• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

filmdelisi filmdelisi dün
asi istemeyenler var Eylül'de olecegimizi düşünenler var dedin ya

Rüyamda gece bana başka biseyin aşısı olduğunu soyleyerek Corona aşısı yapıyorlardı .
Ben ortalığı yikiyodum tabi bu korona aşısı nasıl kandirirsiniz beni filan .

öyle bı Agliyodum ki Eylül'de ölcekmişim öyle diyorlardı bu aşı için, ben anne olacaktım daha diye. 😂😂😂😂

filmdelisi filmdelisi dün
asi istemeyenler var Eylül'de olecegimizi düşünenler var dedin ya

Rüyamda gece bana başka biseyin aşısı olduğunu soyleyerek Corona aşısı yapıyorlardı .
Ben ortalığı yikiyodum tabi bu korona aşısı nasıl kandirirsiniz beni filan .

öyle bı Agliyodum ki Eylül'de ölcekmişim öyle diyorlardı bu aşı için, ben anne olacaktım daha diye. 😂😂😂😂
Kesin hamile 😂😂 analik ruhu damarlarina islemis

chamallows chamallows ben de tatil bakmaya başladıım😁 bakması bile modumü yükseltti. Gözümü kararttım yazlığin civarına gideceğim ama öncesinde civarda bir başbaşa otel bakacağım. Bir senedir delirdil, hakkımdır dedim bakalım. Sen naptın baktın mı side belek otellerine

chamallows chamallows ben de tatil bakmaya başladıım😁 bakması bile modumü yükseltti. Gözümü kararttım yazlığin civarına gideceğim ama öncesinde civarda bir başbaşa otel bakacağım. Bir senedir delirdil, hakkımdır dedim bakalım. Sen naptın baktın mı side belek otellerine
Ben otel degil kiralik yazlik bakiyorum canim, evet baktim bir kac tanede favorilere ekledim.
Kafamda tarih netlestirip gorusecegim.
Umarım çok kalabalık olmaz 🙄

Yazlık ev işi de mantıklı da sahil işi dert. Kendi plajı olmayınca dip dibe olur mu? Halk plajı sorun gibi geliyor bana

Açıldı tatil modları🤩🤩🤩:KK75:
Otellere bakmak bile öyle iyi geldi ki anlatamam.
Fener alayı oldu mu bakayım sizlerde. Bizde şimdi geçtiler. İtfaiye, zabıtalar, lazer yansıtan bi araç, meşaleler ve bir sürü vosvos. Bu saate kaldığı için deniz göremedi. Üzüldüm. Ufak çocukları da düşünselermiş keşke

Datcaya mı geleceksin khomyuk Khomyuk Khomyuk
Yani önce bir civarda bir yerde kalırız. Sonra babamın evinde bir süre kalırız diyorum. Malum annem bana temizlik hizmet beklentisiyle huzur vermediğinden uzun kalmıyorum açıkçası. Ondan otele bakıyorum. Gerçek tatilim o oluyor. Ne ben çocuğa bakarım siz gezin der ne oturtur. Ablamlar varsa biraz onlarla isyan ediyoruz da anca öyle rahat ediyoruz🤪 Kalamıyorum uzun yazlıkta😅😅

Yani önce bir civarda bir yerde kalırız. Sonra babamın evinde bir süre kalırız diyorum. Malum annem bana temizlik hizmet beklentisiyle huzur vermediğinden uzun kalmıyorum açıkçası. Ondan otele bakıyorum. Gerçek tatilim o oluyor. Ne ben çocuğa bakarım siz gezin der ne oturtur. Ablamlar varsa biraz onlarla isyan ediyoruz da anca öyle rahat ediyoruz🤪 Kalamıyorum uzun yazlıkta😅😅
Allah allah yazik size ya 😔
Annen kendisi yapamayacak durumdami islerini?
Yani titiz oldugunu biliyorum da insan hani cocuklarin yilda bir tatili var dinlensinler falan demiyormu hic?
Yada artik kendi yapamadigindan sizi bulunca dirsat bu firsatmi diyor

Harika düşünmüşsün çok iyi olur otel kısmı

Sana ayrılmış bı plaj, ardından düzenlenen bı oda, envai çeşit yemekler yada dışarıda ne yersen artık olay senin hazirlamiyor olman zaten.

Rutinlerden sıyrılmış🤩

Allah allah yazik size ya 😔
Annen kendisi yapamayacak durumdami islerini?
Yani titiz oldugunu biliyorum da insan hani cocuklarin yilda bir tatili var dinlensinler falan demiyormu hic?
Yada artik kendi yapamadigindan sizi bulunca dirsat bu firsatmi diyor
Kendi de durmuyor yapıyor. Hastalık boyutunda bence söyleyince kızıyor. Akşamları oturup tv izleyemez. Bilgisayarda takılamaz mesela. İlla ya örgü, ya resim, ya takı toka yada kumaş boyama yapacak. geçen bir günde 5 tane çanta boyamış ütülemiş bilekleri ağrımış tabii. Boş duramam ben sizin gibi fiks lafıdır. Diyorum çocukken sana bir şey mi dediler nasıl bir bilinçaltım var. Çok yorucu ya.

Back