- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.601
ayyy gene kahvemi püskürttümmmm .Yarin da beni yazacak. Istanbulda kayit disi bir yapim var, onu konusuyorduk tapudur kayit belgesidir falan. Kizlar bugun bana dedi ki senden daha neler cikacak merak ediyoruz, 10 yil sonra ne olacak.
Dedim zabancu olacagum.
Yarin yazar; bir gecekondusu olan kendini sabanci saniyor
kayit disi yapi ne olakiYarin da beni yazacak. Istanbulda kayit disi bir yapim var, onu konusuyorduk tapudur kayit belgesidir falan. Kizlar bugun bana dedi ki senden daha neler cikacak merak ediyoruz, 10 yil sonra ne olacak.
Dedim zabancu olacagum.
Yarin yazar; bir gecekondusu olan kendini sabanci saniyor
bahar candan kadar bile olamadım yahuuuukız bir manşet olacaktı ondada böyle oldu iyimi, insanin agzinin tadini kaciriyorlar
O da bir şey mi, benimki tüm gün gezip ev geçindiriyor heheyttt.o beyi küçümsemeyinnn adam ev geçindiriyorrr borsadannnn
ne diyosunuz ya ne 60 70 abooww hemen yarin yere yastiklari koymaya basliyorumBacım abartmayalım
Biliyoruz gayet sitelerden alacağımızı, çocuğunun odasına 15 bin verdin totalde, koltuk takımları uçmuş 60 70 bin falan orta standart olanlar.
benimki de ilgileniyor ben cok sıkılıyorum sürekli telefono beyi küçümsemeyinnn adam ev geçindiriyorrr borsadannnn
blogger koca bulunca meO da bir şey mi, benimki tüm gün gezip ev geçindiriyor heheyttt.
Analar neler doğuruyor, adamın gezmesi para
limitim 6 bin vallaaaa kim verirse ondan alacağımmmne diyosunuz ya ne 60 70 abooww hemen yarin yere yastiklari koymaya basliyorum
teyzem hep totomdan cikarttigim bile altin der senin herifinki de o hesapO da bir şey mi, benimki tüm gün gezip ev geçindiriyor heheyttt.
Analar neler doğuruyor, adamın gezmesi para
ben bide ev düzdüm. yaram içerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBacım abartmayalım
Biliyoruz gayet sitelerden alacağımızı, çocuğunun odasına 15 bin verdin totalde, koltuk takımları uçmuş 60 70 bin falan orta standart olanlar.
terlik bot istemeyi biliyonn amaaa para lazımm onlara paraaaaaaabenimki de ilgileniyor ben cok sıkılıyorum sürekli telefon
Zuahahshshshblogger koca bulunca me
koltukdan sıkıldıysan tam 2 tane müşterin var hazırda.film ve benben bide ev düzdüm. yaram içerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim mobilyalari kayseriden maximo diye bi yerden aldim, normalde yurt disina yolluyolarmis, netten modellerini bak istersen hem kütük gibi saglam hemde uygundulimitim 6 bin vallaaaa kim verirse ondan alacağımmm
darısı başımaZuahahshshsh
Keşke keşke.
Bir oburcanım olamadı şu dünyada
Benimki gayet kaldırım mühendisliği alanında master yapıyor.
Bacım o fiyatlar nedir Allah aşkına, sitelere geçen bir tanıdığın işi düştü.ben bide ev düzdüm. yaram içerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
koltuktan 20 yıl sıkılmama planlarım varkoltukdan sıkıldıysan tam 2 tane müşterin var hazırda.film ve ben
kayit disi yapi ne olaki
film kız şunaaa.satmam diyorrrrrrkoltuktan 20 yıl sıkılmama planlarım var
Bugün bir ara gördüm, iskansız ev ama satılmıyor mevzusu mu?Tapusu yok, ama 1984ten beri vergisi falan odeniyor. Karmakarisik mevzu.
Yarin yazar beni ordan ogreniriz detaylari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?