• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum; pro üyelik tam olarak ne ise yariyor? Bir de bazi uyelerin yaninda gri renkte “üzgün” yaziyor, bu ne demek?

Uzun zamandir üyeyim, ama pek aktif olmadigimdan bilmiyorum.

Ayyy hayırlı olsun burcuu, tam gönlünden geçen oldu çok sevindim. Sağlıklı mutlulukla doya doya büyütün analı babalı😍😍😍
Bizimkinde öyle bir durum yok ama arkadaşımla görüştüm bugün.
Onların kreş haziranda ‘yaz okulu’ sistemine geçiş yapacakmış ve zamlamışlar fiyatı.
3 er haftalık dönemler şeklinde, 200 tl zam gelmiş.
Aslına baktığımızda aya yansıdığında 500 yanı, süreyi kısaltıp fiyatı arttırmış.
Halbuki bu işlet dönem başında eğitim öğretim yılı olarak planlanır.

Bizimkinde öyle bir durum yok ama arkadaşımla görüştüm bugün.
Onların kreş haziranda ‘yaz okulu’ sistemine geçiş yapacakmış ve zamlamışlar fiyatı.
3 er haftalık dönemler şeklinde, 200 tl zam gelmiş.
Aslına baktığımızda aya yansıdığında 500 yanı, süreyi kısaltıp fiyatı arttırmış.
Halbuki bu işlet dönem başında eğitim öğretim yılı olarak planlanır.
Yok bu Eylüldeki fiyat listesi dediler. Yaz okulu saati az ama bin tl olacak. Eylülde 2300. Çok canım sıkıldı ya.

Yok bu Eylüldeki fiyat listesi dediler. Yaz okulu saati az ama bin tl olacak. Eylülde 2300. Çok canım sıkıldı ya.
Valla ne diyeyim ki, her şeyin zamlanması demek eğitim ücretinin katlanması demek zaten.
Geçen denizle de konuştuk, burada birkaç belediyenin anaokulları inanılmaz iyi, torpil falan lazım girmek için, birkaç dilde ortak eğitim veriyorlar.
Onlar da ücretsiz değil tabii de daha makul, orada da vardır.
Duydun mu hiç iyi bir yer?

kırtasiye senede bir kere 1350ydi şimdi senede bir ama 1750 alcaklarmış😡
geçen sene 4. sınıf için 3700 ödedim bende kapanınca yarısı boş kaldı kitapların
aşırı pahalı geliyor bana da
Kitap bu kadar pahalı olmamalı:110:
Her ay okumak için de alıyorum indirimleri takip ettiğim halde o bile çok geliyor bazen gözüme
Eşim diyor bu çocuk çok okuyor:KK53:

Allahtan bir kaç ay önceden başlatmışım. Şimdi başlatsam tam gün 2500 yarım gün 1700 olcaktı. Sinir bozucu
chamallows chamallows yok canım yeni dönem fiyatı eylülde başlayacak ya onu güncellediler
Bizim 2200’dü aylık. Hazirandan itibaren 2700 olacakmış. 1 sene geçerli bu ücret. Kırtasiye yok bizde.

Valla ne diyeyim ki, her şeyin zamlanması demek eğitim ücretinin katlanması demek zaten.
Geçen denizle de konuştuk, burada birkaç belediyenin anaokulları inanılmaz iyi, torpil falan lazım girmek için, birkaç dilde ortak eğitim veriyorlar.
Onlar da ücretsiz değil tabii de daha makul, orada da vardır.
Duydun mu hiç iyi bir yer?
Türkan saylan erken çocukluk merkezi vardı. Orası için 3 yaştan itibaren hep kura listesine adını yazdırdım çıkmadı. Talep çok kurada çıkması zor. Geçen sene 600dü aylık oranın. Ama deniz artık büyüdü, devlet anaokuluna yazdırmam lazım onun için. Bizim burada tek okul var sınıf mevcudu kalabalık. Türkan saylan gibi belediyenin yeri olsa keşke bir saniye düşünmem de... çıkmıyor

Bizim 2200’dü aylık. Hazirandan itibaren 2700 olacakmış. 1 sene geçerli bu ücret. Kırtasiye yok bizde.
Her kurum farklı. Ted mesela burda memura 1800 yapıyormuş aylık kırtasiye de yokmuş. Ama yemek ayrıca alınıyormuş 6000 küsur dediler. Ama orası da bana ters servise de ekstra ödeme yapmam lazım. Ödemeyi geçtim bı kadar ufakken servise de güvenemiyorum. Muhit olarak seçeneğim az servis kullanmak istemediğim için. Bizim burada kreş az ona güveniyorlar biraz da

Her kurum farklı. Ted mesela burda memura 1800 yapıyormuş aylık kırtasiye de yokmuş. Ama yemek ayrıca alınıyormuş 6000 küsur dediler. Ama orası da bana ters servise de ekstra ödeme yapmam lazım. Ödemeyi geçtim bı kadar ufakken servise de güvenemiyorum. Muhit olarak seçeneğim az servis kullanmak istemediğim için. Bizim burada kreş az ona güveniyorlar biraz da
servis hostesleri oluyor sınıfa kadar bırakıp sınıftan alıyor
Ben birinci sınıfa başlatacağım okulun anaokulna göndermiştim birinci sınıfta hem okulu tanısın hem arkadaşları olsun birde uyum süreciyle uğraşmasın diye

Yani servis korkutmasın biz korkuyoruz ama onlra kolay alışıyor

servis hostesleri oluyor sınıfa kadar bırakıp sınıftan alıyor
Ben birinci sınıfa başlatacağım okulun anaokulna göndermiştim birinci sınıfta hem okulu tanısın hem arkadaşları olsun birde uyum süreciyle uğraşmasın diye

Yani servis korkutmasın biz korkuyoruz ama onlra kolay alışıyor
Daha çok ufak ya hani ilkokulda fln mecbur veririm de 4,5 yaş ufak geliyor bana bilemedim😕

Back