- 8 Ocak 2024
- 522
- 1.614
Kendince cıkarimlarda bulunmamiş. Kendisiyle ilgili şikayette bulunmuş. Cok iyi niyetliyse yengesine söyleyecek abisine değil böyle seyler yuva bozar yuva.
Ne özeli pardon? Siz olsanız okumazmısınız bunu okuyacağını bilerek yazıyor zaten yengem görür diye korkmuyor bu ne cesaret hayirdir?
Çatladık kıskançlıktan.Evet baktım yorum yapmıyorsun sen açayım dedim. Nasıl kıskanç insanlar toplanmış varyaa ahh ahhh kızın memur olmasini güzelim demesini dahi kabul edememişsiniz onların böyle yapması normalmiş zaarherkese kalbi gibi bir hayat dilerim.
İşte bu bakis açısıyla da etrafımdaki herkes kıskanç diyorsunuz. Biri işinize gelmeyen bir şey söyleyip, yapınca kıskanç oluyor değil mi?Evet baktım yorum yapmıyorsun sen açayım dedim. Nasıl kıskanç insanlar toplanmış varyaa ahh ahhh kızın memur olmasini güzelim demesini dahi kabul edememişsiniz onların böyle yapması normalmiş zaarherkese kalbi gibi bir hayat dilerim.
Evet herkes kiskanç bak herkes. Hayatimda hiçbir kimseyi kıskanmadım fesatlanmadım. Özendiğim çok olmuştur bunuda açık yüreklilikle dile getiririm nasıl yaptın nerden aldın vs. Işime gelmeyecek bir durum yok tanımam etmem. Ayrıca benim eşimde ailesine destek oluyor. Laf sokma igneleme sikayet etme insanlikmidir? Siz olsaniz kizmazmisiniz eşinize ailesinden biri sizle ilgili sikayette bulunsa pesİşte bu bakis açısıyla da etrafımdaki herkes kıskanç diyorsunuz. Biri işinize gelmeyen bir şey söyleyip, yapınca kıskanç oluyor değil mi?
Böyle teselli edin kendinizi.
Aynen herkes kıskanç bir siz doğrusunuzEvet herkes kiskanç bak herkes. Hayatimda hiçbir kimseyi kıskanmadım fesatlanmadım. Özendiğim çok olmuştur bunuda açık yüreklilikle dile getiririm nasıl yaptın nerden aldın vs. Işime gelmeyecek bir durum yok tanımam etmem. Ayrıca benim eşimde ailesine destek oluyor. Laf sokma igneleme sikayet etme insanlikmidir? Siz olsaniz kizmazmisiniz eşinize ailesinden biri sizle ilgili sikayette bulunsa pes
İşim yok işte o yüzden kıskanıyorum.Eger kiskanmamis olsaydiniz yargilamak yerine empati yapar tavsiye verirsiniz kibarca. Bak işine tatlım benim tabi bir işin varsa balım
Eger kiskanmamis olsaydiniz yargilamak yerine empati yapar tavsiye verirsiniz kibarca. Bak işine tatlım benim tabi bir işin varsa balım
Ne özeli pardon? Siz olsanız okumazmısınız bunu okuyacağını bilerek yazıyor zaten yengem görür diye korkmuyor bu ne cesaret hayirdir?
Kendince cıkarimlarda bulunmamiş. Kendisiyle ilgili şikayette bulunmuş. Cok iyi niyetliyse yengesine söyleyecek abisine değil böyle seyler yuva bozar yuva.
Kıskandınız mı tatlım, balım, böceğim, bebeğim?Kesin memursun.
Söylemek zorunda ne demek zorunda değil. Rahatsiz olmuş ki söyleme gereği hissetmiş Ya abisi eşiyle kavga etse sen benim aileme neden böyle davraniyorsun vs. Yenge bana böyle yaptin üzüldüm biseymi yaptim demek varken yapmayin allah aşkına boyle yazanlar farkli bir dünyada mı yaşıyor anlamıyorum.2 kardeşin WhatsApp vb üzerindeki yazışmalarını okumanın savunulacak bir yanı yok.
Yengesine bir şey söylemek zorunda da değil; abisiyle konuşmayı tercih etmiş, abisi de uygun bir yanıt vermiş.
Kıskandınız mı tatlım, balım, böceğim, bebeğim?