• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Sütaş 3. Yarışma

Yöresel Yemekler

Sütaş Sponsorluğunda en başarılı bulduğunuz ''Sütaş İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    297
  • Anket Kapalı .
Soframa oy verdiğiniz için teşekkür ederim:KK200::KK15:
Hayırlı bayramlar:KK15:

@helennisa
@ekim2009
@aslii
@cuytherock
@5816bursa
@kanaryamm
@eisvogel
@aktepeli
@Machu Picchu
@3kurusa5kofte
@deynepnaz
@Haydioradan
@Esinn10
@Edibe12
@Yusske
@Sabr-Sukur-Dua
@Lilimam
@Ataayemi zeynepyu
@minikmakarna

14.sofra benimdi, esımle ıkı kısı olunca o sofra bile fazla geldi cok şükür hersey dolu dolu sımdı ınsallah soframda ileride cocuklarım la kalabalık oluruz Allahım o gunlerı de yaşatır,
@Split2 @YEKTA61 @Tententen @kitapkahvehuzur @Hulya Ceylan teşekkür ederim arkadaşlar
Herkese mutlu bayramlar agız tadıyla bayramlarınız olsun

Oylama ne durumda bakayım dedim açıklanmış çok sasirdim birinciligi paylasmisiz 😄 bana oy veren herkese teşekkür ederim etiket yapmayi bilmiyorum kusura bakmayin :) ikinci yarismada ikinci olmuştum bu sefer birinci sayilmisiz 🤣🤣

Oylama ne durumda bakayım dedim açıklanmış çok sasirdim birinciligi paylasmisiz 😄 bana oy veren herkese teşekkür ederim etiket yapmayi bilmiyorum kusura bakmayin :) ikinci yarismada ikinci olmuştum bu sefer birinci sayilmisiz 🤣🤣

Teşekkür ederim canım

@cesurveguzel
@Lady
@Nevreste
@-VUSLAT-
@ayseygt
@yorgun anneanne
@cigdemengin
@misalimmmc
@Anneolmakmucize
@Pelinim35
@Hilalkk21
@Papatyadurum

Hepinize çok teşekkür ederim 1. Sofraya verdiğiniz oylardan ötürü♥️

;) Başta ;
@Kazen bey olmak üzere;
@balbocuuu ,@Lunya ,@MaviKuplik ,@Reyyan__ ,@minik kalp0753 ,@Canfeb ,@Zipzip- ,@ervanazlim ,@Hannaz ,@yagmurlar67 ,@soffty ,@ada81 ,@maralalmila ,@Began ,@Kova hatunu ,@sarfansari ,@solmez ,@askbahcem ,@kucukkuzum ,@TurkuazKrampon ,@Hayatinanlamisensin ,@smyr35 ,@Belkibiumut ,@Layeste ,@Ruya Naz0 ,@Alonya03 ,@Matchteacher ,@EnisaE ,@Birbardakcay ,@Gamze Derin ,@1994mucuzeikizlerim ,@Ekinoksssi ,@Hemsireehaniimm ,@elfclk84

Hepinize oylarınız için çooooook Teşekkür Ederim Ballarımmm :KK36: Yüreğinizden öpüyorum cansınızz :KK15::KK74:

Back
X