Görümcek ve sinsi eş ailesi

Benimkide boyle

Eklentiler

• Screenshot_20240411_133052_Chrome.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 103
Bu daha sonraki mesajlar. Bugünkü mesajınıza yapılan alıntıyı çekip atmışsınız. Üstteki alıntı siz "Kuduranlar garanti börülceler .." mesajını yazdıktan sonra yapılmış size.

Bu daha sonraki mesajlar. Bugünkü mesajınıza yapılan alıntıyı çekip atmışsınız. Üstteki alıntı siz "Kuduranlar garanti börülceler .." mesajını yazdıktan sonra yapılmış size.
Hayir tam tersi canim. Sayfayi yenileyip bakın

Kusura bakmayın ama ailesine yardım edebilir .. sizin ailenizin bir ihtiyacı olsa siz de yardım edersiniz . Genelde kadınlar eşlerinin ailesini kıskanırlar ama kendi aileleri olunca kedi kesilirler. Kayınvalidenizin sizi başkalarına karşı kötülememesi sizi sevdiğini gösterir siz yalnızken iğneliyorsa iyiliğiniz için yapıyor. Kız kardeşi de haliyle abisine düşkün ve para isteyecek tabii ki siz onun hayatına girene kadar hep abisi yardım etmiş.. ben ve ablam da aramızda para alışverişi olur ablam evli ve eşi beni hiç sevmez ondan gizli yapıyoruz. Ben ona daha çok yardım ediyorum o da bana arada sıkışınca gönderiyor. Eski eşimle boşanmadan önce eski eşim de sorardı sor sizinkilere bir ihtiyacı var mı karşılayalım diyerek ben de onun ailesine destek olurdum eşim aracılığı ile kayınvalidemin kirasını öderdik mutfak ihtiyaçlarını faturalarını karşılardık ve eski eşim 5 kardeşlerdi düşünün ki .. kusura bakmayın ama burada sorun sizde

Bütün yorumları okuyamadım ama aynısı benim kuzenim. Kendisi tam bir kıskanç görümce. Sürekli abisine (hepimizin yanında )yengesi çıktığı anda odadan başlar şikayet etmeye ama yengesinin yanında sanki onu çok seviyormuşcasına davranır. Durumları iyi senede iki kere tatile çıkıyorlar birine bunu götürüyorlar diğerine götürmüyorlar. Onda bile abisinin burnunda getiriyor neden o da gitmemiş diye. Çocuk istemedikleri halde 25 yaşında bi çocukları var gibi. Hepimiz uyarıyoruz ama yok asla anlamıyor. Kızda irite olmaya başladı artık haklı olarak. Bir kere iki kere tamam ama neden sürekli yanımızda olmak zorunda diye. Kuzenimiz kardeşine düşkün ama en son halama kızı psikiyatriye götürmesini söyledi o yüzden ben inanırım böyle görümcelere canlı örneği akrabam

Konu sahibinin tavrını ben de beğenmedim ama onu aşağı çekmek için memurluğu kötüleyenleri de anlamadım.
Millet sabahını akşamını karıştırıyor memur olmak için. Bu kadar küçümsenecek bir meslek değil yani.
Basite alanlar da ya torpille olmuşlardır ya da memur olmak isteyip bi türlü olamamışlardır desem hoş olur mu?
Gerçekten emek verip atanan kimse bu kadar b.klamaz çünkü o kadar da kolay olmadığını bilir

Ne özeli pardon? Siz olsanız okumazmısınız bunu okuyacağını bilerek yazıyor zaten yengem görür diye korkmuyor bu ne cesaret hayirdir?
Kardeşler arasındaki yazışmalar özeldir. Bin yıl düşünsem başkasına okutulacağını düşünmem. Siz iyi misiniz ? Evlenince eşiniz sizin malınız olmuyor bu nasıl bi düşünce ?

Kardeşler arasındaki yazışmalar özeldir. Bin yıl düşünsem başkasına okutulacağını düşünmem. Siz iyi misiniz ? Evlenince eşiniz sizin malınız olmuyor bu nasıl bi düşünce ?
O sizin esinizle aranızdaki diyalog. Siz öylesinizdir başkası boyle. Benim esimle aramda gizli saklı yoktur. Sifrelere varana kadar aynıdır. Sizin görüşünüz o sekilde olabilir. Saygı duyarim.

Eşinizin maaşıyla borca girin. Harcamaları da sizin maaşınızla yapın böylece para nereye ne kadar gidiyor görürsünüz, eşiniz de kafasına göre harcama yapamaz. Her yaptığınızı anlatmayın. Aranıza mesafe koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…