- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
teşekkür ederim canımmmmCanım tebrikler Elalis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canımmmmCanım tebrikler Elalis
bal kardeşRica ederiz ablacım biz teşekkür ederiz balim
Demek Elalis ablanindi o humuuuuussss cakkaaaaaaaal hiç demiyor ama biraz cakmistim, tebrik ederim ablaaa eline koluna sağlık ama bidaha katılma,
teşekkür ederim canımmmm
Kendileri söylemezse bilemiyoruzKizlar sofralarin kime ait oldugunu nerden gorebilirim
Oyleymis ama ilk sayfada yarisma sonunda aciklanacaktir yazilmis ben o yuzden herkesnki aciklanacak zannettim nevreste yazdi diger sayfada az evvel aciklamis ama istemeyenler oldgu icin kaldirmis sadece kazanan sofrayi kime ait gorebildim. Can sagligi olsn fazla merak iyi degilKendileri söylemezse bilemiyoruz
Ben 3 tanesini duydum sadece kim olduğunu,demek diğer taraftalar Ben de diyorum kimseler yokOyleymis ama ilk sayfada yarisma sonunda aciklanacaktir yazilmis ben o yuzden herkesnki aciklanacak zannettim nevreste yazdi diger sayfada az evvel aciklamis ama istemeyenler oldgu icin kaldirmis sadece kazanan sofrayi kime ait gorebildim. Can sagligi olsn fazla merak iyi degil
Yok ben oraya da msj yazmstm ona cevap vermis nevreste sadeceBen 3 tanesini duydum sadece kim olduğunu,demek diğer taraftalar Ben de diyorum kimseler yok
Bakyaaaabal kardeş
teşekkür ederim
fairy de yoğum ama pınarda varım
Hec begenmedim(yiiiaaaaa)hele bi bak nassı yakışmış kırmızı kırmızı
Eki Görüntüle 2635156
çingen çadırı gibi yapıcam o profiliBakyaaaa
Hec begenmedim(yiiiaaaaa)
çingen çadırı gibi yapıcam o profili
hepppssiii benim olacak,vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Takiliyorum canım:))Yok ben oraya da msj yazmstm ona cevap vermis nevreste sadece
Tenksssss hemen bakayim ilk sayfaya4 numara benim arkadaslar merak edenler varmis belki bilmek isteyen olur gerisini demiyim
Acklamstm sildim dedi cnm bosverdim ben bosver
O ilk yarismadaydi canım bak buradaAcklamstm sildim dedi cnm bosverdim ben bosver
2.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama
1. si 1.Artan Nohut Yemeğinden Humus ile Elalis Tebrik ederim canım
Yarışmaya katılan diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim
Desteğiniz için teşekkür ederiz
@retro_hippo
@Ozlemesra
Dahliadivin
@TurkuazKrampon 2. olarak güzel bir rekabet yaşadı seni de tebrik ediyorum canım
Blue_Peri
Nevreste
@deynepnaz
@Nana
@pinkpantera
Canfeb
@Youlost16