- 17 Aralık 2015
- 26.845
- 48.978
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.641
vodkadır o vodkaaaIgarka ama seni kirmam. Agrili da olurum
Gecen bi topikte konusuyoruz. Dogalgaz faturam 90 lira geldi. Niye? Cunku daha kis gelmedi diye dusunuyorumbeni linç edecekseniz edin. Bol mayonez yiyoruz sicak tutuyo
diyetteyken okumak çok iyi geldi...........Igarka ama seni kirmam. Agrili da olurum
Gecen bi topikte konusuyoruz. Dogalgaz faturam 90 lira geldi. Niye? Cunku daha kis gelmedi diye dusunuyorumbeni linç edecekseniz edin. Bol mayonez yiyoruz sicak tutuyo
yorum yokkk .kızgın bir şekilde doğalgaz faturama bakıyorumm şu annIgarka ama seni kirmam. Agrili da olurum
ay canım şarap çekiyorvodkadır o vodkaaa
ben çok memnunum valla faturamdanyorum yokkk .kızgın bir şekilde doğalgaz faturama bakıyorumm şu ann
720 tl düştü payımıza 304 de elektrik geldi ocak doğalgazı 66 sudan haberim yok.ben çok memnunum valla faturamdan
521 lira geldi bize cayir cayirda isiniyoruz valla720 tl düştü payımıza 304 de elektrik geldi ocak doğalgazı 66 sudan haberim yok.
vodkadır o vodkaaa
ev küçük mü senin bizim 190 kusür metrekare ondan yakıt fazla gelir her zaman521 lira geldi bize cayir cayirda isiniyoruz valla
vodka içimiş gene sevindimm.çamaşır suyu da içebilirdiAnnemin bi arkadasi covid pozitif cikti. Annem de gorusmus malesef. Geldi 1 sise vodka icti. Diyor ki gebermistir mikrop di miyasayabiliyorsa yasasin s...siz simdi
çok temiz vodka iciyosunuz ama allah var simdiAnnemin bi arkadasi covid pozitif cikti. Annem de gorusmus malesef. Geldi 1 sise vodka icti. Diyor ki gebermistir mikrop di miyasayabiliyorsa yasasin s...siz simdi
diyetteyken okumak çok iyi geldi...........
öyle deme.tatilde otelde sivaslı bir karı kocayla arkadaş olmuştuk adam sünger gibi içermiş hiç ayık görmedimm.kadın yalnızlıktan bize takılıyorduu ama gece eğlencesinde bir baktımm o da sağlam içiciymişş.tek ayık ben olduğumdan çocuklara da ben gözkulak olmuştummmçok temiz vodka iciyosunuz ama allah var simdi
eskiden ankara cayyolunda bir yerde calisiyordum, cokca rus musterimiz vardi, kahvaltida basliyolardi ama insan hicmi sarsilmaz ya.
ben vodka icince 1 saat masanin ortusunun desenlerine bakiyorum anlamsiz anlamsiz
kizlar abooo duydunuz mu şişkolarPeki benim diyetisyen olup ortalik yere "bol mayonez" tavsiyesi vermem
Hocalarim gorse meslegi birakirlar.
Babamın var ben ona çöküyorum. Eskişehirde de ablamın var ondan zaten çıkmıyorum enayi miyim alıyımyatırımlık al yazlık alma millet üşüşür
sivasli diyince alkol konusunda onlari bi ayirican diger sehirlerdenöyle deme.tatilde otelde sivaslı bir karı kocayla arkadaş olmuştuk adam sünger gibi içermiş hiç ayık görmedimm.kadın yalnızlıktan bize takılıyorduu ama gece eğlencesinde bir baktımm o da sağlam içiciymişş.tek ayık ben olduğumdan çocuklara da ben gözkulak olmuştummm
benim meslek te sana yakın ama kurduğum sofrayı bir görsennnn atıveriyorummm çatal kaşığı sofra düzeni de neymişşş.alıştırmadımm evdekileri hergün beklerler diyeeeeePeki benim diyetisyen olup ortalik yere "bol mayonez" tavsiyesi vermem
Hocalarim gorse meslegi birakirlar.
Ben votka ictigimde bir şişeye yakin sek içtim .çok temiz vodka iciyosunuz ama allah var simdi
eskiden ankara cayyolunda bir yerde calisiyordum, cokca rus musterimiz vardi, kahvaltida basliyolardi ama insan hicmi sarsilmaz ya.
ben vodka icince 1 saat masanin ortusunun desenlerine bakiyorum anlamsiz anlamsiz
Okuya okuya geldım bebeim@LaylonCorap burdayiz bebişim gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?