- 17 Aralık 2015
- 26.845
- 48.977
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.621
e tapuya gitseniz cikarttirilirmiyomuTapusu yok, ama 1984ten beri vergisi falan odeniyor. Karmakarisik mevzu.
Yarin yazar beni ordan ogreniriz detaylari
ben klasik yerleri falan gezdim ilk önce. sade seviyorum, sade modern dedim, adam ucuz mu yani dedi dakjfsdkljhf adamlar şatafatlı şeyleri sadece zenginler alıyo sanıyorBacım o fiyatlar nedir Allah aşkına, sitelere geçen bir tanıdığın işi düştü.
5 sene önde evi tamamladığımız fiyatlara salon takımları varmış.
Çüş dedim, lüks üründen bahsetmiyorum bu arada.
Satmasın tabii akıllı kadın, dünya para verdi sıkılamazfilm kız şunaaa.satmam diyorrrrrr
Benim tüm ev öyle, modern.ben klasik yerleri falan gezdim ilk önce. sade seviyorum, sade modern dedim, adam ucuz mu yani dedi dakjfsdkljhf adamlar şatafatlı şeyleri sadece zenginler alıyo sanıyoröyle böyle kurduktta çoooooooooooook fahiş fiyatlar, beyaz eşyası yatak odası amanınn neyse sakinim
senin gene iyiben anneme kalan tarla ve arsanın yerini bile bilmiyorum.dayıma sorunca adamın rengi değişiyorrrrr onları bile sahiplenmişşşşşşşTapusu yok, ama 1984ten beri vergisi falan odeniyor. Karmakarisik mevzu.
Yarin yazar beni ordan ogreniriz detaylari
Bugün bir ara gördüm, iskansız ev ama satılmıyor mevzusu mu?
e tapuya gitseniz cikarttirilirmiyomu
ucuza kapatacaktık yarı yarıya paylaşırız diyordumm.peküüü sen bilirsinnnSatmasın tabii akıllı kadın, dünya para verdi sıkılamaz
allah evlenenin yardımcısı olsun kesinlikleBenim tüm ev öyle, modern.
Ama şimdi moda moderne dönünce o da pahalısı oldu.
fakirlik ruhuna işlemiş millet yalı diyorrrr borsa diyorr sen tutturdunn kolonya da kolonyaaaabiriniz bana kertil çam incir kolonyasi hediye etseniz ya nolur
esimin dedesine bir arsa kalmis kimsenin haberi yoktu bundan dede de dahil, gecen senelerde muteahit arsaya ev dikmek icin arastiriyo bunlari buluyo vesaire 80 e yakin hisseci cikti iyimisenin gene iyiben anneme kalan tarla ve arsanın yerini bile bilmiyorum.dayıma sorunca adamın rengi değişiyorrrrr onları bile sahiplenmişşşşşşşbütün avukatlar çakalll galibaaaaaa.pandemi bitsinnnn tepesine dikileceğimmmm yaşlı maşlı demeyeceğimmmm.
ondan biz de de var en son 24 dü hissedar annemin dedesinden kalmışşesimin dedesine bir arsa kalmis kimsenin haberi yoktu bundan dede de dahil, gecen senelerde muteahit arsaya ev dikmek icin arastiriyo bunlari buluyo vesaire 80 e yakin hisseci cikti iyimidedesinin dedesinden mi ne kalmis
ya simdi burda kolonya diye yazinca her yerde reklami donmeye basladifakirlik ruhuna işlemiş millet yalı diyorrrr borsa diyorr sen tutturdunn kolonya da kolonyaaaa
ondan biz de de var en son 24 dü hissedar annemin dedesinden kalmışş
öyle yazmayaydın iyiydi.yattığım yerden para geliyor deyince aklıma kötü kötü şeyler geldi ayollllya simdi burda kolonya diye yazinca her yerde reklami donmeye basladiaklima dustu yine
ben oyle borsayla falan ugrasamam
bana yattigim yerden akar ne gozumu belertip ekran izleyecegim
ağrıMemleketim yazin max 6 derece gormus, kısın -50
Kalsa da almam
baskasi diyince aklina gelse neyse de ben yani beni beni bihteriniöyle yazmayaydın iyiydi.yattığım yerden para geliyor deyince aklıma kötü kötü şeyler geldi ayollll
bu aralar en sevmediklerim alt komşumda dahil ruslar.çünkü ben pandemi de şiştimm kiloları aldımm yağ bağladım ama onlar manken gibi halaaaa kahretsinnnnnMemleketim yazin max 6 derece gormus, kısın -50
Kalsa da almam
bu aralar en sevmediklerim alt komşumda dahil ruslar.çünkü ben pandemi de şiştimm kiloları aldımm yağ bağladım ama onlar manken gibi halaaaa kahretsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?