- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.869
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.741
O servis hosteslerini çok seviyorum ay benservis hostesleri oluyor sınıfa kadar bırakıp sınıftan alıyor
Ben birinci sınıfa başlatacağım okulun anaokulna göndermiştim birinci sınıfta hem okulu tanısın hem arkadaşları olsun birde uyum süreciyle uğraşmasın diye
Yani servis korkutmasın biz korkuyoruz ama onlra kolay alışıyor
Ben geçen senekinden hiç memnun değildim oğlum büyük olduğundan çok takılmadım ama küçük olsaydı onunla devam etsin istemezdim çok sorumsuz aklı bir karış havada gibiydi okul erken kapandı da daha çok sinir hastası olmadımO servis hosteslerini çok seviyorum ay ben
Çok amele bı iş ama çok rahat iş diye dusundugumden cazip gelirdi hep bana
Nasıl kavga etmeden durabiliyorsunuz acaba yaBen geçen senekinden hiç memnun değildim oğlum büyük olduğundan çok takılmadım ama küçük olsaydı onunla devam etsin istemezdim çok sorumsuz aklı bir karış havada gibiydi okul erken kapandı da daha çok sinir hastası olmadım
500 çokmuş ya.Bizimkine de 500 lira zam gelmiş
Etmez mıyım yalan söylemesine ayrıca gıcık oluyordumNasıl kavga etmeden durabiliyorsunuz acaba ya
Sorumsuz ya.Etmez mıyım yalan söylemesine ayrıca gıcık oluyordum
Çok katlı çok kalabalık bir sitede oturuyorum defalarca dedim ki beni çaldır sitenin önünde görürsen çocuğu güvenliğe birak ben alırım
Ben öyle dememişim gbi çocugu bırakıp gitmiş güvenliğe güvenlik eşimi aramış çocuk sizi beklior kapıda diye dedm aramadı kadın
Eşim de demiş aramayı unuttunuz herhalde
Eşiniz dedi ki güvenliğe bırak ben alırım delirdim işte o zaman
Beni görmeden lütfen çocugumu kimseye emanet etmeyin dedim defalarca aklı bir karış havada
Ay bak yazarken geriliyorum
Kesinlikle ama sadece o öyleydi ondan öncekiler çok iyiydiler oğlum da çok severdi hepsiniSorumsuz ya.
Bu kadar sorumsuzsan çocuk sorumluluğu almayacaksın ya
Sen benim gbisin galibaEtmez mıyım yalan söylemesine ayrıca gıcık oluyordum
Çok katlı çok kalabalık bir sitede oturuyorum defalarca dedim ki beni çaldır sitenin önünde görürsen çocuğu güvenliğe birak ben alırım
Ben öyle dememişim gbi çocugu bırakıp gitmiş güvenliğe güvenlik eşimi aramış çocuk sizi beklior kapıda diye dedm aramadı kadın
Eşim de demiş aramayı unuttunuz herhalde
Eşiniz dedi ki güvenliğe bırak ben alırım delirdim işte o zaman
Beni görmeden lütfen çocugumu kimseye emanet etmeyin dedim defalarca aklı bir karış havada
Ay bak yazarken geriliyorum
Bugun deniz disardayken bizim komsulardan birinin orda hoca oldugunu öğrendimValla ne diyeyim ki, her şeyin zamlanması demek eğitim ücretinin katlanması demek zaten.
Geçen denizle de konuştuk, burada birkaç belediyenin anaokulları inanılmaz iyi, torpil falan lazım girmek için, birkaç dilde ortak eğitim veriyorlar.
Onlar da ücretsiz değil tabii de daha makul, orada da vardır.
Duydun mu hiç iyi bir yer?
Evet birde yapılan kötülüğü de unutmuyorum hiç sevmiyorum bu huyumu ama olmuyorSen benim gbisin galibayazdıkça kinim tazelenir yeniden yaşarım
Biz de galatasaray kurasına girmiştik çıkmadı tabiBugun deniz disardayken bizim komsulardan birinin orda hoca oldugunu öğrendim
Normalde kura ile aliyorlarmiş ama cok kalabalik oluyormus kura listesi.
Yukarilardan selam yollatacağimBiz de galatasaray kurasına girmiştik çıkmadı tabi
Sizlere çıkar insallah
Onu aşamayizEvet birde yapılan kötülüğü de unutmuyorum hiç sevmiyorum bu huyumu ama olmuyor
İşte normalde kısmı normal değil çünkü kura kalabalık adı altında, anladın senBugun deniz disardayken bizim komsulardan birinin orda hoca oldugunu öğrendim
Normalde kura ile aliyorlarmiş ama cok kalabalik oluyormus kura listesi.
Şu kura olayına hastayım ya.Biz de galatasaray kurasına girmiştik çıkmadı tabi
Sizlere çıkar insallah
Aynen öyleŞu kura olayına hastayım ya.
Bü ülkede istediğin mesleği icra etmen kutucukla, diplomanı alsan yetmez meslektaşlarını elemen şart ki atanasın.
Ve o atamaya giden her yol ya sınav ya kura.
Sebebi nedir, sebebi yok, mümemmel pr çalışması sadece.
Unutmamistir, intikam soğuk yenen yemektirOnu aşamayizbenim annemle halam kötü oluyor mesela.
Tamaaaam yazdım onun
yaptıklarını bı köşeye .
Bende hep mod şu
'gebersin kopek'
'aynisini ona da yapsınlar insallah'
'Allah affetmesin pislik kadın '
Annem diyo aaa annecim o senin halan
Yoo sana bunu yapan benim halam değil .
Anaaa annem unutmuş piknikler yemekler kahkahalar havalarda uçuşuyor cildircam
Ben o zaman anneme de kızıyorum konusup bişey olmamış gibi devam edeceksen bana anlatma diyeOnu aşamayizbenim annemle halam kötü oluyor mesela.
Tamaaaam yazdım onun
yaptıklarını bı köşeye .
Bende hep mod şu
'gebersin kopek'
'aynisini ona da yapsınlar insallah'
'Allah affetmesin pislik kadın '
Annem diyo aaa annecim o senin halan
Yoo sana bunu yapan benim halam değil .
Anaaa annem unutmuş piknikler yemekler kahkahalar havalarda uçuşuyor cildircam
Ay aynı ben bubazen üzerimde gereksiz bi kızgınlık ama neden oldugunu bilmiyorum bile öyle bir duruma sokuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?