Görümcek ve sinsi eş ailesi

Yeni evliyim ben de, her ailede bu minvalde sorunlar oluyor sadece benim değil hepimizin eş ailesiyle anlaşamadığı kişiler anlar oluyor ama kimse gelip paramı kıskanıyorlar güzelliğimi kıskanıyorlar yok memur olmamı kıskanıyorlar(sanki bir ilim irfan başarı mertebesi ya) diye dolanmıyor. Gidip insan gibi konuşuyorlar, çözmeye çalışıyorlar

Gercekten kiskaniyorlarsa? Bunu yasayan o neden anlamamak için bu ısrar evet kendi parası var ki param diyor. Olmasa zaten by kadar konusamaz. Siz yargilamak yerine neden akil vermiyosunuz.
Ya kıskanmıyorlarsa? Bu gelinlerin en ufak eleştiri de bile bizim yuvamızı yıkmaya çalışıyorlar tribi komik oluyor bazen. Oldu ya her hareketlerine sen doğrusun denilecek, senden iyi olmuyor o zaman.

Ozaman size öyle geliyor olabilir demeniz uygun olmazmi? Konunun dışına çıkıp akil vermeyi geçmiş herkes tanimadiginiz birine nasil bu kadar ön yargili olabiliyorsunuz tek siz degil butun bole yazanlar kadın sanki ben ceoyum demis. Neyse artik yoruldm vallahi

Gercekten kiskaniyorlarsa? Bunu yasayan o neden anlamamak için bu ısrar evet kendi parası var ki param diyor. Olmasa zaten by kadar konusamaz. Siz yargilamak yerine neden akil vermiyosunuz.

Kaç yaşında kadınım belli bir hayat tecrübem de var konuda üstten bakma ve kendini beğenmişlik var:)
O yüzden akıl vermeyip yargılamak istiyorum :)
Bundan sonraki yorumlarım için ölçütler verin ona göre yorumlarımı yapayım :)

Yazdıkları doğrultusunda bu yorumu yapıyoruz farkındaysanız. Ön yargıyla değil. Burda kimse kimseyi tanımıyor sonuçta.

Arkadaşlar ya kimse neden memur olmanın bu kadar kıskanılacak bir şey olduğunu bana söylemedi? Ayıptır ya

Konu sahibi sanki konuda düzenlemeler yapmış sanırım, yapılan bazı alıntılar göremedim konuda.

Bazı ailelere gençlerin gezip tozmasi bazen batar. Para biriktirsinler ister anne babalar. Eski kafalılıktan gelen bir şey. He he diyip geçmek gerek.
Konu sahibi eş ailesiyle uzakta yaşıyor, e eşi zaten ailesinin müdahalesine izin vermiyor. Daha dert bunun neresinde?

İvit cnm ya seni çok kıskanıyorlar, senin gibisini kim kıskanmaz, catlat onları falan dememiz için açılan bir konu heralde.

Görümcem küçük diyip sizde pek büyük gibi degilsiniz sanki ceyizde alınanlardan size ne siz vermediniz ki parasını istediklerini alırlar diğer konularda çok çocukça yani hayatı bu kadar takıntılı yaşamak sizi yormuyor mu

Hayat tecrübeniz olsa yaşınızda varsa burda genc bir kıza böyle yazmazsınız daha ılımlı davranır akıl verirsiniz. Hayat tecrübesi göremedim ben burda bir nasihatta. Siz benim yorumuma yorum yaptiniz. Iyi günler dilerim

Siz deyince baktım, bayağı düzenlemiş konuyu ama ilk sayfada alıntılar var.

benim kız. kardeşte bu tarz biri ama kardeşim kısknc değil daha cok daha olgunlaşmamış geliyor bana
hele ki abisine aşırı düşkünlüğünden dolayı ıcığına cığına adar meraklı, ki abim bekar daha.
sizinki de o katagoride bence

Sizi suçlayanlar eminim görümcedir. Ben sizi anlıyorum çünkü bende de dünyalar kötüsü bir görümce var. Hemde beni hiç tanımadan ilk tanıştığımızdan beridir küs ve hakaret eden birisi. Tanışıp da bi olay olmadı yani. Keşke sizin gibi olsa öpüp başıma koyarım. Benim görümcem istemem nişanim düğünüm hepsinde olay çıkarttı abisiyle beni ayırmaya uğraştı hala da görse hakaret eder. Ben hiç görüşmüyorum çok mutluyum. Bunları yazdım ki şükredin diye. Benim görümcemi ailemden tanıyan herkes kendi gorumcelerine şükür namazı kıldılarAbartı değil anlatmadigim çok şey var eksik yok fazla var. Siz kocanizla ilişkinize bakın. Kocaniz "sende kpss kazan sende gez harca" demiş kardeşine bu bile çok önemli bakın. Size bulasamiyorsa hayatınızı etkilemiyorsa sizde dedigi laflara alaycı cevap verin görüşmeyin bitsin gitsin. Emin olun mumla ararsınız sizin gorumceniz saf kötü değil kıskançlık var sadece

sadece güzellik ve memurla ilgili kısmıyla mı?
Şimdi orda konu sahibi ıvır zıvır dert bile olmayan her şeyi toplayıp beni kıskanıyorlar param vs diye uzun uzadıya döşemiş. Biraz düşünürseniz aslında konuda büyük bir problem yok, eşi zaten kadının yanında gezip harcamalarına fiili olarak kimse engel de olmuyor. Her şey konu sahibinin gördüğünü sandığı bakışlar tavırlar ve imalardan oluşuyor. Bu sebeple konu sahibi bu kıskanılma paranoyasından kurtulursa olaylara daha açık bakabilir. Daha mantıklı düşünüp daha huzurlu yaşayabilir. Umarım yeterince net olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…