Gece gece

Allah kp nize uzun ömürler versin o zaman :)
yüz verince gerçekten tepenize çıkacak biriyse yüz vermemeniz iyi olmuş
anlamıştır tavırlarınızdan rahatsız olduğunuzu umursar mı bilinmez ama
bence sadece uzun ömür değil amcaya güç kuvvette versin bunlar hep yokluktan ben yapamıyorum o da yapmasın aklından :KK70:

Açıkca desene tenhada kv ile konuşurken, pişkinliğe vur utanma yani. ay anne bizde afedersin ama çocukda olmayınca zamanımızı değerlendirelim istemiştik başbaşa, sizde birden pat diye gelince afalladık kusura bakmayın o akşam biraz garip davrandıysak ondan yani. gelirken haber etseniz daha iyi olur hem sizin için hem bizim için diyeceksin nazikce. o kendince laflansada alacağı lafı alır sen merak etme.
Aslında söylemek lazım soylemedikce bu hale geldik

Aslında söylemek lazım soylemedikce bu hale geldik
tabii ki söyle. değilse taviz tavizi doğurur her gece kapınızda bulursunuz habersiz. Pişkinliğe vuracaksın, kasmayacaksın, gülerek bi lafı söylersen şirin görünüp alttan lafı sokarsan kazanan sen olursun.
habersiz gelince siz şok olduk çokda utandık yani ikimizde dersin. ay ne ayıbı falan filan dersede, olsun anne sen yinede gelmeden bi alo dersen çok seviniriz.. dicen gülümseye gülümseye.biticik işşş :KK53:

Allah cezani versin insan bi telden arar o saatte kapi calinirmi gerizekalimi bu kadin

Bence çok iyi olmuş sizi o vaziyette yakakadigi

Bu taktiği uygula belki senin yakani bırakır eşin evdeyken sürekli ozel durumda olduğunuzu hissettir kvcigine :KK60:

Eşin evdeyken anne oglun beni cagiriyo bi işimiz var :KK4: :KK53: diyebilirsin anlar heralde bu kadar da salak değildir
ay çok yaşa sen valla çok güldürdün beni cokta dogru dedin:KK4:

bir daha haber vermeden gelmezler bence sende saç baş dağınık çıkaydın,biraz yorgunuz deseydiniz,utanırlardı :KK53:

Ayy bde bu olayin ustune utanmadan oturdular bde...kiz valla iyisin yine o halinle ikramda bulunmussn..bide yatiya kalsalardi bari. Sizi bu durumda gorunce insan girmez bozuntuya vermeden gder bde oturmuslar...yuzsuzlukte son nokta...

Ayy bde bu olayin ustune utanmadan oturdular bde...kiz valla iyisin yine o halinle ikramda bulunmussn..bide yatiya kalsalardi bari. Sizi bu durumda gorunce insan girmez bozuntuya vermeden gder bde oturmuslar...yuzsuzlukte son nokta...

Bence onlar da şoktan ne yapacaklarını bilemediler.
Hani oturmaya diye niyetlenip geldiler ya, sonradan kapıda onları görüp "aaaa yok biz kapıdan bi merhaba deyip gidecektik" diye çevirmek akıllarına gelmemiştir. Ev sahibi şaşkın, misafir daha şaşkın :KK70:

Saçım başım çok düzgün deildi zaten bisey demedik ama halimizden bellidir
Evet ikramda bulundum karsindaki dengesiz olunca ne yapacağıni bilemiyorsun. yuzsuzluk bencede k.v ye göre bizim özel hayatimiz yok bence geçen iftardan sonra eşimle kahve içmeye gittik üç gün sonra aradi çok sıkıldım yeni açılan yere gidip kahve içelim dedi

Bence onlar da şoktan ne yapacaklarını bilemediler.
Hani oturmaya diye niyetlenip geldiler ya, sonradan kapıda onları görüp "aaaa yok biz kapıdan bi merhaba deyip gidecektik" diye çevirmek akıllarına gelmemiştir. Ev sahibi şaşkın, misafir daha şaşkın :KK70:
Evet biraz öyle oldu. Eşimin üstü çıplak sicaktan bunaldim falan dedi

Ne olursa olsun kimseye telefon etmeden gitmemek lazim evi uygun olmaz kendi uygun olmaz kavga olur sevişme olur ev hayati bu sonuçda

Bunlarin hepsi bi tuhaf bizdekilerde saat gecde olsa zir zir acana kadar ararlar,yahu kari koca gec saatte israrla aranir mi,bunlarin tumu bu kafada dusunce yok.

Arkadaşlar dün gece 23:30 da kapi çaldı hem de çok özel bi zamanin üstüne küslükler,ramazan v.s derken baya uzaklasmistik eşimle beraber olduk ben kalktım üzerime pijama giydim balkon kapisini kapatip duşa girecektim kapı çaldı eşim hemen şort giyip dürbünden bakti kapidaki kaynimla k.validemdi eşim şok olmuş bu şekilde kapıyı açtı bunlar eşimin üstünü çıplak görünce bi tuhaf oldular gelin falan dedik yarim ağız önce yok falan dediler geldiler ama ben suçlu gibi bu tuhaf hissettim kendimi hem de sinirlendim k.v nin annesi hasta benimle ayni apartmanda oturuyor annesi. kadin kötü vaziyette kiz kardeşi ile dönüşümlü kalıyorlar gece uğramış bize de Allahaısmarladık demek istemiş biz onun geldiğini bile bilmiyoruz.k.v ye dışardan bakınca modern anlayışlı bi kadın görürsünüz ama böyle çok sıktı beni her anı bizimle olsun istiyor canı sıkılsa bizimle dışarı çıkmak istiyor ben sıkıldım bu durumdan eşimle zaten sıkıntilarimiz var bi de kv böyle yapınca hersey daha zor ve sıkıcı oluyor.pazar günü de telefon ile ikide bir aradi durdu ve yine hissetmis gibi özel bi anda. dün gece bütün sinirlerim oynadı gereksiz bi saatte gereksiz bi hareket evde çocuk yok o saatte hersey olabilir eşime çok kötü oldum dedim o da biz de sıkıntı yok onlar utansın bu saatte gelirlerse böyle olur dedi. Bu kadinin hiç bişeye saygisi yok tek derdi bizimle gezsin otursun.ama ben onun artık evliligimin merkezinde yer almasindan sıkıldım eşim desen anneci laf söylesem ven suçlu olurum ne olur bana taktik verin yardım edin yiksa buhran gecircem

hemen seksi bir piyama giyip çıksaydın karşısına :)))))))

Arkadaşlar dün gece 23:30 da kapi çaldı hem de çok özel bi zamanin üstüne küslükler,ramazan v.s derken baya uzaklasmistik eşimle beraber olduk ben kalktım üzerime pijama giydim balkon kapisini kapatip duşa girecektim kapı çaldı eşim hemen şort giyip dürbünden bakti kapidaki kaynimla k.validemdi eşim şok olmuş bu şekilde kapıyı açtı bunlar eşimin üstünü çıplak görünce bi tuhaf oldular gelin falan dedik yarim ağız önce yok falan dediler geldiler ama ben suçlu gibi bu tuhaf hissettim kendimi hem de sinirlendim k.v nin annesi hasta benimle ayni apartmanda oturuyor annesi. kadin kötü vaziyette kiz kardeşi ile dönüşümlü kalıyorlar gece uğramış bize de Allahaısmarladık demek istemiş biz onun geldiğini bile bilmiyoruz.k.v ye dışardan bakınca modern anlayışlı bi kadın görürsünüz ama böyle çok sıktı beni her anı bizimle olsun istiyor canı sıkılsa bizimle dışarı çıkmak istiyor ben sıkıldım bu durumdan eşimle zaten sıkıntilarimiz var bi de kv böyle yapınca hersey daha zor ve sıkıcı oluyor.pazar günü de telefon ile ikide bir aradi durdu ve yine hissetmis gibi özel bi anda. dün gece bütün sinirlerim oynadı gereksiz bi saatte gereksiz bi hareket evde çocuk yok o saatte hersey olabilir eşime çok kötü oldum dedim o da biz de sıkıntı yok onlar utansın bu saatte gelirlerse böyle olur dedi. Bu kadinin hiç bişeye saygisi yok tek derdi bizimle gezsin otursun.ama ben onun artık evliligimin merkezinde yer almasindan sıkıldım eşim desen anneci laf söylesem ven suçlu olurum ne olur bana taktik verin yardım edin yiksa buhran gecircem
valla tatlım ALLAH sana sabır versin ama eşin anneciyse zor yani.

X