- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.259
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #25.581
AhahahŞu kk yı bir gun salsalar deseler ki bugun herkese her sey serbest.
Seyreyle cümbüşü
Amaç çok belli zaten. Kapalı alandaki avmler açık çünkü onlar zaten büyük patron. Ama dönerci, hamburgerci, küçük cafeler, publar barlar hedef alınabilir, açlığa mahkum edilebilir. İnsanların senelerce verdiği emeklere üzülüyorum. Kaç tane gerçekten güzel yemekleri olan butik lokanta battı. İflas etti. Yazık günahNe diyeyim ki, mantık aramayı bırakalı çok oldu.
Bilim kurulu üyeleri bile kendileri ifade ediyor kapanmanın önlemlerle bir alakası yok diye, daha ne desin adamlar?
Yine söylüyorum, bilinçli bir şekilde ülkenin sektörleri batırılıp piyasadan silinmeye çalışılıyor.
İnsanın, canlının, doğanın böylesine ucuz olduğu bir coğrafya daha var mıdır, merak ediyorum.Amaç çok belli zaten. Kapalı alandaki avmler açık çünkü onlar zaten büyük patron. Ama dönerci, hamburgerci, küçük cafeler, publar barlar hedef alınabilir, açlığa mahkum edilebilir. İnsanların senelerce verdiği emeklere üzülüyorum. Kaç tane gerçekten güzel yemekleri olan butik lokanta battı. İflas etti. Yazık günah
Valla ya .
Aman, ölümlü dünya.
Stres atma yöntemimiz vır vır olmuş, o da çok normal.
Ya psikoloğa gidip dökeceğiz içimizi ya da böyle anlatarak, yeri gelip didişerek.
Bahsedilen kişiyi tanımıyorum, yaşadıklarını da bilmiyorum, bir insana kin gütmenin hele de sanal bir platformda çok yanlış olduğunu düşünüyorum.
Gece gece ?Valla ya .
Ne yesem ne yesem
Soğuk baklava yapmayı düşünüyorum ama hazır yufka alıp
Kendim acmayla ugrasamam sıcağın bağrında.
Ne dersin hazır alinanin tadını tutar mı
Baklava yufkasıyla bir nebze ama nereninkini yapmaya çalıştığınla çok alakalı.Valla ya .
Ne yesem ne yesem
Soğuk baklava yapmayı düşünüyorum ama hazır yufka alıp
Kendim acmayla ugrasamam sıcağın bağrında.
Ne dersin hazır alinanin tadını tutar mı
E bizim için de et fiyatları artmıyor bı turluAmaç çok belli zaten. Kapalı alandaki avmler açık çünkü onlar zaten büyük patron. Ama dönerci, hamburgerci, küçük cafeler, publar barlar hedef alınabilir, açlığa mahkum edilebilir. İnsanların senelerce verdiği emeklere üzülüyorum. Kaç tane gerçekten güzel yemekleri olan butik lokanta battı. İflas etti. Yazık günah
Cumartesi yapcamGece gece ?
Sütle kremayı karıştırmali bı tarif var elimdeBaklava yufkasıyla bir nebze ama nereninkini yapmaya çalıştığınla çok alakalı.
Sütü kremayla karıştıran var, şerbetle sütü karıştıran var vs vs.
NeliCips gömdük beş dakika önce
Pringles paprika
Tüm ülkedeki her ferdin, içinde hissetmesi gereken bir coşkuyla kutlanır umarım.19 Mayıs Atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun kızlar
Demek ki yine ögreneyecegiz hic bir seyiTüm ülkedeki her ferdin, içinde hissetmesi gereken bir coşkuyla kutlanır umarım.
Lakin, Diyarbakır’da bir üsse saldırı gerçekleşmiş, net bilgi yok.
Maket uçak falan dense de olay yerine birçok ambulans sevk edildiğini söyleyenler var.
Umarım kimsenin saçına zarar gelmemiştir, gece gece delirdim.
Dur hemen sıkmayalm canımızıTüm ülkedeki her ferdin, içinde hissetmesi gereken bir coşkuyla kutlanır umarım.
Lakin, Diyarbakır’da bir üsse saldırı gerçekleşmiş, net bilgi yok.
Maket uçak falan dense de olay yerine birçok ambulans sevk edildiğini söyleyenler var.
Umarım kimsenin saçına zarar gelmemiştir, gece gece delirdim.
Çok teşekkür ederimelecda çok geçmiş olsun. Ağrısız sızısız atlatırsın umarım ameliyatını da
Çok teşekkür ederim
Ameliyat oldum. İki plaka, on vida ve bir sürü tel takıldı. Biyonik kol gibi birşey oldu bileğim:) Sağ el olması zorluyor. Bir de miniğim 3 yaşında olduğu için anne yedirsin, giydirsin, yıkasın diye tutturuyor. Allah tedavisi olmayan hastalıkla sunamasın kimseyi, gerisi zamanla hallolur.
Çok teşekkür ederim
Ameliyat oldum. İki plaka, on vida ve bir sürü tel takıldı. Biyonik kol gibi birşey oldu bileğim:) Sağ el olması zorluyor. Bir de miniğim 3 yaşında olduğu için anne yedirsin, giydirsin, yıkasın diye tutturuyor. Allah tedavisi olmayan hastalıkla sunamasın kimseyi, gerisi zamanla hallolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?