Gece gece

Koptum ya bu konu cok eğlenceli bi hal aldı herkes anılarını anlatinca. Sabit konu olsun ne kv'ler varmış ya pes

bir daha haber vermeden gelmezler bence sende saç baş dağınık çıkaydın,biraz yorgunuz deseydiniz,utanırlardı

Ya bak bi de farkli evlerdeyken boyle sizin ayni evde yasama durumu vardi sanki yanlis hatirlamiyorsam. İnşallah rafa kalkmistir

Bunlarin hepsi bi tuhaf bizdekilerde saat gecde olsa zir zir acana kadar ararlar,yahu kari koca gec saatte israrla aranir mi,bunlarin tumu bu kafada dusunce yok.
Pazar günü de yine tam çok tuhaf bi anda aradı ama çok israrli hemde bütün konsantrasyon sıfıra indi sayesinde berbat oldu

aman ne takıyorsun şekerim utanılcak birşey yok ki kendileri utansın utanmıyorlarsa da kendileri bilirler ama rahatsız etmeleri hiç hoş değil bir de sadece kv olsa neyse kaynın o saatte niye gelir ki

hemen seksi bir piyama giyip çıksaydın karşısına :)))))))
Aslinda pijamayi balkonun kapisini kapatmak için giydim onlar gelmeden otuz saniye falan önce tam saten askili vardi onu aldim sonra vazgeçtim dustan sonra giyerim diye :) ama yinede iyi olmuş giymedigim kaynimda vardi çünkü

Ya bak bi de farkli evlerdeyken boyle sizin ayni evde yasama durumu vardi sanki yanlis hatirlamiyorsam. İnşallah rafa kalkmistir
Yok ayni evde yaşama durumumuz olmadı allah yazdiysa bozsun yanariz öyle olursa eşim zaten biz böyleysek beraber yaşayanlar bitik diyor

:) yani gelmeden 15 dk falan olursa iyi olur
aynen 2dir direkten dönüyoz. 3üncüsünde yakalancaz diye artık işten eve geldik mi telefonları falan herşeyi kapatıyoruz. evde yokmuş izlenimi veriyoruz

aman ne takıyorsun şekerim utanılcak birşey yok ki kendileri utansın utanmıyorlarsa da kendileri bilirler ama rahatsız etmeleri hiç hoş değil bir de sadece kv olsa neyse kaynın o saatte niye gelir ki
İkisi de dusuncesiz k.pederim yanlarında olsa asla izin vermezdi o düşünceli biridir

bazı insanlar evin içini merak eder. siz kocanızla ne yapıyorsunuz, nasıl vakit geçiriyorsunuz filan. benim k.v. ço meraklıydı. aynı evde kaldık bir sure. ben hiç moralimi bozmadım kocamın yanında. tam tersi oda da kahkalarla gülecek bir şey bulurdum. kocamla gülerdik. bir gece yataktan kalktı salonda gülüşüyoruz. gece gece çok gürültü yapıyorsunuz dedi. ben hiç ses çıkarmadım eşim sinirlendi. millet bizim evimi dinliyor diye çıkıştı. sen kocanla her zaman iyi ol. bırak kocan onların hatasını gorüp kızsın. bir seferinde k.v. kendi kendine evi terk etmişti. bizim haberimiz yok. on gün kızında on gün oğlunda kaldı. bizde eşimle rahat rahat vakit geçirdik. nereyi bulduysak :) sonra k.v. eşimi çağırıp beni şikayet etmiş. o da ben karımdan memnunum. evm temiz, gömleklerim ütülü, yemek hazır... diye tabi kadın kırmızıdan mora renk değiştirmiş. ki benim kocamda aşırı anneciydi. her şeyi ona anlatırdı. ama zamanla hayatındaki tek kadın olduğumu başka hiç kimseye ihityaç duymadığını hissetti anladı. eşinle aranı ne olursa olsun sıkı tut. gecenize renk kat. çılgınlıklar yap. anne zamanla kendiliğinden saf dışı kalıyor.

Benim k.v de hem merak hem kıskançlık var bi de hayatini bize odakladi kocasiyla bisey yapmaz oldu hersey bizimle oksun istedi .benim k.v hiç saf dışı kalmaz gibi geliyor sen nasıl becerdin

Bornoz falan sizinki ortam hazırlıyor bizimki bozuyor :)
benim iki düğünüm oldu cumartesi memlekette düğün oldu akşam onların memlekete geldik ben arkadaşımla gittim oraya tabi..hepsi arkadaşıma x canım sen şurda kal burda kal demeye başladılar mı maksat bizi gene o evde çiftleştirmek ,yer miyiz..dedim hayır x bugün benle kalacak..çok üzülmüşlerdi yahuuu

Yok ayni evde yaşama durumumuz olmadı allah yazdiysa bozsun yanariz öyle olursa eşim zaten biz böyleysek beraber yaşayanlar bitik diyor

Lawyer215 adlı arkadasa yazdim onu canim. Onun oyle bi ihtimali vardi da yanlis hatırlamıyorsam.

Neyse bak en azından esinde hep senle ayni fikirdeymis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…