Gerçekten merak ediyorum..

Ne kadar sağlam bir iddia. Kanıt sun desem, öyle canım demekten öteye geçemeyeceksin.
Canımı samimiyetten yazmadım elbette, ben sinirlenincede canım diye hitap ederim.
Kanıtı elbetteki sunamam ama merak etme Mune gelince sana istediğin kadar kanıt sunar.

Ama benim kanıta falanda ihtiyacım yok erkek olduğun o kadar belliki.

Yazdiklarinizi dolu bir kafayla okudum. Ama yinede anladığım kadarıyla yazınıza hitaben bir kaç bişey söylemek istiyorum. Aslında o kadar çok konuya deginmissinzki ben bana ilginc gelen yerlerinden bahsetmek istiyorum. Okuduğumdan anladığım eşiniz kayinvalideniz yok bu yuzdende aslında siz ezbere konusmus oluyorsunuz çünkü yaşamamissiniz tecrübe ettim diyebilirsiniz ama yaşamadan tam tecrübe etmiş olmazsınız. Evliliği o kadar indirgemissiniz ki hayatınızın zevkini arabalarda kitaplarda basketbol da vs. Arıyorsunuz. Benim yorumum siz de bunlardan bir süre sonra sikilacaksiniz. Çünkü o evliliğin ömre bedel tadını almamissiniz heyecanını yasamamissiniz. Her evlilik sıkıntılı olacak diye bir kaide yok.onunuze bir duvar koymaniz anlamsiz. Ayrica eşinizle yarışmak zorunda kalmak gibi bir durum olamaz. YALNız kalmak evet çoğu zaman güzel olsada cok ta uzatmak istemiyorum insan devamlı güçlü olmaktan yalnız olmaktan illaki bir gün sıkılır. Bunu da tecrübe ettiniz mi. Istediğiniz kadar hoşunuza giden şeyleri yapan bu dünyanın sonu olduğu gibi onlarında heyecaninin bir sonu var. Ilaki bir şeyi takacaksiniz gidip arababizlami dertleseceksiniz. Bir yere gidip kafa dinleyeceksiniz ama yine yalnızsinız ve yine sizi dinleyen yine siz olacaksınız.

Kardes sen ana babadan olma degilsin herhal bi aile icinde buyumemis gibisin sahi sen nerde yasiyorsun .. daha aklimda nice soru var .

Ben saskinim su an nasil biri oldugunu cok merak ettim yaaa. Hayatimda ki insanlar iliskiler olmasa neyden zevk alirdim acaba . Ya ot gibi sallanirdim ruzgarda ya da ineklere yem hatta bebelere sut olurdum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…