Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

yok abla bıtırdım muhendıslık mezunuyum aslında gene uzuyodu ama sene sonunda tek ders sınav hakkı getırdıler mezun oldum:KK9::KK9: sımdı ıngılızce kursuna gıdıyorum subatta da belkı ya işe baslıycam ya da yuksek lısansa:KK30:

Çok güzel tebrik ederim mezun da olmuşsun,birde hayırlısı ile iş durumunda olurda iş hayatına atılırsın.Master yapmak istiyorsan yap meslek kariyerin için çok olumlu olur.Benim kızıımda master yapıyor şubatta bitecek kısmet olursa.

Çok güzel tebrik ederim mezun da olmuşsun,birde hayırlısı ile iş durumunda olurda iş hayatına atılırsın.Master yapmak istiyorsan yap meslek kariyerin için çok olumlu olur.Benim kızıımda master yapıyor şubatta bitecek kısmet olursa.

ooooo kızını sımdıden tebrık ederım abla ben daha bılmıyorum aslında kızabılırsın ama okumaktan cok yoruldum ve bıktım artık ama evdekıler cok ıstıyo daha karar vermedım bakcez artık:KK24::KK24::KK24:

ooooo kızını sımdıden tebrık ederım abla ben daha bılmıyorum aslında kızabılırsın ama okumaktan cok yoruldum ve bıktım artık ama evdekıler cok ıstıyo daha karar vermedım bakcez artık:KK24::KK24::KK24:

Sağol canım darısı sana olur inşallah,mühendislik zor tabi kolay değil.Çok emek isteyen bir bölüm,hayırlısı olsun karar verecek sensin sonuçta ama ailende seni o konumda görmek isterler tabiki :KK34:

İmkanın varsa devam et bence :KK34:

aslında ımkanım falanda var ama alesten ıyı bı puan alabılırsem yasadıgım sehırde yapmak ısterım ama unıversıte okudugum sehıre donmek ıstemıyorum acıkcası unıversıte hayatım hıc ıyı gecmedı orda o yuzden bırazda korkuyorum gene aynı seylerı yasamaktan:18:

aslında ımkanım falanda var ama alesten ıyı bı puan alabılırsem yasadıgım sehırde yapmak ısterım ama unıversıte okudugum sehıre donmek ıstemıyorum acıkcası unıversıte hayatım hıc ıyı gecmedı orda o yuzden bırazda korkuyorum gene aynı seylerı yasamaktan:18:

Aleste zor herhalde,ders çalışcaksın emek vereceksin sonuçta,dediiim gibi hayırlısı olsun senin için.Ailenle beraber olman her yönden avantaj gerçi.

Aleste zor herhalde,ders çalışcaksın emek vereceksin sonuçta,dediiim gibi hayırlısı olsun senin için.Ailenle beraber olman her yönden avantaj gerçi.

evet evde olmak benım ıcın buyuk avantaj olur ama belkı ıyı bir iş bulurum ve yuksek lısansa gerek kalmaz:KK53:

Son düzenleme:
ben yolladim özel mesajla hepsini dolduramadim ama arkadaslarimi kara listeye yazdim cizdim :KK53::KK1::KK1:

Şöyle tüm üyelerinin sitedeki aktiflik oranına göre bir listesi olsa , çok mu şey istiyorum ki :KK1:

Liste bana bakıyor ben listeye , körelmişim kk da , isim gelmiyor aklıma :KK52:

Bu hafta yollarım sanırım bende .

Son düzenleme:
Şöyle tüm üyelerinin sitedeki aktiflik oranına göre bir listesi olsa , çok mu şey istiyorum ki :KK1:

Liste bana bakıyor ben listeye , körelmişim kk da , isim gelmiyor aklıma :KK52:

Bu hafta yollarım sanırım bende .

BDV de biraz dolaşsan yeter diye düşünüyorum :KK1:

X