Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Cevap bile verme bence,herkes kendşnce düşüncelerşnş söylüyor işte,sen kendini anlatmaya çalışırsında karşı taraf anlamaz boşverr.
Bana bile dediler avatarından nasıl biri olduğun belli diye uysam fena olacak ağzımı bozacam salon kadını çizgimden çıkacam

Çok güzel olmuş

Teşekkür ederimm

Daha yazmıcam bu konularda beni çizgimden çıkartıyor.
Ne kadar tuhaf varsa bana denk geliyor , istedikleri cevap farklı oluyor verilmeyince çarpıtıyorlar.

Tamam, donların benden

Renkli olsun ben beyaz sevmiyorum

Kapanır o konuda zaten,müdürüm buralarda icabına bakar hemen .
Yazma cidden,bir yerden sonra ipler kopuyor varyaaa

Ben diğer konudan yırttım galiba

Güzellik konusunda bolca polemik var gördüğüm kadarıyla, tolin senin kutunda da büyük var sanki canım

Üşütmeyin mapıs damlarında, birbirinize göz kulak olun

Ben diğer konudan yırttım galiba

Güzellik konusunda bolca polemik var gördüğüm kadarıyla, tolin senin kutunda da büyük var sanki canım

Üşütmeyin mapıs damlarında, birbirinize göz kulak olun

belkım muneM gormez benım yazdıklarımı belkım arada kaynar

ya tuvalete gıtcem ama gıdemıyom kı ya gelınce kendımı grı gorursem

valla abla kendını bukadar ovuyosan kesın cok cırkınsındır yazdım munede gollllllllllllll dıye atıcak mapıs damlarınakurtar benı abla oyum sanadır valla kk nın en bırıncılık ablasında

Gördüm yazdığını,mapısa girecek kadar değil diye düşünüyorum,gerçi müdürüm okuyordur yazılanları..Nasıl kurtarayım canım yaa ahhh olsada keşke tükkkan senin olsa

Gördüm yazdığını,mapısa girecek kadar değil diye düşünüyorum,gerçi müdürüm okuyordur yazılanları..Nasıl kurtarayım canım yaa ahhh olsada keşke tükkkan senin olsa

bencede abla yazdıklarım banlık dııl yanıoylar genede sana abla yazdıklarını cok begenıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…