Geçinemeyenler kulübü

Igarka ama seni kirmam. Agrili da olurum

Gecen bi topikte konusuyoruz. Dogalgaz faturam 90 lira geldi. Niye? Cunku daha kis gelmedi diye dusunuyorum beni linç edecekseniz edin. Bol mayonez yiyoruz sicak tutuyo
diyetteyken okumak çok iyi geldi...........

Igarka ama seni kirmam. Agrili da olurum

Gecen bi topikte konusuyoruz. Dogalgaz faturam 90 lira geldi. Niye? Cunku daha kis gelmedi diye dusunuyorum beni linç edecekseniz edin. Bol mayonez yiyoruz sicak tutuyo
yorum yokkk .kızgın bir şekilde doğalgaz faturama bakıyorumm şu ann

Annemin bi arkadasi covid pozitif cikti. Annem de gorusmus malesef. Geldi 1 sise vodka icti. Diyor ki gebermistir mikrop di mi yasayabiliyorsa yasasin s...siz simdi
çok temiz vodka iciyosunuz ama allah var simdi
eskiden ankara cayyolunda bir yerde calisiyordum, cokca rus musterimiz vardi, kahvaltida basliyolardi ama insan hicmi sarsilmaz ya.
ben vodka icince 1 saat masanin ortusunun desenlerine bakiyorum anlamsiz anlamsiz

öyle deme.tatilde otelde sivaslı bir karı kocayla arkadaş olmuştuk adam sünger gibi içermiş hiç ayık görmedimm.kadın yalnızlıktan bize takılıyorduu ama gece eğlencesinde bir baktımm o da sağlam içiciymişş.tek ayık ben olduğumdan çocuklara da ben gözkulak olmuştummm

sivasli diyince alkol konusunda onlari bi ayirican diger sehirlerden

Peki benim diyetisyen olup ortalik yere "bol mayonez" tavsiyesi vermem
Hocalarim gorse meslegi birakirlar.
benim meslek te sana yakın ama kurduğum sofrayı bir görsennnn atıveriyorummm çatal kaşığı sofra düzeni de neymişşş.alıştırmadımm evdekileri hergün beklerler diyeeeee

Ben votka ictigimde bir şişeye yakin sek içtim .
Saf arkadaşım sek icillmez demiyor bana da bereket ki ölmedim .

En son ayağa kalktım sacim yanıyor bende diyorum etraf ne güzel aydınlanıyor kız saçı yanıyor diye geldi kafama vuruyo .
Çok yanmış değildi tabi de.

Sonra ayağa kalktım diyorum ya bı kustum öyle böyle değil gerçekten. Erkeğin uzağa iseyebilmesi gibi fiskiriyordu uzaklara inanmazsin belki ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…