Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elin yedi kat yabancısını da kardeşin olarak göremezsiniz ki neden bu gereksiz samimiyet kurma çabası? Fazla muhabbet tez ayrılık getirir mantığı ile hareket ederim aramda sorun olmaz kavga etmem ama fazla da muhabbete girmem. Ne zaman çok samimi olma çabası olsa hemen bir sıkıntı çıkıyorKv dm dedi tak diye ben istemedikçe taktırdı zorla ben garip bulmadım bana baka baka bastıra bastıra söyledi. Tuhaf olan bence onun bu yaptığı gerçekten kız kardesim gibi görüyordum kendisini birden bire bu tavrı aldı belki de kv bilerek taktiryordu aramızı açmak için
Bilezik takıyor en çok ondan bahsetmiş1. Neden siz yapmanız gerekiyor bunları?
2. Kaynınızın ilk sevgilisiyle de kavga etmişsiniz. Tesadüf mü hep size takmaları? Veya siz mi fazla takıyorsunuz acaba?
Aynı şey iki kişide de olmuşsa sizde sorun vardır. Üzgünüm böyle birini tanıyordum Allah böylesini düşmanıma vermesin yani kendi hep masum görürdü ama ay ay ay evlerden ırak herkes uzak dururdu ondan.
Bi aynayı kendinize tutun derim
Size en baştan beri yüz vermeyen elin kadınını niye kardeşiniz gibi seviyorsunuz yahu? Çok mu yalnızsınız siz, eş dost yok mu? Kıza yapışmış gibi geldiniz bana.
Ya bi de herkese aşkım balım cicim diye konuşmak çok kötü değil mi? Ben çocuklarıma derim ancak. Siz bi de “hayırdır anne ben varken suratın gülmüyordu” demişsiniz ay adınız Merve ama Ayşe mi diyecektim. O derece mi insan benzer. Kendinize çeki düzen verin. Her yere gitmeyin, konuşmayın sessizce takılın. Kimseye laf sokmak zorunda değilsiniz. Herkesin kalitesi söylediği laflarla ortaya çıkar.
Ben mesela asla bacılarım ve kocam dışında kimseye dedikodu yapmam. Kimsenin arkasından hiç konuşmam umrum da olmaz. Ama çok da sevilirim bu huyum yüzünden. O yüzden siz de böyle gizemli olun biraz. Salın insanl
Hepsini gectim 3 gun tanidiginiz insana ay kardesim gibi ay cok seviyorum bidi bidi demek cok sahte samimiyetsiz degil mi?
Biraz mesafeli cool durusunuz olsun. Ezik ezik davranirsaniz bacak kadar kiz gelir ezer tabi.
İyi de ben keyfimden takmadım ki kaynanam eltisin sen takman lazım dedi ben de bu sebeple taktım ilk defa bir aileye karismisim sonuçta ilk defa eltim olacak ben her yerin adetini bilemem ayak uydurmak istedim sadece gösteriş yapmaya gitmedim ama büyük ihtimalle kv bilerek yaptı bunu takayım kız bana bilensin diye öyle düşünüyorumİnsanlarla çok yüz göz olmaya müsait bir yapınız var. Kaynınızın eski sevgilisine yılan şarkısı göndermek falan. Düşünüyorum da bir insan bana ne laf sokarsa soksun kendimi o pozisyona sokamam ya çok komik. mesafeni koyarsın olur biter. eltiyi kayınvalideyi biraz gündeminizden çıkarın. siz onun üstüne bu şekilde düştükçe geri tepiyor. Tarzlarınız farklı belki de. Ben de tanışmama şıngır şıngır bilezikleriyle gelen birini süzerim bu arada benim de eltim var ve herkes işinde gücünde çok da severim kendisini, kafa yapılarımız da yakın, samimi bir kız. Ama hoşlanmayacağım bir tip olsaydı da hiç basit diyaloglara girmeden mesafemi koyardım yani. Ne gerek var kendinizi bu kadar düşürmeye. Siz kendinizde suç bulmuyorsunuz ama bakın herkesin gözünde aynısınız. Bir ağırlığınız olsun. Kalbinizi kırmak için yazmıyorum, işin içindeyken farkında olamıyor bazen insan.
Hahaha bence her ailede yaşanan şeyler diye düşünüyorumOoooo bu neki ben neler yaşadım anlatsam roman olur eltimin bitmek bilmeyen düşmanlıgı diye
Çok komiksiniz bidaha yapmayın.Bilezik takıyor en çok ondan bahsetmiş
Kayınvalide lafıyla takı takılmaz ama ... Hem de buna baktığını farkedebilmeniz için önden rahatsız olabileceğini düşünmüş olmanız gerekir. Bile bile lades olmuş.Kv dm dedi tak diye ben istemedikçe taktırdı zorla ben garip bulmadım bana baka baka bastıra bastıra söyledi. Tuhaf olan bence onun bu yaptığı gerçekten kız kardesim gibi görüyordum kendisini birden bire bu tavrı aldı belki de kv bilerek taktiryordu aramızı açmak için
Ya benim kayınvalidem aşırı gösterişo seven birisi bizi kaynima cagirttiran kv zaten kaynimin hayatta aklıma gelmez bizi çağırmak kadın herkesi yönetiyor hüküm kurmuş kocası ve oğulları üstünde en çok kocası ve benim kocamı yönetiyor çünkü ikisi de saf ve sessiz kocamın gözü sonradan açıldı kendi kocası hâlâ aynı beni bu zamana kadar kıskanç alıngan yanlış anlayan biri olarak gösterdi insana sebebini bilmiyorum çünkü biz hep tartisiyoduk beni disliuor kocamı Küçümsuylr diye kv ise insanlara ben çocuğumu kucumsuyorum gelinimi de disliuorum diyemeyeceğine göre alıngan ve kıskanç ondan kavga ediyoruz diyor kaynım.ve kp me de bunu yüklediği için kaynım.belkide eltimi uyardı ondan bu tavrı almış olabilir haklısınız galibaKayınvalide lafıyla takı takılmaz ama ... Hem de buna baktığını farkedebilmeniz için önden rahatsız olabileceğini düşünmüş olmanız gerekir. Bile bile lades olmuş.
Bu konudan bağımsız bir şey söyleyeyim. Kimse kimseyi kız kardeşi gibi görmez. Kimse kayınvalideyi de annesi gibi görmez. Hayatta her şeyin yeri belli. Böyle gereksiz cümleler sonra içinden çıkılmaz tuhaflıklara sebep oluyor. Bunu iş yeri arkadaşı için de kullanan oluyor şaşırıyorum. Onun adı dosttur. Dostluk bile bazı sınavlardan geçilmeden hakedilmez. Kardeş gibi görseniz zaten şuan bu konu buraya açılmazdı. Zaten ne münasebet . Kaynınız biriyle evleniyor yeri o kadar işte ...
Size tavsiyem beni çağırdı çağırmadı, benle foto attı atmadı mevzularının peşini bırakın. Asıl bu fazlaca takip içeriyor. Akışa bırakın mana yüklemeyin ve mesafeli olun. Kaynınız niye evlilik teklifi dahil her yere sizi de taşımış onu da aşırı anlamsız buldum. Ben olsam kabul etmezdim. Belki erkekler biraz künt olup düşünemiyor ama ben derdim . Orada annem babam ve biz olmamalıyız diye...