- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
geçmiş olsun canım,he, ben öksüz ben yetim çizgimden kaymıyım dimi
ama dayanılmaz bi cazibesi var ya siyaset bölümününyine yazdım, tamam tamam bu son, umarım
aslında yazmanında anlamsız olduğunun farkındayım, zaten siyaset bölümü, kk nın geniş olarak katıldığı bir bölüm değil, toplasan 20-30 kişi ve hep aynı kısır tartışmalar, kapatılsada kurtulsak bu bağımlılıktan yav, siyaset isterük diyenler bunlar hep sizin suçunuz
neyse kendime hakim olup yazmamaya çalışcam, sakız falan çiğnerim yerine olmazsa, çekirdek çitlerim, yavaş yavaş azaltırım
insanı zorla banlatıyor orda ya, çok tehlikeli bi bölge
Sen pasif siyaset hayatına geçiş yapamazsın chess gerçekçi olalım
Her gece kapatırken bir daha girmicem diyorum, her gün açar açmaz orda buluyorum kendimi
Siyaset bölümü kapatılırsa pıçaklarım kendimi:104:
öyle mi dersin, bizi bi amateme falan yatırmalı o zaman
Kknın amatemi soğuk mapıs damları
doğru valla
bu bugün pambık gibi yumuş yumuş yazıyorum gördüğün üzere
3 senedir banlanmıyodum ya, siyaset şanıma leke sürdü, 5 sene tamamlıcaktım onu
ama eskiden profilimi 3 kişi ziyaret etmişken şimdi 7 ye çıkmış, banlanmak insanı popüler yapıyo işte böyle
Ben müebbetten geldiğimden beri pambık gibiyim, 90 point olunca yumuşuyo insan
hiç hareket yok ama bu sene, neden böyle
hareket 1 aralıktan sonra mı başlar dersiniz
Geçen yıl hareketli miydi? Hiç hatırlamıyorum. Aslında katılım beklediğimden fazla ama siyaset topiği baltaladı herşeyi
hareketliydi tabii ya, daha önceki senede öyleydi, bayağı eğlenceli olmuştu anket açılana kadar, tabii anket açıldıktan sonra az tadı kaçtı ama bir yerde onlarca kadın yarışıyorsa olur o kadar
en ısınılamayanda kaç aday var söyle, siyaset topiği sayesinde alıp başını gitmiştir aday sayısı diyorum
boş bir vaktimde ben de yazıp yollayacağım kapanmadanben yollamadan kapamayın sakın, ama gelecek sefere gıcık olduğunuz üye kategorisi arttırılsın yaw ya da o kategoriye 5-6 üye birden yazılma hakkı tanınsın kimi nereye yazacağımı şaşırdım