Funda suyu mu daha etkili diyorsun b3n yaprak olarak almayı düşünüyordumE
Evet yaptım az önce detaylı anlattım ilk diyetim 15 yıl önceydi o zaman tilya kürü hariç yazdıklarımı kullandım ve 4buçuk ayda 23 kilo gitti tabii yanında dıkı bir diyetle birlikte ilk ay 6buçuk kilo gitmişti funda biberiye maydanoz sapı çayı tilyayı ara diyetlerimde kısa kullanmıştım yani 8 9 yıl önce ondanda fayda gördüm tabi diyetim uzun sürmemişti şimdi devam bu arada 1 ay hergün tilya sonra en az 1hafta ara ve devam ama o aradan sonra funda suyu alabilirim o zaman karar verelim kaptanım az önce dediğim gibi funda suyum stoğum da var ama tarihi geçmiş3 birde hepsini karıştırmamak gerek en fazla günlük 4 bardak bitki çayı malum sakıncalı fazlası
Funda bitkisinin ve suyunu çok kullandım tilyayı kısa dönem ve şimdi tam kullanıyorum tilyayı tamam bitkisini alın kaynatmıcaksınız alınca tarif ederim birazda biberiye bitkisi alın ben ozan da şimdide sirkeli suyunu hergün gece yatarken içiyorum gece daha etkili yağ yakımı bilginize sirkemide doğal aktardan alıyorum fabrikasyon market elma sirkesini lütfen almayın zaten fiyat farkı çok yok aslında sirkemi kendim yapıyorum fakat şuan yok bitti sirke anasına bakınFunda suyu mu daha etkili diyorsun b3n yaprak olarak almayı düşünüyordum
Nasıl isterseniz kaptanım fakat Saraçoğlu hoca çeşme suyu kullanırsak kürün bir etkisi olmayacağını söylüyor bimden 1 buçuk litrelik yada 5 litrelik alsanız size3 baya giderBen yeni gördüm mesajını canım valla funda suyu 80 ₺ miş ben de o kadar yoktu internette 50-60₺ arası yazmışlardı. Ben de biraz altın otu aldım ya biberiye de almadım. Neyse şimdilik böyle olsun. Valla şu falan da almadım bi hafta deneyim bakalım biraz da olsa faydasını görürsem suyunu da alırım funda suyu da alırım ben şimdilik çeşme suyundan yapıcam ama önceden kaynattığım suyum vardı onu kullanırım kaynatma ya
O taraflar bana ters düşüyor yoksa aklımdaydı. O hiçbir kürü çeşme suyundan yapmayın diyorNasıl isterseniz kaptanım fakat Saraçoğlu hoca çeşme suyu kullanırsak kürün bir etkisi olmayacağını söylüyor bimden 1 buçuk litrelik yada 5 litrelik alsanız size3 baya gider
Ben yeni gördüm mesajını canım valla funda suyu 80 ₺ miş ben de o kadar yoktu internette 50-60₺ arası yazmışlardı. Ben de biraz altın otu aldım ya biberiye de almadım. Neyse şimdilik böyle olsun. Valla şu falan da almadım bi hafta deneyim bakalım biraz da olsa faydasını görürsem suyunu da alırım funda suyu da alırım ben şimdilik çeşme suyundan yapıcam ama önceden kaynattığım suyum vardı onu kullanırım kay
Tamam kaptanım nasıl istersenizO taraflar bana ters düşüyor yoksa aklımdaydı. O hiçbir kürü çeşme suyundan yapmayın diyorama ben bi çoğundan yaptım ve etkisini de gördüm elhamdülillah ama yani tam tarife göre yapsak daha iyi sonuç alırız da valla o kadar yorgunum ki ancak eve geldim canım
Selenyum duymuştum ama dahiliye doktorum bir şey demediAkşam yemeğim 2 kase çorba ve sadece elma sirkeli salata birkaç saat sonra da filtre kahve içip yatarkende sirkeli suyumu içerim ve birde onu unuttum yazmayı sirkeli suyumdan birkaç saat önce selenyum takviyesi içiyorum tiroid e inanılmaz faydalı tabi tüm bedene faydalı bilginiz olsun akupunktur doktorum söylemişti kullanmamı bugünlük bu kadar iyi akşamlar
Çok çok faydalı birkaç doktorun önerisiyle aldım troidi hızlandırıyor araştırabilirsiniz ama bazı markaların içinde 100 mg selenyum var 200 mg. Yazanını alın benimki buSelenyum duymuştum ama dahiliye doktorum bir şey demedi
Bende bugün aynısı yazmıştım illa kendimi çöküşe geçirecek birşeyler buluyorum inanılmaz herşeyi kafama çok takıyorum yapmayalım inşallah funda suyunu ikisindende aldım hem internetten hemde aktardan kolaylıkla alabilirsiniz tabi ya tilya yada funda ve diğerleri hangisinden başlamak isterseniz ilk önce o funda suyu olarak almak istemezseniz funda bitkisinide alabilirsiniz ben ilk diyetimde 23 kiloyu funda biberiye ve ne denk gelirse yeşil çay o yoksa maydanoz sapı çayı bu şekilde vermiştim tabi o zaman yaş ve metabolizma şimdikinden 15 yaş daha gençti şimdi verebilirmiyim nasipse görücezBütün mesajlarınızı dikkatle okudum. Ve bütün deneyimlerinizi de yapmak için sabırsızlanıyorum. Hem tilya kürünü hem de funda suyunu denemek istiyorum. Funda suyunu aktaran mi alıyorsanız yoksa internetten mi alıyorsanız (hangi siteden)
Ben ne zaman diyete yürüyüşe başlasam benim moralimi bozacak bir şey oluyor ve iştahım açılıyor. Hep aynı bu durumdan sıkıldım. Yine aynı döngüdeyin canım çok sıkkın yürüyüş bile yapmıyorum sadece okula gidip geliyorum. Acilen bu durumdan kurtulmam lazım
Ben de yarın gidip aktara gidip alayım. Peki funda suyu nasıl kullanılıyor. Benim basen , kalça ve üst bacaklarım problemli bölgelerim ve bütün kiloyu da bu bölgelerimden alıyorum. Şöyle söyleyeyim üst bedenim 38-40 ama alt bedenim 42-44. Ve yanlara doğru genişliyor. Yağ yakıcı dedin ya kesinlikle denemek istiyorum.Bende bugün aynısı yazmıştım illa kendimi çöküşe geçirecek birşeyler buluyorum inanılmaz herşeyi kafama çok takıyorum yapmayalım inşallah funda suyunu ikisindende aldım hem internetten hemde aktardan kolaylıkla alabilirsiniz tabi ya tilya yada funda ve diğerleri hangisinden başlamak isterseniz ilk önce o funda suyu olarak almak istemezseniz funda bitkisinide alabilirsiniz ben ilk diyetimde 23 kiloyu funda biberiye ve ne denk gelirse yeşil çay o yoksa maydanoz sapı çayı bu şekilde vermiştim tabi o zaman yaş ve metabolizma şimdikinden 15 yaş daha gençti şimdi verebilirmiyim nasipse görücez
Beden yapımız aynı üst bedenim 42-44 alt bedenim çok yazması bile güç elim varmıyorBen de yarın gidip aktara gidip alayım. Peki funda suyu nasıl kullanılıyor. Benim basen , kalça ve üst bacaklarım problemli bölgelerim ve bütün kiloyu da bu bölgelerimden alıyorum. Şöyle söyleyeyim üst bedenim 38-40 ama alt bedenim 42-44. Ve yanlara doğru genişliyor. Yağ yakıcı dedin ya kesinlikle denemek istiyorum.
Kesinlikle aç karnına ama funda bitkisini kullanılacaksa oda yemekten hemen kalkar kalkmaz ben bitkiyi şöyle yapıyordum çünkü 20/25 dakika demlenme süresi var akşam sofraya otururken demliyordum sofradan kalkma süreme demlenmiş oluyordu yemeğin üzerine yudum yudum funda çayımı içiyordum sabah ve aralardada biberiye ve maydanoz veya yeşil çayımı içiyordum bu kadar funda çayı kaynayan 1 bardak suyun altını kapatır kapamaz 1tatlı kaşığı funda bitkisini atıp altının sıcağıyla bir taşım kabarıp cezvenin ağzınıda kapakla kapayıp 25 dakika sonra içiyordumBen de yarın gidip aktara gidip alayım. Peki funda suyu nasıl kullanılıyor. Benim basen , kalça ve üst bacaklarım problemli bölgelerim ve bütün kiloyu da bu bölgelerimden alıyorum. Şöyle söyleyeyim üst bedenim 38-40 ama alt bedenim 42-44. Ve yanlara doğru genişliyor. Yağ yakıcı dedin ya kesinlikle denemek istiyorum.
Gğanydın canım selenyum fiyatı ne kadar ben aile hekimine yazdırarak alabilir miyim acabaÇok çok faydalı birkaç doktorun önerisiyle aldım troidi hızlandırıyor araştırabilirsiniz ama bazı markaların içinde 100 mg selenyum var 200 mg. Yazanını alın benimki bu
O kısır döngü den çıkmak için aynı şeyler olsa da daha doğrusu aynı şeyler ile başlasa da sen onları hiç olmamış gibi hayal et ve kaldığın yerden devam et. Döngüye inat git ve kimsenin seni üzmesine izin verme. Seni öfkelendiren şeyi bul ve onunla yüzleş. Ve her diyete başladığımda acaba yine böyle bi şey olacak mı deme istersen söyleme kimseye bi şey yapacağından. Umarım iyi gelir bildiğimiz şeyler ama insan bazen canını sıkıyorlar.Bütün mesajlarınızı dikkatle okudum. Ve bütün deneyimlerinizi de yapmak için sabırsızlanıyorum. Hem tilya kürünü hem de funda suyunu denemek istiyorum. Funda suyunu aktaran mi alıyorsanız yoksa internetten mi alıyorsanız (hangi siteden)
Ben ne zaman diyete yürüyüşe başlasam benim moralimi bozacak bir şey oluyor ve iştahım açılıyor. Hep aynı bu durumdan sıkıldım. Yine aynı döngüdeyin canım çok sıkkın yürüyüş bile yapmıyorum sadece okula gidip geliyorum. Acilen bu durumdan kurtulmam lazım
Günaydın ailesi hekimi yazarmı hiç bilmiyorum o ilaç değil özel takviye ya yinede yazdıkları bir selenyum varsa isterseniz bir sorun ben eczanede aldım baya oldu şimdi 150 200 arası diye sanıyorum ama alırsanız dün eklediğim marka olanı alın bazılarının içinde selenyum oranı düşük ve daha pahalıGğanydın canım selenyum fiyatı ne kadar ben aile hekimine yazdırarak alabilir miyim acaba
Tamam canım sağolGünaydın ailesi hekimi yazarmı hiç bilmiyorum o ilaç değil özel takviye ya yinede yazdıkları bir selenyum varsa isterseniz bir sorun ben eczanede aldım baya oldu şimdi 150 200 arası diye sanıyorum ama alırsanız dün eklediğim marka olanı alın bazılarının içinde selenyum oranı düşük ve daha pahalı