Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Insanlar üzerinde depresif etkilere yol actigini ögrendikten sonra degistirdim. :):):):):):)
Daha masum bir cocuk olmaya karar verdim.
ama dikkat yine BONUS

ahahaha niyeyse ben de senin profiline kilitlenip kalıyodum anlamaya calısıyodum demek ondanmış

Evet bu da güzel ama masum

Insanlar üzerinde depresif etkilere yol actigini ögrendikten sonra degistirdim. :):):):):):)
Daha masum bir cocuk olmaya karar verdim.
ama dikkat yine BONUS

beni nereye iliştirdin söyle bak zaten psikoloğum bozuk yoksa hiç yazmadın mı

avatarda yakışmış datlu olmuşsun

ahahaha niyeyse ben de senin profiline kilitlenip kalıyodum anlamaya calısıyodum demek ondanmış

Evet bu da güzel ama masum

Hahahaha gercekten mi!!! Bak gördün mü insanlarin sagliklariyla oynuyormusum!
Azicik düzelin geri getiririm o teyzeyi belki :)
Sagol, bunu da begendim ama sadece alismasi biraz zaman aliyor.

beni nereye iliştirdin söyle bak zaten psikoloğum bozuk yoksa hiç yazmadın mı

avatarda yakışmış datlu olmuşsun

Daha datlu olmus muyum? :) Artik masum cocugu oynayacagim.

Seni acep nereye ilistirdim, aaaa ilistirmedim mi yoksa????????

Söylemem kiiii

Bir yere yazdim ama söylemem.

Yıllardır burdayım ,hemde en aktifinden,enler bölümünüde pek severek ailece takip ederim yapıldığında ama hiç oy kullnamamıştım :) ,dur bakalım ben yarın bir araştırmaya girişeyimde isimleri seçeyim kafamda.

en gıcık üye ve en merak edilen üyede olsa iyimiş

gerçi gıcık klasmanına kesin adım yazılırdı ama olsun eğlenceli olurdu

en gıcık üye ve en merak edilen üyede olsa iyimiş

gerçi gıcık klasmanına kesin adım yazılırdı ama olsun eğlenceli olurdu

gıcık üyeyle ısınamadığınız başabaş gider senin icin söylemiyorum tabi

Mune hep gece banlıyon, sabah neye uğradığımızı şaşırıyoz ya, ciğerci kedisi gibi cama yapışıyoruz sonra çok acımasızsın

artık aktif siyaset hayatımı bıraktım, pasif olarak devam edeceğim

bu arada geçen senelerde bu başlıkta ne geyikler dönerdi ya, tabii siyaset bölümü tüm geyikleri yedi bitirdi, en en şeysi gündem ve siyaset, dağılın

Son düzenleme:

Öksüz yetim dedim, gözyaşlarına aldandım, siyasete atıldın başına neler geldi sen niye çıkıyorsun kanatlarımızın altından.
Ay senin aktif siyaset hayatını seveyim
Siyasette bıcır bıcır konuşacağına enler yarışmasını tanıtsana özelden, öyle iki gülücüğe oy vermek yok sana, özelden link verip tanıt, bileğinin hakkıyla topla oyları
Sen mi okuyup üfledin bana, nezle oldum, hapşırıp tıksırıyorum ama yılmadım görevimin başındayım

geçmiş olsun canım, he, ben öksüz ben yetim çizgimden kaymıyım dimi

ama dayanılmaz bi cazibesi var ya siyaset bölümünün yine yazdım, tamam tamam bu son, umarım

aslında yazmanında anlamsız olduğunun farkındayım, zaten siyaset bölümü, kk nın geniş olarak katıldığı bir bölüm değil, toplasan 20-30 kişi ve hep aynı kısır tartışmalar, kapatılsada kurtulsak bu bağımlılıktan yav, siyaset isterük diyenler bunlar hep sizin suçunuz

neyse kendime hakim olup yazmamaya çalışcam, sakız falan çiğnerim yerine olmazsa, çekirdek çitlerim, yavaş yavaş azaltırım

insanı zorla banlatıyor orda ya, çok tehlikeli bi bölge

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…