- 7 Mart 2012
- 3.387
- 428
Oylayalım lütfen
Saolasin mune.
Oy vermeyecekmisin, sende adaysin diyorlardi ama buraya bakiyordum, bende neden gözükmüyor adaylar falan diyordum kendi kendime:)) Simdi linklere tiklayip oylayacagim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylayalım lütfen
Saolasin mune.
Oy vermeyecekmisin, sende adaysin diyorlardi ama buraya bakiyordum, bende neden gözükmüyor adaylar falan diyordum kendi kendime:)) Simdi linklere tiklayip oylayacagim:)
vay arkadaş, BDV ye takılmayanın adı yok demekki, kendi kendimi aday gösterirdim bileydim
vay arkadaş, BDV ye takılmayanın adı yok demekki, kendi kendimi aday gösterirdim bileydim
Birkaç kategori hariç diğerlerini oyladım
Aaaaa aşk olsun, adını değil ama konunu aday göstermiştim öksüz yetim chess'im
:)))))
ben seni aday göstermeyi düşündüm ama kategorilere çok fazla isim bulamadım ( bir kaçını yazabildim ancak o da güdük gibi kaldı göndermedim) e biz kendimiz de ekleyemedik öyle kaldın neyse önümüzdeki yıl buralarda olursan ben yazarım bi yerlere....
Elmi kulağına şiir fısıldıcam gel
Elmayra'nın emeği gözardı edilemez tabiki
eeee sonuç ne:))))
uyuyomuyuz topik ahali:)
benden başka sonuçları merak eden yok heralde......
Merhaba canım sonuçlar burdaeeee sonuç ne:))))
uyuyomuyuz topik ahali:)
benden başka sonuçları merak eden yok heralde......
Merhaba canım sonuçlar burda
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yili-kadinlar-kulubu-enleri.html#post33357497