- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.561
sizin yüzünüzden gazetelere bile düştümmm
Ben bir salon koltuklarına göz diktim, inanılmaz rahatsızlar.sen biriktir pandemi azalınca satalımm onları fakiriz yahuu her fırsatı değerlendirmemiz lazımmmm.sineğin yağını çıkarmalıyızzz
Nasıl ya, ne bu?sizin yüzünüzden gazetelere bile düştümmmakşamm gocama sorayımm yazmışımm bir de üüüüüüüüüü
Hem de ne yer...biz naif minnoşlarız piyasa bizi yer
bence elden cıkarıp ihtiyacı olana verince para daha bereketleniyor 10 15liranın peşine düşünce çok bişey anlamıyorsun gelenden de. 15liraya ikinci el siteden ayakkabı alacak durumda olan insana ben onu satamam mesela yüreğim elvermez al hediyem olsun derimsen biriktir pandemi azalınca satalımm onları fakiriz yahuu her fırsatı değerlendirmemiz lazımmmm.sineğin yağını çıkarmalıyızzz
aynen üste de yazdım benlik değil ben verciyim 100 liram az olsun varsın napalım allah muhtaç etmesinHem de ne yer...
Gelinliğimi bile ihtiyaç sahibi arıyorum, tüm gecelik takımı vs le beraber vereceğim, senelerdir bulamadım.
Millet yırtık eşya satıyor
sizin yüzünüzden gazetelere bile düştümmmakşamm gocama sorayımm yazmışımm bir de üüüüüüüüüü
Nasıl ya, ne bu?
koy tabiiii mutlaka beğenen biri çıkarrrBen bir salon koltuklarına göz diktim, inanılmaz rahatsızlar.
U koltuk yaptırmak istiyorum.
2 koltuk ve 2 berjeri belki letgoya koyarım
Param olsa da ben de yatırsamAaa sizin haberiniz yok mu
Yarin da beni yazacak. Bugun yatirim topiginde bomba bisey yazdim
iyi de adam beni cahil kezban gibi göstermişşş rezil rüsva oldummm.sen bariiii olmaaaaaaAaa sizin haberiniz yok mu
Yarin da beni yazacak. Bugun yatirim topiginde bomba bisey yazdim
Çıkar tabii, dünya güzeli koltuklarım ama çok rahatsızkoy tabiiii mutlaka beğenen biri çıkarrr
Noldu cey bir anlatın hele.iyi de adam beni cahil kezban gibi göstermişşş rezil rüsva oldummm.sen bariiii olmaaaaaa
eyup sabri var ama onu atamam torku gonderiyorumCrocslar 400 mu olmus off kolonya getirin bana
sorma tüm kadınların gözleri ışıldadı mor sayesinde elinde 500 tl si olandan 50 000 olana dek hepsi borsa bitcoin gümüş altın peşindeeeParam olsa da ben de yatırsam
ayyyy bu gazete neiyi de adam beni cahil kezban gibi göstermişşş rezil rüsva oldummm.sen bariiii olmaaaaaa
Ovv borsa riskli.sorma tüm kadınların gözleri ışıldadı mor sayesinde elinde 500 tl si olandan 50 000 olana dek hepsi borsa bitcoin gümüş altın peşindeee
ceycey e bir topikte biri bi soru sormus borsayla ilgili, kocama sorup cevap vereyim demis ceycey, adamin biri almis ordan ceycey de dahil bir kac kisinin yazdiklarini haber yapmisNoldu cey bir anlatın hele.
Atsanıza haber linkini bana, merak ettim.ceycey e bir topikte biri bi soru sormus borsayla ilgili, kocama sorup cevap vereyim demis ceycey, adamin biri almis ordan ceycey de dahil bir kac kisinin yazdiklarini haber yapmis
benim de tv odamdaki grup eskidi ama benim koca kişisi yepyeni olduğunu iddia ediyor .yenisini almam kızmıyorda eskisini asla atamazmış ucuza satamazmış memlekete gönderecekmişş.yol parası koltuk parası nerdeyse ayol anlatamadım kaç aydırrrÇıkar tabii, dünya güzeli koltuklarım ama çok rahatsız
Gerçi kocamı ikna edemem buna, satacağımın en az iki katına alınacağı için
borsa boş zaman istiyor ya aktif bakıcaksın kap haberlerini takip ediceksin daral gelir bana altını al geççiyim benOvv borsa riskli.
Sürekli takip lazım, ben evde çiş zamanımı planlayan insanım anca fırsat buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?