Geçinemeyenler kulübü

sen biriktir pandemi azalınca satalımm onları fakiriz yahuu her fırsatı değerlendirmemiz lazımmmm.sineğin yağını çıkarmalıyızzz
Ben bir salon koltuklarına göz diktim, inanılmaz rahatsızlar.
U koltuk yaptırmak istiyorum.
2 koltuk ve 2 berjeri belki letgoya koyarım

sen biriktir pandemi azalınca satalımm onları fakiriz yahuu her fırsatı değerlendirmemiz lazımmmm.sineğin yağını çıkarmalıyızzz
bence elden cıkarıp ihtiyacı olana verince para daha bereketleniyor 10 15liranın peşine düşünce çok bişey anlamıyorsun gelenden de. 15liraya ikinci el siteden ayakkabı alacak durumda olan insana ben onu satamam mesela yüreğim elvermez al hediyem olsun derim

Hem de ne yer...
Gelinliğimi bile ihtiyaç sahibi arıyorum, tüm gecelik takımı vs le beraber vereceğim, senelerdir bulamadım.
Millet yırtık eşya satıyor
aynen üste de yazdım benlik değil ben verciyim 100 liram az olsun varsın napalım allah muhtaç etmesin

Çıkar tabii, dünya güzeli koltuklarım ama çok rahatsız
Gerçi kocamı ikna edemem buna, satacağımın en az iki katına alınacağı için
benim de tv odamdaki grup eskidi ama benim koca kişisi yepyeni olduğunu iddia ediyor .yenisini almam kızmıyorda eskisini asla atamazmış ucuza satamazmış memlekete gönderecekmişş.yol parası koltuk parası nerdeyse ayol anlatamadım kaç aydırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…