- 17 Aralık 2015
- 26.845
- 48.977
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #8.581
ceycey resmini atmisti sanirim haberin onda vardirAtsanıza haber linkini bana, merak ettim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceycey resmini atmisti sanirim haberin onda vardirAtsanıza haber linkini bana, merak ettim.
telefon kız da görüntülü sohbette hanımm.bitsin atarımmAtsanıza haber linkini bana, merak ettim.
sfdkfhsdkghjf beni bi linkleyinnnnceycey e bir topikte biri bi soru sormus borsayla ilgili, kocama sorup cevap vereyim demis ceycey, adamin biri almis ordan ceycey de dahil bir kac kisinin yazdiklarini haber yapmis![]()
Yok yavrum yok, senin mobilya fiyatlarından haberin yok.benim de tv odamdaki grup eskidi ama benim koca kişisi yepyeni olduğunu iddia ediyor .yenisini almam kızmıyorda eskisini asla atamazmış ucuza satamazmış memlekete gönderecekmişş.yol parası koltuk parası nerdeyse ayol anlatamadım kaç aydırrr![]()
Sen ben ve deniz bulaşamayız anacım o işe, parası olan düşünsün.borsa boş zaman istiyor ya aktif bakıcaksın kap haberlerini takip ediceksin daral gelir bana altını al geççiyim ben
Sağol cınımm.ceycey resmini atmisti sanirim haberin onda vardir![]()
aaa bak ceycey geciyorduSağol cınımm.
Ceyceyin şöhreti yürüyordu akshshshsj
Aleyna bir ceycey iki, parmakla göstereceksinizaaa bak ceycey geciyordu
kızacak simdi bize![]()
gommedigimizden de zarar ediyoruzSen ben ve deniz bulaşamayız anacım o işe, parası olan düşünsün.
Biz ağustos böceği, geleni gömüyoruz![]()
internet gazetesi ben de adını ilk kez duydum hatta unuttum bile adınıayyyy bu gazete ne
![]()
Arsayla bozdular, borsayla delirtecekler!
Hisselere hücum etmiş çılgın kalabalıklar, büyük dramların habercisidir her zaman. Türkiye’nin sığ piyasasının kariyerinde, dünya ile kıyaslanacak feci enkazlar yok belki. Ancak çaresiz zamanların bu sefer pandemi, olağanüstü bir iktidar ve kolay teknolojiyle buluştuğunu dikkate almak lazım...www.google.com
saksı değilim benAleyna bir ceycey iki, parmakla göstereceksiniz![]()
çok komik beyime sorayım asfjsdlşfksdlkgdfi.sgdfşgkfh
Kocasına soran cey değil mi![]()
Arsayla bozdular, borsayla delirtecekler!
Hisselere hücum etmiş çılgın kalabalıklar, büyük dramların habercisidir her zaman. Türkiye’nin sığ piyasasının kariyerinde, dünya ile kıyaslanacak feci enkazlar yok belki. Ancak çaresiz zamanların bu sefer pandemi, olağanüstü bir iktidar ve kolay teknolojiyle buluştuğunu dikkate almak lazım...www.google.com
modalife dan alırım ayolll.aaaa gene marka yazdım tühhh xxxx markadan alırımmm fakir işiiiYok yavrum yok, senin mobilya fiyatlarından haberin yok.
Koltuk fiyatına 4 ülke turu yapar yol parası![]()
o beyi küçümsemeyinnn adam ev geçindiriyorrr borsadannnnçok komik beyime sorayım asfjsdlşfksdlkgdfi.sgdfşgkfh
kız bir manşet olacaktı ondada böyle oldu iyimi, insanin agzinin tadini kaciriyorlarçok komik beyime sorayım asfjsdlşfksdlkgdfi.sgdfşgkfh
Bacım abartmayalımmodalife dan alırım ayolll.aaaa gene marka yazdım tühhh xxxx markadan alırımmm fakir işiii![]()