- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Kukim canım hemşom sağolasınHemşom işin rast gitsin hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kukim canım hemşom sağolasınHemşom işin rast gitsin hep
Vaaaay sunumlar gittikçe arşa cikmissssBakın üşenmedim sunumlarımı kolajladım
Bakın ilk yarışmam
Eki Görüntüle 3344062
Vee bunlarda diğerleri
Eki Görüntüle 3344063 Eki Görüntüle 3344064 Eki Görüntüle 3344065 Eki Görüntüle 3344066 Eki Görüntüle 3344067 Eki Görüntüle 3344068 Eki Görüntüle 3344069
Gelişmeme tanıklık eden bir diğer isim @Jenna16 güzelciğim bir şey söylemek ister misin
@C A N O Blue_Peri @Tenceresiz kaldim anne @Elhan sizler de şahitsiniz
Sağ ol canımGüzel bir konu olmuş neguzel yazmışsın Nevreste abla
Yapıyoruz bu sporu yaaa pericimmVaaaay sunumlar gittikçe arşa cikmissss
MerhabaNasıl katılıyoruz bilgim yok, belirlenen yemekler doğrultusunda mı yemek yapıp fotoğraf çekip yolluyoruz yoksa biz mi yemeği seçiyoruz?
bildirim gelince oy veriyorum ama çok seçenek oluyor, seçim yapmak çok zor oluyor bazen
Eline sağlık çok güzel olmuş hepsi deBakın üşenmedim sunumlarımı kolajladım
Bakın ilk yarışmam
Eki Görüntüle 3344062
Vee bunlarda diğerleri
Eki Görüntüle 3344063 Eki Görüntüle 3344064 Eki Görüntüle 3344065 Eki Görüntüle 3344066 Eki Görüntüle 3344067 Eki Görüntüle 3344068 Eki Görüntüle 3344069
Gelişmeme tanıklık eden bir diğer isim @Jenna16 güzelciğim bir şey söylemek ister misin
@C A N O Blue_Peri @Tenceresiz kaldim anne @Elhan sizler de şahitsiniz
Teşekkür ederimEline sağlık çok güzel olmuş hepsi de
Şuan makarna yarışması var eğer katılmak isterseniz yoneticimiz Nevreste özel mesaj gönderip bilgi alabilirsiniz. Oylama 26 aralıkta başlayacakBen yarışmacı olarak katılmak istiyorum ama hep kaçırıyorum zamanı
Tarif vardır mutlaka Nevreste ye özelden sorBen yarışmacı olarak katılmak istiyorum ama hep kaçırıyorum zamanı
Şu an onu inceliyordumŞuan makarna yarışması var eğer katılmak isterseniz yoneticimiz Nevreste özel mesaj gönderip bilgi alabilirsiniz. Oylama 26 aralıkta başlayacak
Size dönüş yapacak hoşgeldiniz mutlu oluruzŞu an onu inceliyordum
Yöneticimiz Nevreste ile özel mesajla iletişime geçebilirsiniz. Şuan makarna yarışması varAcaba nasıl yarışmalara katılınıyor
Canım benim çok teşekkür ederim Sende iyi ki varsınSelamlar hanımlar
Buraya ben de bir şeyler yazmak istedim
Normalde foruma sadece hamilelik süreçleri işe ilgili anneler kısmı için geliyordum , sadece oy vermek için bildirimler gelince oy verme amaçlı giriyordum buraya , sonra yemek yapmak , tarifler ilgi alanım olduğu için , pandemi sürecindeki can sıkıntısının da verdiği gazla katılayım dedim giriş o giriş bir daha çıkamadım çok önemli bir işim olmadığı sürece neredeyse tüm yarışmalara katıldım ,48 yarışmaya katılmışım, üşenmedim saydım gediklisi oldum yani forumun bazı tariflerimin aldığı oylar diplerde süründü , bazı tariflerimde birincilik , ikincilik , üçüncülük aldım evet oylama , sıralama önemli ama bence en güzel tarafı yaptığınız , emek verdiğiniz bir ürünü herkese açık bir platformda kalıcı olarak yayınlamak
Bir de beni en çok motive eden şeylerden biri de tarifimi deneyerek yapılan yorumlar , mesela şu yorum
Eki Görüntüle 3370847
Elimden geldiğince verdiğim tarifleri sitelerden hazır alıp kullanmak yerine kendime göre uyarlayıp yazmaya çalışıyorum
Son ve en önemli notum da Nevreste ciğime
Forumdaki herkese yarışma kriterlerinde eşit mesafede yaklaşan , hak geçmesin diye bütün özeni gösteren , kimsenin kalbini kırmamak için çabalayan, hepimizin nazını çeken güzel ve özel kadın , İyi ki varsın , seni çok seviyoruz
Canım benim çok teşekkür ederim Sende iyi ki varsın
Bende seni seviyorum