• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Bacım o fiyatlar nedir Allah aşkına, sitelere geçen bir tanıdığın işi düştü.
5 sene önde evi tamamladığımız fiyatlara salon takımları varmış.
Çüş dedim, lüks üründen bahsetmiyorum bu arada.
ben klasik yerleri falan gezdim ilk önce. sade seviyorum, sade modern dedim, adam ucuz mu yani dedi dakjfsdkljhf adamlar şatafatlı şeyleri sadece zenginler alıyo sanıyor :D öyle böyle kurduktta çoooooooooooook fahiş fiyatlar, beyaz eşyası yatak odası amanınn neyse sakinim :D

ben klasik yerleri falan gezdim ilk önce. sade seviyorum, sade modern dedim, adam ucuz mu yani dedi dakjfsdkljhf adamlar şatafatlı şeyleri sadece zenginler alıyo sanıyor :KK70: öyle böyle kurduktta çoooooooooooook fahiş fiyatlar, beyaz eşyası yatak odası amanınn neyse sakinim :KK70:
Benim tüm ev öyle, modern.
Ama şimdi moda moderne dönünce o da pahalısı oldu.

Tapusu yok, ama 1984ten beri vergisi falan odeniyor. Karmakarisik mevzu.

Yarin yazar beni ordan ogreniriz detaylari 😝😝
senin gene iyiben anneme kalan tarla ve arsanın yerini bile bilmiyorum.dayıma sorunca adamın rengi değişiyorrrrr onları bile sahiplenmişşşşşşş :kızgın:bütün avukatlar çakalll galibaaaaaa.pandemi bitsinnnn tepesine dikileceğimmmm yaşlı maşlı demeyeceğimmmm.:rolleyes:

senin gene iyiben anneme kalan tarla ve arsanın yerini bile bilmiyorum.dayıma sorunca adamın rengi değişiyorrrrr onları bile sahiplenmişşşşşşş :kızgın:bütün avukatlar çakalll galibaaaaaa.pandemi bitsinnnn tepesine dikileceğimmmm yaşlı maşlı demeyeceğimmmm.:rolleyes:
esimin dedesine bir arsa kalmis kimsenin haberi yoktu bundan dede de dahil, gecen senelerde muteahit arsaya ev dikmek icin arastiriyo bunlari buluyo vesaire 80 e yakin hisseci cikti iyimi 😁😁😁 dedesinin dedesinden mi ne kalmis

esimin dedesine bir arsa kalmis kimsenin haberi yoktu bundan dede de dahil, gecen senelerde muteahit arsaya ev dikmek icin arastiriyo bunlari buluyo vesaire 80 e yakin hisseci cikti iyimi 😁😁😁 dedesinin dedesinden mi ne kalmis
ondan biz de de var en son 24 dü hissedar annemin dedesinden kalmışş :kızgın:

fakirlik ruhuna işlemiş millet yalı diyorrrr borsa diyorr sen tutturdunn kolonya da kolonyaaaa:KK53:
ya simdi burda kolonya diye yazinca her yerde reklami donmeye basladi 😂😂😂 aklima dustu yine 😂😂😂
ben oyle borsayla falan ugrasamam 😁😁
bana yattigim yerden akar ne gozumu belertip ekran izleyecegim 🥴🥴🥴

ya simdi burda kolonya diye yazinca her yerde reklami donmeye basladi 😂😂😂 aklima dustu yine 😂😂😂
ben oyle borsayla falan ugrasamam 😁😁
bana yattigim yerden akar ne gozumu belertip ekran izleyecegim 🥴🥴🥴
öyle yazmayaydın iyiydi.yattığım yerden para geliyor deyince aklıma kötü kötü şeyler geldi ayollll :rolleyes:

Igarka ama seni kirmam. Agrili da olurum 🤪

bu aralar en sevmediklerim alt komşumda dahil ruslar.çünkü ben pandemi de şiştimm kiloları aldımm yağ bağladım ama onlar manken gibi halaaaa kahretsinnnnn:kızgın::rolleyes:

Gecen bi topikte konusuyoruz. Dogalgaz faturam 90 lira geldi. Niye? Cunku daha kis gelmedi diye dusunuyorum 😝😝😝 beni linç edecekseniz edin. Bol mayonez yiyoruz sicak tutuyo 🤪🤪

Back