- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
bende kaynanama ilk ziyarete gittiğimde gece uyuyorum eşim namaz kılıyor salonda..birden kapı açıldı sanıyorum kocam geldi..kafayı bir kaldırdım kapı çalmadan içeri giren kaynanam elinde bornoz gece kullanırsınız lazım olur diyor..anasını satıym lazım olacağı varsa da olmayacak sayende ..evinde çiftleşmemize pek bir meraklıydı ama olmadı istediği
vardı öyle sabit bir konu kaynanalardan inciler diye Allah vere nerdeKoptum ya bu konu cok eğlenceli bi hal aldı herkes anılarını anlatinca. Sabit konu olsunne kv'ler varmış ya pes
bir daha haber vermeden gelmezler bence sende saç baş dağınık çıkaydın,biraz yorgunuz deseydiniz,utanırlardı
evet anneci canim annesini hoş tutmaya çalışır genelde annesine düşkünvalla tatlım ALLAH sana sabır versin ama eşin anneciyse zor yani.
Pazar günü de yine tam çok tuhaf bi anda aradı ama çok israrli hemde bütün konsantrasyon sıfıra indi sayesinde berbat olduBunlarin hepsi bi tuhaf bizdekilerde saat gecde olsa zir zir acana kadar ararlar,yahu kari koca gec saatte israrla aranir mi,bunlarin tumu bu kafada dusunce yok.
aman ne takıyorsun şekerim utanılcak birşey yok ki kendileri utansın utanmıyorlarsa da kendileri bilirler ama rahatsız etmeleri hiç hoş değil bir de sadece kv olsa neyse kaynın o saatte niye gelir kiArkadaşlar dün gece 23:30 da kapi çaldı hem de çok özel bi zamanin üstüne küslükler,ramazan v.s derken baya uzaklasmistik eşimle beraber olduk ben kalktım üzerime pijama giydim balkon kapisini kapatip duşa girecektim kapı çaldı eşim hemen şort giyip dürbünden bakti kapidaki kaynimla k.validemdi eşim şok olmuş bu şekilde kapıyı açtı bunlar eşimin üstünü çıplak görünce bi tuhaf oldular gelin falan dedik yarim ağız önce yok falan dediler geldiler ama ben suçlu gibi bu tuhaf hissettim kendimi hem de sinirlendim k.v nin annesi hasta benimle ayni apartmanda oturuyor annesi. kadin kötü vaziyette kiz kardeşi ile dönüşümlü kalıyorlar gece uğramış bize de Allahaısmarladık demek istemiş biz onun geldiğini bile bilmiyoruz.k.v ye dışardan bakınca modern anlayışlı bi kadın görürsünüz ama böyle çok sıktı beni her anı bizimle olsun istiyor canı sıkılsa bizimle dışarı çıkmak istiyor ben sıkıldım bu durumdan eşimle zaten sıkıntilarimiz var bi de kv böyle yapınca hersey daha zor ve sıkıcı oluyor.pazar günü de telefon ile ikide bir aradi durdu ve yine hissetmis gibi özel bi anda. dün gece bütün sinirlerim oynadı gereksiz bi saatte gereksiz bi hareket evde çocuk yok o saatte hersey olabilir eşime çok kötü oldum dedim o da biz de sıkıntı yok onlar utansın bu saatte gelirlerse böyle olur dedi. Bu kadinin hiç bişeye saygisi yok tek derdi bizimle gezsin otursun.ama ben onun artık evliligimin merkezinde yer almasindan sıkıldım eşim desen anneci laf söylesem ven suçlu olurum ne olur bana taktik verin yardım edin yiksa buhran gecircem
Aslinda pijamayi balkonun kapisini kapatmak için giydim onlar gelmeden otuz saniye falan önce tam saten askili vardi onu aldim sonra vazgeçtim dustan sonra giyerim diye :) ama yinede iyi olmuş giymedigim kaynimda vardi çünkühemen seksi bir piyama giyip çıksaydın karşısına :)))))))
Yok ayni evde yaşama durumumuz olmadı allah yazdiysa bozsun yanariz öyle olursa eşim zaten biz böyleysek beraber yaşayanlar bitik diyorYa bak bi de farkli evlerdeyken boylesizin ayni evde yasama durumu vardi sanki yanlis hatirlamiyorsam. İnşallah rafa kalkmistir
:) yani gelmeden 15 dk falan olursa iyi olurmillet telefonla aramaları konusunda yogunlaşmış gelmeden önce. bi keresinde bizimkiler aradılar.. ama babamın söylediği şey kapıdayız otomatiğe bas
aynen 2dir direkten dönüyoz. 3üncüsünde yakalancaz diye artık işten eve geldik mi telefonları falan herşeyi kapatıyoruz. evde yokmuş izlenimi veriyoruz:) yani gelmeden 15 dk falan olursa iyi olur
İkisi de dusuncesiz k.pederim yanlarında olsa asla izin vermezdi o düşünceli biridiraman ne takıyorsun şekerim utanılcak birşey yok ki kendileri utansın utanmıyorlarsa da kendileri bilirler ama rahatsız etmeleri hiç hoş değil bir de sadece kv olsa neyse kaynın o saatte niye gelir ki
:) en iyisi.biz gafil avlandikaynen 2dir direkten dönüyoz. 3üncüsünde yakalancaz diye artık işten eve geldik mi telefonları falan herşeyi kapatıyoruz. evde yokmuş izlenimi veriyoruz
Benim k.v de hem merak hem kıskançlık var bi de hayatini bize odakladi kocasiyla bisey yapmaz oldu hersey bizimle oksun istedi .benim k.v hiç saf dışı kalmaz gibi geliyor sen nasıl becerdinbazı insanlar evin içini merak eder. siz kocanızla ne yapıyorsunuz, nasıl vakit geçiriyorsunuz filan. benim k.v. ço meraklıydı. aynı evde kaldık bir sure. ben hiç moralimi bozmadım kocamın yanında. tam tersi oda da kahkalarla gülecek bir şey bulurdum. kocamla gülerdik. bir gece yataktan kalktı salonda gülüşüyoruz. gece gece çok gürültü yapıyorsunuz dedi. ben hiç ses çıkarmadım eşim sinirlendi. millet bizim evimi dinliyor diye çıkıştı. sen kocanla her zaman iyi ol. bırak kocan onların hatasını gorüp kızsın. bir seferinde k.v. kendi kendine evi terk etmişti. bizim haberimiz yok. on gün kızında on gün oğlunda kaldı. bizde eşimle rahat rahat vakit geçirdik. nereyi bulduysak :) sonra k.v. eşimi çağırıp beni şikayet etmiş. o da ben karımdan memnunum. evm temiz, gömleklerim ütülü, yemek hazır... diye tabi kadın kırmızıdan mora renk değiştirmiş. ki benim kocamda aşırı anneciydi. her şeyi ona anlatırdı. ama zamanla hayatındaki tek kadın olduğumu başka hiç kimseye ihityaç duymadığını hissetti anladı. eşinle aranı ne olursa olsun sıkı tut. gecenize renk kat. çılgınlıklar yap. anne zamanla kendiliğinden saf dışı kalıyor.
Bornoz falan sizinki ortam hazırlıyor bizimki bozuyor :)vardı öyle sabit bir konu kaynanalardan inciler diye Allah vere nerde
benim iki düğünüm oldu cumartesi memlekette düğün oldu akşam onların memlekete geldik ben arkadaşımla gittim oraya tabi..hepsi arkadaşıma x canım sen şurda kal burda kal demeye başladılar mı maksat bizi gene o evde çiftleştirmek ,yer miyiz..dedim hayır x bugün benle kalacak..çok üzülmüşlerdi yahuuuBornoz falan sizinki ortam hazırlıyor bizimki bozuyor :)
vardı öyle sabit bir konu kaynanalardan inciler diye Allah vere nerde
Yok ayni evde yaşama durumumuz olmadı allah yazdiysa bozsun yanariz öyle olursa eşim zaten biz böyleysek beraber yaşayanlar bitik diyor
ALLAH tan benimki annesini terk ettide kurtuldumevet anneci canim annesini hoş tutmaya çalışır genelde annesine düşkün