Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

vay arkadaş, BDV ye takılmayanın adı yok demekki, kendi kendimi aday gösterirdim bileydim

Saolasin mune.
Oy vermeyecekmisin, sende adaysin diyorlardi ama buraya bakiyordum, bende neden gözükmüyor adaylar falan diyordum kendi kendime:)) Simdi linklere tiklayip oylayacagim:)

Birkaç kategori hariç diğerlerini oyladım

vay arkadaş, BDV ye takılmayanın adı yok demekki, kendi kendimi aday gösterirdim bileydim

Aaaaa aşk olsun, adını değil ama konunu aday göstermiştim öksüz yetim chess'im

:)))))

ben seni aday göstermeyi düşündüm ama kategorilere çok fazla isim bulamadım ( bir kaçını yazabildim ancak o da güdük gibi kaldı göndermedim) e biz kendimiz de ekleyemedik öyle kaldın neyse önümüzdeki yıl buralarda olursan ben yazarım bi yerlere....

Birkaç kategori hariç diğerlerini oyladım

Aaaaa aşk olsun, adını değil ama konunu aday göstermiştim öksüz yetim chess'im

he ya teşekkür ederim canım,:13: bende oyumu kavasa verdim geçen sene benim topiğim 1. olmuştu yanılmıyorsam, en popüler kk replikleri topiği. Ama bu sene kavasla pek şansım yok

teşekkür ederim canım, biraz kazınca buldum gerçi kendimi iki yerde

Şimdi arkadaşlar işin gerçeği özel mesajlaşma ve BDV yoksa enlerde ekmek yok, bazı reklama ihtiyacı olmayan kuvvetli adaylar hariç tabii

eeee sonuç ne:))))
uyuyomuyuz topik ahali:)
benden başka sonuçları merak eden yok heralde......

ben biliyodum sizi denedim dermişim:))))

sağol tatlışlar, bilmiyordum gerçekten, topiğe baktım epey ama bulamamıştım sonuçlara dair bişeyler.....
bakarım buradan artık.....
öptüm ikinizide koccaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…