K.v ye sorsan dünyanın en anlayışlı k.v sitövbe yaa ne düşüncesiz insanlar var hayret bişey !!
Dedigin gibi belki de iyi oldu bi daha telefon eder en azından.ben normalde ya hemen duşa girerim yada gecelik falan giyer eşimin dustan çıkmasıni beklerim benim uygun vaziyette olmamin nedeni balkonun kapisini kapatmak istememdi yani bende uygunsuz olabilirdimAllah cezani versin insan bi telden arar o saatte kapi calinirmi gerizekalimi bu kadin
Bence çok iyi olmuş sizi o vaziyette yakakadigi
Bu taktiği uygula belki senin yakani bırakır eşin evdeyken sürekli ozel durumda olduğunuzu hissettir kvcigine
Eşin evdeyken anne oglun beni cagiriyo bi işimiz vardiyebilirsin anlar heralde bu kadar da salak değildir
Beraber olmasak bile yaptığı yanlış hava sıcak evde rahat rahat giyinip dolastigim saatler yaninda kaynim ben her saat hazır ve nazır bi şekilde bekleyememki kendi evimde diken üstünde kaldımÇok iyi olmuş onlar utansın o saatte evli insan rahatsız edilir mi ? telefon diye bir şey var ara dimi . Açarak en güzel cevabı vermiş eşin bence .
Evet gece olacak diye bi kural yok haklısın .aramadan pat diye kapida bittiler. özel hayati geçtim ben belki o saatte en rahat halimle evimde dinleniyorum o şekilde onların karsisina çıkmak zorundamiyimo degilde yani gündüz vaktide beraber olabilirsiniz illa gece olmasina gerek yok.
yani insan hic mi aramaz gelmeden.
Aman keşke uygunsuz olsaymişın hiç degilse bi dahakine utanirdi yüzünüze bakmayaDedigin gibi belki de iyi oldu bi daha telefon eder en azından.ben normalde ya hemen duşa girerim yada gecelik falan giyer eşimin dustan çıkmasıni beklerim benim uygun vaziyette olmamin nedeni balkonun kapisini kapatmak istememdi yani bende uygunsuz olabilirdim
Doğru söylüyorsun o saatte gelirsen göreceklerine razisin demektir.Anne, telefon icad edileli çok oldu, gelmeden bir arasanız iyi olur, bazen müsait olamıyoruz da deyip gülün.
Özel anlarınızda da telefonunuzun sesini veya komple kendisini kapatın, öyle başlayın. Madem sezgisi kuvvetliymiş.
Neyse ki eşiniz sizin tarafınızda, sizin utanacağınız şey yok onun da dediği gibi. Misafir umduğu ile değil, sürpriz ile karşılaşır ehehehe bu atasözünü de ben buldum şimdi
O neymiş len benim elimden mi tut diyor valla şu anda gülme krizindeyimBi tanıdığıin bi lafı var kendi kv de si için ;
" elinden gelse yani mümkün olsa oğlunun koynuna girecek benim yerime "
Sizinkiler de bi değişik. .
Benim kv de de yolda eşim elimden tutuyor sa
zorla bıraktrmaya çalışır benim elimden tut oğlum diye :)
Evet gece olacak diye bi kural yok haklısın .aramadan pat diye kapida bittiler. özel hayati geçtim ben belki o saatte en rahat halimle evimde dinleniyorum o şekilde onların karsisina çıkmak zorundamiyim