Verirsin inşaAllah canım ben inanıyorum azmine. Sabır gerektiriyor sadeceSonucu 25 gün kadar sonra sizlerle paylaşmak için çok sabırsızlanıyorum tabi inşallah başarırsam ya hiç verememiş olursam çok üzülürüm ama 17 günde karnımın yanları birazcık boşaldı gibi
Bu arada o 23 kiloyu 4 buçuk ayda vermiştim 15 yıl önceki
Canım tilya kürü malzemelerini ne koyuyorsun içine tam olarak bir de çok hızlı yağ yakıyormuş ayda 4-8 kilo veriyor diyor doğru mu
Hergün hiç usanmadan birlikte yapalım birgün bile ihmal etmeyelim ben ufacık bir can sıkıntısında hemen içine kapanan modunu taban yapan biriyim bu sefer Allah'ın izniyle hiçbir şeye canımı sıkmadan devamVerirsin inşaAllah canım ben inanıyorum azmine. Sabır gerektiriyor sadeceben de kuşburnu var ıhlamur da bi tutam var gidip altın otu alayım hem de ıhlamur bakalım ben de bi başlayım bakem
İnşaAllah canım. Ama şu 21 günlükken süreçte bakalım kaç kilo vermiş olacağım şeker ve ekmesizHergün hiç usanmadan birlikte yapalım birgün bile ihmal etmeyelim ben ufacık bir can sıkıntısında hemen içine kapanan modunu taban yapan biriyim bu sefer Allah'ın izniyle hiçbir şeye canımı sıkmadan devam
14 gün kaldı 29 mayısta bitiyor 21.günİnşaAllah canım. Ama şu 21 günlükken süreçte bakalım kaç kilo vermiş olacağım şeker ve ekmesiz
Maşallah kaptanım sizden de güzel haberler bekliyoruzİnşaAllah canım. Ama şu 21 günlükken süreçte bakalım kaç kilo vermiş olacağım şeker ve ekmesiz
Kaptanım sizden de güzel müjdeler bekliyoruz fakat ben yazışmaları bazen karıştıtıyorum dünkü poşette ekmek ve 4 5 dilim yedim diyen arkadaş sandımİnşaAllah canım. Ama şu 21 günlükken süreçte bakalım kaç kilo vermiş olacağım şeker ve ekmesiz
Maşallah kaptanım ❤14 gün kaldı 29 mayısta bitiyor 21.gün
Merhaba canım evet brn de seni merak ettim yazıyordun müsait değilsin diye yazmadım sonradsn. Pes etmeyelim ama kaldığımız yerden devam edelim sıkıntı yok
İyiki yazdın ben çeşme suyundan yapacaktım ya. Funda suyu nasıl bir şey pekiTilya kürünü hergün zahmetli yapamam derseniz lütfen funda suyu alın internetten veya aktardan kullanımını tarif ederim inanılmaz yağ yakıyor güvenin bana çook kullandım birde unuttum yazmayı tilya kürü kesinlikle çeşme suyu klorlu su ile yapılmayacak 5 litre marketten alırsanız baya yeter size tilya için
Funda suyu da inanılmaz kaptanım hatta stoğumda 1 şişen vardı ama tarihi geçmiş içemiyeceğim inanılmaz yağ yakıyor araştırın güvenin banaİyiki yazdın ben çeşme suyundan yapacaktım ya. Funda suyu nasıl bir şey peki
İyiki yazdın ben çeşme suyundan yapacaktım ya. Funda suyu nasıl bir şey peki
Onu yazaan bendim canım 4,5 dilim Çavdar ekmeği yedim menemeni asla ekmeksiz yemedim ve çok özlemiştim menemeni. Hatta bugün 2lavaş ekmeğinde çiğ köfte bile yedim hiç pişman da değilim sonradan bozacağıma nefsimi bu şekilde susturuyorum biraz yürüyüş yaparım akşam zaten yoğurt hurma yaptığım için dengelerim.Maşallah kaptanım sizden de güzel haberler bekliyoruz
Kaptanım sizden de güzel müjdeler bekliyoruz fakat ben yazışmaları bazen karıştıtıyorum dünkü poşette ekmek ve 4 5 dilim yedim diyen arkadaş sandım
☺Onu yazaan bendim canım 4,5 dilim Çavdar ekmeği yedim menemeni asla ekmeksiz yemedim ve çok özlemiştim menemeni. Hatta bugün 2lavaş ekmeğinde çiğ köfte bile yedim hiç pişman da değilim sonradan bozacağıma nefsimi bu şekilde susturuyorum biraz yürüyüş yaparım akşam zaten yoğurt hurma yaptığım için dengelerim.
Sen canım bunları önceden de yapmış mıydın yani kaç günd3 ne gibi fark oluşturdu acabaFunda suyuda gösterdim çay bardağının dibine yani dört te 1 i funda suyu üzeride içme suyu doldurup içiyoruz bukadar tadı kötü değil yada ben alıştığım için hafif beğeniceksiniz
Evet yaptım az önce detaylı anlattım ilk diyetim 15 yıl önceydi o zaman tilya kürü hariç yazdıklarımı kullandım ve 4buçuk ayda 23 kilo gitti tabii yanında dıkı bir diyetle birlikte ilk ay 6buçuk kilo gitmişti funda biberiye maydanoz sapı çayı tilyayı ara diyetlerimde kısa kullanmıştım yani 8 9 yıl önce ondanda fayda gördüm tabi diyetim uzun sürmemişti şimdi devam bu arada 1 ay hergün tilya sonra en az 1hafta ara ve devam ama o aradan sonra funda suyu alabilirim o zaman karar verelim kaptanım az önce dediğim gibi funda suyum stoğum da var ama tarihi geçmiş3 birde hepsini karıştırmamak gerek en fazla günlük 4 bardak bitki çayı malum sakıncalı fazlasıSen canım bunları önceden de yapmış mıydın yani kaç günd3 ne gibi fark oluşturdu acaba
O yüzden 21 günde kaç kilo vercem kaç cm incelcem bir de bayramı da atlatırsam inşaAllah. Tiroit çok zorluyor. Diğer ay hem bebek istediğim için hastaneye gidene kadar hem de bayram araya giriyor bakalım Allahım şöyle bari 3-4 kilo da verseydim bayrama kadar
Allah'ın izniyle hem bebeğinize kavuşun hemde hepbirlikte kilo verelim