Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

geçmiş olsun canım,:KK71: he, ben öksüz ben yetim çizgimden kaymıyım dimi:KK1::KK1:

ama dayanılmaz bi cazibesi var ya siyaset bölümünün:KK53::KK53: yine yazdım, tamam tamam bu son, umarım:KK1::KK1:

aslında yazmanında anlamsız olduğunun farkındayım, zaten siyaset bölümü, kk nın geniş olarak katıldığı bir bölüm değil, toplasan 20-30 kişi ve hep aynı kısır tartışmalar, kapatılsada kurtulsak bu bağımlılıktan yav, siyaset isterük diyenler bunlar hep sizin suçunuz:KK53:

neyse kendime hakim olup yazmamaya çalışcam, sakız falan çiğnerim yerine olmazsa, çekirdek çitlerim, yavaş yavaş azaltırım:KK53::KK53:

insanı zorla banlatıyor orda ya, çok tehlikeli bi bölge
:KK53::KK53:

Sen pasif siyaset hayatına geçiş yapamazsın chess gerçekçi olalım:KK53:
Her gece kapatırken bir daha girmicem diyorum, her gün açar açmaz orda buluyorum kendimi:KK14:

Siyaset bölümü kapatılırsa pıçaklarım kendimi:104:

Sen pasif siyaset hayatına geçiş yapamazsın chess gerçekçi olalım:KK53:
Her gece kapatırken bir daha girmicem diyorum, her gün açar açmaz orda buluyorum kendimi:KK14:

Siyaset bölümü kapatılırsa pıçaklarım kendimi:104:

:KK1::KK1::KK1: öyle mi dersin, bizi bi amateme falan yatırmalı o zaman:KK1::KK1:

3 senedir banlanmıyodum ya, siyaset şanıma leke sürdü, 5 sene tamamlıcaktım onu:KK1::KK1:

ama eskiden profilimi 3 kişi ziyaret etmişken şimdi 7 ye çıkmış, banlanmak insanı popüler yapıyo işte böyle :KK60:

3 senedir banlanmıyodum ya, siyaset şanıma leke sürdü, 5 sene tamamlıcaktım onu:KK1::KK1:

ama eskiden profilimi 3 kişi ziyaret etmişken şimdi 7 ye çıkmış, banlanmak insanı popüler yapıyo işte böyle :KK60:

Sorma, en b.tan popüler olma şekli :KK60:

eski üyeler bir ara burda oluyor bir ara kayıplara karışıyor, ama eskisi gibi yoğun değil bunu farkettlm,.çok üye kıyımı oldu karzenden dolayı ,eski üyelerde pek sevilmiyor sanırım

hiç hareket yok ama bu sene, neden böyle

hareket 1 aralıktan sonra mı başlar dersiniz

hiç hareket yok ama bu sene, neden böyle

hareket 1 aralıktan sonra mı başlar dersiniz

Geçen yıl hareketli miydi? Hiç hatırlamıyorum. Aslında katılım beklediğimden fazla ama siyaset topiği baltaladı herşeyi :KK1:

Geçen yıl hareketli miydi? Hiç hatırlamıyorum. Aslında katılım beklediğimden fazla ama siyaset topiği baltaladı herşeyi :KK1:

hareketliydi tabii ya, daha önceki senede öyleydi, bayağı eğlenceli olmuştu anket açılana kadar, tabii anket açıldıktan sonra az tadı kaçtı ama bir yerde onlarca kadın yarışıyorsa olur o kadar:KK53::KK53:

en ısınılamayanda kaç aday var söyle, siyaset topiği sayesinde alıp başını gitmiştir aday sayısı diyorum
:KK1::KK1:

hareketliydi tabii ya, daha önceki senede öyleydi, bayağı eğlenceli olmuştu anket açılana kadar, tabii anket açıldıktan sonra az tadı kaçtı ama bir yerde onlarca kadın yarışıyorsa olur o kadar:KK53::KK53:

en ısınılamayanda kaç aday var söyle, siyaset topiği sayesinde alıp başını gitmiştir aday sayısı diyorum
:KK1::KK1:

Biraz da eski üye sayısı azaldığı icin olabilir mi? Hep yeniler var onlar da pek kimseyi tanımıyolar. Şaibe karışmasın da varsın hareket az olsun :KK1: Yoksa bütün bakanlığı üye yapıcam kk ya :KK70:

o soruları doldurmam için en az 1 hafta çalışmam gerekir memur gibi, adil olmamda gerek rasgele isim yazamam kusura bakmasın kk hiç uğraşamam hadi bir yıl başı hediye yollasa o vakit belki memur gibi emek verir doldururum , bedavaya bir şey yok , haberiniz olsun ,ucunda emek ve kafa patlatmak var ayrıca yeni üyeleride pek tanımıyorum ,onların daha çok yorum yapmaları gerek

boş bir vaktimde ben de yazıp yollayacağım kapanmadan :KK53: ben yollamadan kapamayın sakın, ama gelecek sefere gıcık olduğunuz üye kategorisi arttırılsın yaw :KK53: ya da o kategoriye 5-6 üye birden yazılma hakkı tanınsın :KK53: kimi nereye yazacağımı şaşırdım :KK51:

boş bir vaktimde ben de yazıp yollayacağım kapanmadan :KK53: ben yollamadan kapamayın sakın, ama gelecek sefere gıcık olduğunuz üye kategorisi arttırılsın yaw :KK53: ya da o kategoriye 5-6 üye birden yazılma hakkı tanınsın :KK53: kimi nereye yazacağımı şaşırdım :KK51:

Kapı kapanmadan gönder, ayakkabın değil corabın bile dısarda kalsa bulduğumda giydirtmem :KK70:

2 sene üst üste aday gösterildim çeşitli kategorilerde inşallah bu senede ismimi görürüm bu anketi çok seviyorum:KK19:

X