Benim görümcem de yapmıştı aynısını. Alt katımda kahvaltı yapıyorlardı. Canım uğramak istemedi uğramadım yetiştirmiş abisine. X uğramadı bizde kahvaltı yapıyorduk hımmm o muydu bugün hani izinli değildi diye imalı imalı. Ya eşim bana kızsaydı ailemi dışladın uğramadın diye ? Hepsi kötü bunların.Söylemek zorunda ne demek zorunda değil. Rahatsiz olmuş ki söyleme gereği hissetmiş Ya abisi eşiyle kavga etse sen benim aileme neden böyle davraniyorsun vs. Yenge bana böyle yaptin üzüldüm biseymi yaptim demek varken yapmayin allah aşkına boyle yazanlar farkli bir dünyada mı yaşıyor anlamıyorum.
2 kardeşin WhatsApp vb üzerindeki birbirleriyle olan özel yazışmalarını okumanın savunulacak bir yanı yok.
Yengesine bir şey söylemek zorunda da değil; abisiyle konuşmayı tercih etmiş, abisi de uygun
Bu hoş birşey mi Kavgaya sebebiyet işte ne yazikki bunu anlamıyorlar. Abiye sikayet etmek nedir madem cok seviyor cok istiyor gitmeni arasaydı abisini aramayı bilmiş amaBenim görümcem de yapmıştı aynısını. Alt katımda kahvaltı yapıyorlardı. Canım uğramak istemedi uğramadım yetiştirmiş abisine. X uğramadı bizde kahvaltı yapıyorduk hımmm o muydu bugün hani izinli değildi diye imalı imalı. Ya eşim bana kızsaydı ailemi dışladın uğramadın diye ? Hepsi kötü bunların.
Kız ne sevmesi suratıma bile bakmazdı benim. Ana kız fesatlanmışlar işte kendilerince. Kaynanamda köydeyken onu aramadım diye şikayet etmişti. Şimdi ki aklım olsa yüzlerine böyle demişsin abine oğluna hayırdır derimBu hoş birşey mi Kavgaya sebebiyet işte ne yazikki bunu anlamıyorlar. Abiye sikayet etmek nedir madem cok seviyor cok istiyor gitmeni arasaydı abisini aramayı bilmiş ama
Benim ablamla aynisin. Ablamin bebegi var telefonu duymamis enistemi ariyor aradım açmadı diye. Görümcesi ona keza paso sıkayet laf sokma. Böyle yapan gercekten nerde varsa bile isteye allahindan bulsunlar yuva yikmaya calisanin yuvasi olmasınKız ne sevmesi suratıma bile bakmazdı benim. Ana kız fesatlanmışlar işte kendilerince. Kaynanamda köydeyken onu aramadım diye şikayet etmişti. Şimdi ki aklım olsa yüzlerine böyle demişsin abine oğluna hayırdır derim
Ablacım memurluk çok wowowo bişey değil ya. Güzel olduğu da kendi beyanı, nerden bileceğiz?Evet baktım yorum yapmıyorsun sen açayım dedim. Nasıl kıskanç insanlar toplanmış varyaa ahh ahhh kızın memur olmasini güzelim demesini dahi kabul edememişsiniz onların böyle yapması normalmiş zaarherkese kalbi gibi bir hayat dilerim.
Bence de. Biz gezdikçe, para harcadıkça kıskanıyorlar demek bike bana çok çocukça geldi.Farklı şehirdeki görümce ne zaman sizinle gezmek istedi, 1 yılda ne kadar biraraya geldiniz de sürekli sizinle ilgili dışarıya başka içeriye başka oynadılar? Sizin gezmenizden, yaşantınızdan rahatsız olduklarını, sürekli bunun üzerinde durduklarını nasıl anlıyorsunuz uzaktan uzağa? Haklı olduğunuz noktalar olsa da kendi kendinize büyütüp duruyorsunuz bazi şeyleri muhtemelen.
Biliyorum kız zaten memurluğuyla övünmemiş söylemiş memurum ve güzelim diye. Hani beni aşagilamaya calisacaklari birşey yok diye açiklamış akıl almak için ama herkes vay efendim güzelim deme vay efendim memur deme. Ama çirkin ve ev hanimiyim dese kimse gocunmazdı demi? iste ozaman herkes teselli ederdi.Ablacım memurluk çok wowowo bişey değil ya. Güzel olduğu da kendi beyanı, nerden bileceğiz?
Benim yengem bana 1 hafta sonra döndü yinede sesimi çıkarmadımBenim ablamla aynisin. Ablamin bebegi var telefonu duymamis enistemi ariyor aradım açmadı diye. Görümcesi ona keza paso sıkayet laf sokma. Böyle yapan gercekten nerde varsa bile isteye allahindan bulsunlar yuva yikmaya calisanin yuvasi olmasın
E daha ne yapması lazım ki övünmek için?Biliyorum kız zaten memurluğuyla övünmemiş söylemiş memurum ve güzelim diye. Hani beni aşagilamaya calisacaklari birşey yok diye açiklamış akıl almak için ama herkes vay efendim güzelim deme vay efendim memur deme. Ama çirkin ve ev hanimiyim dese kimse gocunmazdı demi? iste ozaman herkes teselli ederdi.
Insanlık çok başka birşey. Kalp iyiliğiBenim yengem bana 1 hafta sonra döndü yinede sesimi çıkarmadım
Bu konu sahibinin ikinci hesabı anlaşılan böyle hiç düşünmeden ölümüne savunduğuna göreEger kiskanmamis olsaydiniz yargilamak yerine empati yapar tavsiye verirsiniz kibarca. Bak işine tatlım benim tabi bir işin varsa balım
Canım konu sence kızın güzelliği mi burda? Senin için öyleyse ben yorum yapamicam kızı görmedim çünkü. Ayrica güzel veya cirkin olmasi detaylarina bakmiyorum. Yasadigi durumu okuyup anlamaya calisiyorum.E daha ne yapması lazım ki övünmek için?
Bu da işin içinden sıyrılmak bi yerde. Böyle böyle durumlar var çünkü gısganiyeler. Eee? Ne olacak? Kıskanıyorlar tamam iyi hoş, napcan?Bu konu sahibinin ikinci hesabı anlaşılan böyle hiç düşünmeden ölümüne savunduğuna göreİnsanlar empati yapmış her iki taraf için ve konu sahibine mantıklı düşünmesi için yönlendirme yapmışlar. Kusurabakmayın ama böyle herkes beni kıskanıyor diye düşünen kimse hiçbir insanla geçinemiyor anlaşamıyor zaten çünkü bana kalırsa bu bir hastalık. Her cümleden nem kapıp paranoyak gibi beni kıskandıkları için böyle şöyle diye kurulmaya başlıyorlar. Çok şuursuzca. Görümce de haklı demiyorum bazı şeyleri çok abartmış ama konu sahibi de istiyor ki eşinin ailesi onlardan tamamen kopsun. Olacak iş mi? Abi kardeş bu zamana dek yıllarca bir iletişim ve ilişki oturtmuş, kök ailesi. Bir anda kesip atıp sırf evlendi diye kardeşiyle vakit geçirip ona destek olmaktan çekilecek mi? Ama işine gelmedi mi beni kıskanıyorlar falan filan..
Kadınların çoğu bunu yapıyor bu bir gerçek. Evlendik eşim sadece bana ait olsun. Nerden mi biliyorum? Kendimden. O konudaki yanlışımı çok net görüyorum artık. İnsan bazen sorun bende mi acaba diye düşünmeli.Bu konu sahibinin ikinci hesabı anlaşılan böyle hiç düşünmeden ölümüne savunduğuna göreİnsanlar empati yapmış her iki taraf için ve konu sahibine mantıklı düşünmesi için yönlendirme yapmışlar. Kusurabakmayın ama böyle herkes beni kıskanıyor diye düşünen kimse hiçbir insanla geçinemiyor anlaşamıyor zaten çünkü bana kalırsa bu bir hastalık. Her cümleden nem kapıp paranoyak gibi beni kıskandıkları için böyle şöyle diye kurulmaya başlıyorlar. Çok şuursuzca. Görümce de haklı demiyorum bazı şeyleri çok abartmış ama konu sahibi de istiyor ki eşinin ailesi onlardan tamamen kopsun. Olacak iş mi? Abi kardeş bu zamana dek yıllarca bir iletişim ve ilişki oturtmuş, kök ailesi. Bir anda kesip atıp sırf evlendi diye kardeşiyle vakit geçirip ona destek olmaktan çekilecek mi? Ama işine gelmedi mi beni kıskanıyorlar falan filan..
Siz baskasinin yazisini okudunuz sanirim onlardan kopsun dememiş hiçbir cümlesinde. Bir insan bir insana laf sokuyorsa ki bu abisinin eşiyse geliniyse ya gelini sevmiodur kiskaniodur ya oglunun yuvasinin yikilmasini istiodur. Iki insan evlendimi herkes agzini kapayacak yerini bilecek benim eşime beni sikayet eden insan birsey yapmamissam benim evime giremez yok öyle bir dünya.Bu konu sahibinin ikinci hesabı anlaşılan böyle hiç düşünmeden ölümüne savunduğuna göreİnsanlar empati yapmış her iki taraf için ve konu sahibine mantıklı düşünmesi için yönlendirme yapmışlar. Kusurabakmayın ama böyle herkes beni kıskanıyor diye düşünen kimse hiçbir insanla geçinemiyor anlaşamıyor zaten çünkü bana kalırsa bu bir hastalık. Her cümleden nem kapıp paranoyak gibi beni kıskandıkları için böyle şöyle diye kurulmaya başlıyorlar. Çok şuursuzca. Görümce de haklı demiyorum bazı şeyleri çok abartmış ama konu sahibi de istiyor ki eşinin ailesi onlardan tamamen kopsun. Olacak iş mi? Abi kardeş bu zamana dek yıllarca bir iletişim ve ilişki oturtmuş, kök ailesi. Bir anda kesip atıp sırf evlendi diye kardeşiyle vakit geçirip ona destek olmaktan çekilecek mi? Ama işine gelmedi mi beni kıskanıyorlar falan filan..
Yuva yıkmaya mı çalışıyorlar. Ohooo size bu kafayla kolay gelsinSiz baskasinin yazisini okudunuz sanirim onlardan kopsun dememiş hiçbir cümlesinde. Bir insan bir insana laf sokuyorsa ki bu abisinin eşiyse geliniyse ya gelini sevmiodur kiskaniodur ya oglunun yuvasinin yikilmasini istiodur. Iki insan evlendimi herkes agzini kapayacak yerini bilecek benim eşime beni sikayet eden insan birsey yapmamissam benim evime giremez yok öyle bir dünya.
Sadece abimle sohbet ederken iyimisniz yengem nasıl diy sordum. Yengm bana dönse neee dönmese neInsanlık çok başka birşey. Kalp iyiliği
Hayir bu sikayetlerin sonunda ne olcak saniyorsunuz? Tabikide buyuk birsey degil bu yasanilanlar ama devami gelirse olcak belli degil mi? Siz kac yasindasiniz acaba kendi kafanızla dünmü geldiniz dünyaya yada evli degilsiniz böyle atip tutuyorsunuzYuva yıkmaya mı çalışıyorlar. Ohooo size bu kafayla kolay gelsin
Çok sinsi geliyorlar bana ve sürekli gözleri malımızda mülkümüzde gezmemizde gibi geliyor.
kendi paramızla gezmemiz neden hazmedilemiyor onu anlamıyorum.
eşim sağolsun sende yengen gibi kpssyi kazan sende gez harca abim dedi.
Özellikle eşimle kendi paramızla bir yere gezmeye gidince evimize birşeyler alınca
Biliyorum kız zaten memurluğuyla övünmemiş söylemiş memurum ve güzelim diye. Hani beni aşagilamaya calisacaklari birşey yok diye açiklamış akıl almak için ama herkes vay efendim güzelim deme vay efendim memur deme. Ama çirkin ve ev hanimiyim dese kimse gocunmazdı demi? iste ozaman herkes teselli ederdi.
Gercekten kiskaniyorlarsa? Bunu yasayan o neden anlamamak için bu ısrar evet kendi parası var ki param diyor. Olmasa zaten by kadar konusamaz. Siz yargilamak yerine neden akil vermiyosunuz.Bir konuda 50 kere param param ve param.