- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Nasıl sayfa açıcam? Kazen para verir mi banaGeri aç niye kapattın:)
Yarışma şart mı bölümlerimiz var gel konuyu oraya aç:)Hatta yemek bölümüne sayfa aç :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl sayfa açıcam? Kazen para verir mi banaGeri aç niye kapattın:)
Yarışma şart mı bölümlerimiz var gel konuyu oraya aç:)Hatta yemek bölümüne sayfa aç :)
Ben para ile mi ekliyorum sitede 7bin konum varNasıl sayfa açıcam? Kazen para verir mi bana
Hakket sayfa açmak nasıl oluyor bi göster hayrına.. yani konu açmayı biliyorum ama mesela benim bütün konularım yan yana oluyor mu?Ben para ile mi ekliyorum sitede 7bin konum var
Kız her şey para mı
Bölüme git yeni konu aç tek tek tariflerini ekle:)Hakket sayfa açmak nasıl oluyor bi göster hayrına.. yani konu açmayı biliyorum ama mesela benim bütün konularım yan yana oluyor mu?
Bak bu benim:)Hakket sayfa açmak nasıl oluyor bi göster hayrına.. yani konu açmayı biliyorum ama mesela benim bütün konularım yan yana oluyor mu?
Bugün oldum yorgunluktan ,6 saatlik derin uykuya dalmışım
Teşekkürler incelicemBak bu benim:)
Nevreste'nin Mutfağı
MUTFAĞIMIZDA NELER VAR 1. SAYFA ANALIKIZLI KÖFTE ---EV YAPIMI BAKLAVA --SIKMA KÖFTE - BURMA TATLI:KK56: 2.SAYFA PATATESLİ BÜKME KOL BÖREĞİ --YALANCI MANTI --AŞURE YOĞURTLU ETİMEK SALATASI:KK56: 3.SAYFA ISPANAKLI İÇLİ KÖFTE--ACELE MANTI--POĞAÇA:KK56: 4.SAYFA TAVADA HAMSİ:KK56: 6.SAYFA FIRINDA...www.kadinlarkulubu.com
Konuyu ilgili kategoriye açıp link mi ekliyoruz?Bak bu benim:)
Nevreste'nin Mutfağı
MUTFAĞIMIZDA NELER VAR 1. SAYFA ANALIKIZLI KÖFTE ---EV YAPIMI BAKLAVA --SIKMA KÖFTE - BURMA TATLI:KK56: 2.SAYFA PATATESLİ BÜKME KOL BÖREĞİ --YALANCI MANTI --AŞURE YOĞURTLU ETİMEK SALATASI:KK56: 3.SAYFA ISPANAKLI İÇLİ KÖFTE--ACELE MANTI--POĞAÇA:KK56: 4.SAYFA TAVADA HAMSİ:KK56: 6.SAYFA FIRINDA...www.kadinlarkulubu.com
Yok canım mesajı yaz cevapla :)Konuyu ilgili kategoriye açıp link mi ekliyoruz?
Saol nevroşum sabah bakim artık..Yok canım mesajı yaz cevapla :)
İstersen link sayfalarını ilk mesaja ekle:)
Yada tek tek konu aç link paylaş benim konu çok eski:)
Artan yemeklerden çorba sizin o zaman ben bir de ona oy verdimBen kıbrıs tatlısı yapan değilim anlaşılan yanlışlıkla bana vermişsiniz oyu ama olsun
Hadi ua bende işlerimi tamamlama ya çalışıyorum ve hala bitmediBugün oldum yorgunluktan ,6 saatlik derin uykuya dalmışım
Niye ki
Partide
Fotoğraf gorsellerinden tahmin ettik ya. Ozaman :))Niye ki
Zipti çıktı zipitti cikti diyorsunPartide
Benzıyor muyuzFotoğraf gorsellerinden tahmin ettik ya. Ozaman :))
Foto çekiminden benzettimBenzıyor muyuz
Bayat ekmekten tatlı diyince niye galete unu haline getirdiğiniz aklıma gelmedi kitugbabeyza merhaba tatlının tarifini sormussunuz
Kreması için:
- 3 adet yumurta
- Yarım su bardağı toz şeker
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı rondodan çekilmiş bayat ekmek
- 1 su bardağı kırılmış ceviz
- 1 su bardağı Hindistan cevizi
- 1 paket kabartma tozu
Şerbeti için:
- 1 litre süt
- 1 su bardağı nişasta
- Yarım su bardağı toz şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket krem şanti
- 1 su bardağı su
- 1,5 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- Tatlı üzerine 1sb hindistan cevizi (en son kremanin üstüne serpilecek)
- Önce şerbeti yapın soğuk şerbet sıcak tatlıya olacak.kremasini ben elimde bulunan malzemelere göre yaptım.