Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

vay arkadaş, BDV ye takılmayanın adı yok demekki, kendi kendimi aday gösterirdim bileydim:KK1:

Saolasin mune.
Oy vermeyecekmisin, sende adaysin diyorlardi ama buraya bakiyordum, bende neden gözükmüyor adaylar falan diyordum kendi kendime:)) Simdi linklere tiklayip oylayacagim:)

Birkaç kategori hariç diğerlerini oyladım:KK34:

vay arkadaş, BDV ye takılmayanın adı yok demekki, kendi kendimi aday gösterirdim bileydim:KK1:

Aaaaa aşk olsun, adını değil ama konunu aday göstermiştim öksüz yetim chess'im:KK9:

:)))))

ben seni aday göstermeyi düşündüm ama kategorilere çok fazla isim bulamadım ( bir kaçını yazabildim ancak o da güdük gibi kaldı göndermedim) e biz kendimiz de ekleyemedik öyle kaldın :KK66: neyse önümüzdeki yıl buralarda olursan ben yazarım bi yerlere....

Birkaç kategori hariç diğerlerini oyladım:KK34:

Aaaaa aşk olsun, adını değil ama konunu aday göstermiştim öksüz yetim chess'im:KK9:

he ya teşekkür ederim canım,:13: bende oyumu kavasa verdim geçen sene benim topiğim 1. olmuştu yanılmıyorsam, en popüler kk replikleri topiği. Ama bu sene kavasla pek şansım yok:KK1::KK1:

:)))))

ben seni aday göstermeyi düşündüm ama kategorilere çok fazla isim bulamadım ( bir kaçını yazabildim ancak o da güdük gibi kaldı göndermedim) e biz kendimiz de ekleyemedik öyle kaldın :KK66: neyse önümüzdeki yıl buralarda olursan ben yazarım bi yerlere....

teşekkür ederim canım, biraz kazınca buldum gerçi kendimi iki yerde
:KK1::KK1::KK1:

Şimdi arkadaşlar işin gerçeği özel mesajlaşma ve BDV yoksa enlerde ekmek yok, bazı reklama ihtiyacı olmayan kuvvetli adaylar hariç tabii:KK1:

eeee sonuç ne:))))
uyuyomuyuz topik ahali:)
benden başka sonuçları merak eden yok heralde......:KK53:

ben biliyodum sizi denedim dermişim:)))):KK53::KK53::KK53:

sağol tatlışlar, bilmiyordum gerçekten, topiğe baktım epey ama bulamamıştım sonuçlara dair bişeyler.....
bakarım buradan artık.....
öptüm ikinizide koccaman:KK54::KK54:

X