- 8 Şubat 2017
- 1.988
- 9.278
31 Nisan yazmışım 30 Nisan olucaktıKızlar birde tartılmadan önce şunu söylemeliyim
31 Nisan da tartıldığımda saati hatırlamıyorum sanırım 16:00 sıralarıydı 1 gün sonrası diyete başlayacağım için tartı korkusunu yenip gerçeklerle yüzleşme vaktiydive bir cesaretle basküle çıktım 109 küsürü gördüm ama baştada dediğim gibi o stresle küsürünü hatırlamıyorum ve bir daha tartılmadım şöyle ki tabi hepimizinde bildiği üzere bu tartı saati değil o gün diyette olmadığım için sadece sabah kalktığımda 1bardak suyla tiroid hapımı içtim çünkü suyu birtek hap içtiğim için içmiş oluyordum o saatte karnım büyük ihtimalle toktu ve üzerimde kıyafetlerimle tartıldım yani demem o ki ( kıyafet, tokluk ve saat farkı ) ile 1 belkide 1.5 kilo civarı fazla çıkmış olabilirim bunuda söylemek istedim.
Tam doğru ölçü sabah kalkar kalkmaz lavabodan hemen sonra 1 yudum su dahi içmeden atletimiz ve çamaşırımız ile her hafta aynı yerde fayans üzerinde
Ay beni bekleyin 11 gün bana yeter 2 kilo versem gerisi gelir 66.3 tüm bugün hergün ölçerim ama nasıl size yazacağımı bilemiyorumValla pes mi ettiler müsait mi değiller bilemem ama bu sayfa herkese açık arkadaşlar. Sadece yazmayı bırakmayalım diğer insanlar da biz de birbirimize motive olalım.Cakinin Gelini canım sen kendinde değişiklik hissediyorsan sıkıntı yok. Ama bayram arefesinde bir tartı fotosu alırım. Zaten 11 gün kaldı.
Beni de alın aranıza telegram da daha sıkı kilo veririzValla ikiniz karar verin ama wp olmaz eşim izin vermiyor ya instagram ya da telegram. Telegramda numara olmadan irtibat kurabiliriz isterseniz instagram da olur benim için farketmez
Merhaba, siz eski mesajlara yorum yapmışsınız 1 ayı geçkin o yorumlar evet kurucu Reydiya fakat gelen gitti ve burada tek başımayım tek başıma devam ediyorum bende Bayramdan sonra başka gruba geçmeyi düşünüyorum yanlız diyet olmuyor destek ve takip ile güzel olur sizde başka bir grup bulursanız banada haber verin lütfenBeni de alın aranıza telegram da daha sıkı kilo veririz
Merhaba, siz eski mesajlara yorum yapmışsınız 1 ayı geçkin o yorumlar evet kurucu Reydiya fakat gelen gitti ve burada tek başımayım tek başıma devam ediyorum bende Bayramdan sonra başka gruba geçmeyi düşünüyorum yanlız diyet olmuyor destek ve takip ile güzel olur sizde başka bir grup bulursanız banada haber verin lütfen
Veririm siz de beni unutmayınMerhaba, siz eski mesajlara yorum yapmışsınız 1 ayı geçkin o yorumlar evet kurucu Reydiya fakat gelen gitti ve burada tek başımayım tek başıma devam ediyorum bende Bayramdan sonra başka gruba geçmeyi düşünüyorum yanlız diyet olmuyor destek ve takip ile güzel olur sizde başka bir grup bulursanız banada haber verin lütfen
Şimdi gruptaki diğer arkadaş bir grup linki gönderdi oradan devam edelim isterseniz ama ben bayram sonu yazabilirim kayunvalidemde olucazVeririm siz de beni unutmayın
Diğer grubun ismi bir üst yazıda yazıyor kopyalama yapamıyorumVeririm siz de beni unutmayın
Hangi grup ben de çok istiyorum
Telegram yok canımBeni de alın aranıza telegram da daha sıkı kilo veririz
Merhaba diyet grubu kuruldu mu bende katılmak istiyorumCezayı şöyle yapalım o zaman ceza diyince insan sınırlandırılmaktan hoşlanmaz ben de sevmem spor olarak değil de sokak hayvanları için mama alabilir ya da başka bi yöntem deneriz sporla ceza olursa aklımız sporu ceza olarak algılar.
Bir de wp grubu değil de telegram grubu kurabiliriz en azından numara sorunu olmaz. Bir de burdaki mesajlar bana geç düşüyor. Telegram da kimin ne yazdığı hemen gözüküyor. Sizinle birlikte diyet yapan varsa arkadaşlarınız 7 kişiyi geçmesin toplamda az öz ama o kadarla da yetinebiliriz. Ne dersiniz kızlar?
Merhaba, ben veMerhaba diyet grubu kuruldu mu bende katılmak istiyorum
Merhaba bende guruba katılmak istiyorumMerhaba, ben veunutmabenicicegi buradan şuan bulunduğumuz guruba geçtik burada kimse kalmadı aramıza katılmak istersen buyur bekleriz
Canım merhaba bu grupta kimseler yok istersen bulunduğum gruba gelebilirsinMerhaba bende guruba katılmak istiyorum