür diye korkmuyor bu ne cesaret hayirdir?

Kendince cıkarimlarda bulunmamiş. Kendisiyle ilgili şikayette bulunmuş. Cok iyi niyetliyse yengesine söyleyecek abisine değil böyle seyler yuva bozar yuva.

2 kardeşin WhatsApp vb üzerindeki birbirleriyle olan özel yazışmalarını okumanın savunulacak bir yanı yok.

Yengesine bir şey söylemek zorunda da değil; abisiyle konuşmayı tercih etmiş, abisi de uygun bir yanıt vermiş.

O kadar çok güzel olduğunuzdan bahsettiniz ki resim isteyesim geldi neyse benim görümcemde aynıydı evlendikten sonra kesildi çoğu. Alışır zamanla bişey olmaz ne derlerse desinler.

2 kardeşin WhatsApp vb üzerindeki yazışmalarını okumanın savunulacak bir yanı yok.

Yengesine bir şey söylemek zorunda da değil; abisiyle konuşmayı tercih etmiş, abisi de uygun bir yanıt vermiş.
Söylemek zorunda ne demek zorunda değil. Rahatsiz olmuş ki söyleme gereği hissetmiş Ya abisi eşiyle kavga etse sen benim aileme neden böyle davraniyorsun vs. Yenge bana böyle yaptin üzüldüm biseymi yaptim demek varken yapmayin allah aşkına boyle yazanlar farkli bir dünyada mı yaşıyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…