Hoşçakal işin bahanesi maksat vakit hoş geçsin biz napiyoruz öğrensin merakı dinsin. Bizimkine biraz daha yüz versem aramizdada yatar zaten k.pederim olmasa evi kapatir bize geçerYuh artik ya..gecenin o saatinde hoscakal demek icin ugramak ne demek..cok cddi bi durum olsa bile insan telefonla ulasir ne soylemesi gerekiyosa soyler..evli barkli insanlarin evine gecenin o saatinde gelirsen bu manzarayla karsilasirsin ..umarim utanmistr ve bda tekrarlamaz akil var da fikir yok heralde...bde yaninda genc cocukla...bnmde bi arkadasim anlatmisti kardesinin kaynanasi ayni sehirde ve kendi evi olmasina ragmen oglunda kalirmis her aksam ustelik aralarinda yatarmis ...daha neler duyucaz bilmiyrm allah akil fikir versin
Çok iyi yapmış keşke bende pijamali olmasaydim ama kaynimda vardi utanirdim zatenaklıma ablamın arkadaşı geldi, kayınvalide ile aynı binada yerli yersiz kapısını çalıp geliyormuş kayınvalide.Pazar sabahı erken bir saatte yine gelmiş kızda ortada duşa girilecek bir durum olmamasına rağmen sanki duşa girmiş çıkmış gibi başında havlu üstünde bornoz karşısına oturup bacak bacak üstüne atmış.Kadın o olaydan sonra birdaha çat kapı gelmemiş..Bazen böyle ders vermek gerekiyor demekki anlamaları için
Kapıyı açan kendisi değil ama, eşi açmış kapıyı. Açmasa daha iyiymiş bence.bu kadar sinirlenmek yerine kapıyı açmasaydınız.
Eşim açtı kapiyi ben değil. O da kızdı ama ne yapsin ışıklar yanıyor araba aşağıda evde olduğumuz bellibu kadar sinirlenmek yerine kapıyı açmasaydınız.
Walla basildik resmen:) eşim de onlar utansın boşver yasak aşk yasamiyoruz ya dediResmen kendi evinizde basılmış gibi olmuşsunuz o zaman. Yatağın düzgün olmaması, eşinizin çıplak olması falan, aman çok yanlış işler yapıyorsunuz, çok büyük suç işliyorsunuz yani ne kadar ayıp bişey evli çiftin sevişmesi hem de gece gece! Yapılır mı hiç öyle şey, uslu uslu tv karşısında oturmanız lazım sizin aman kayınvalideye ayıp olmasın. :)
Eşim açtı kapiyi ben değil. O da kızdı ama ne yapsin ışıklar yanıyor araba aşağıda evde olduğumuz belli
Çıktığıma bende pişman oldum ama o anki şaşkınlıkla ne yapacagimu bilemedimher ışık yanması uyumadığınız ya da müsait olmadığınız anlamına gelmez.
Ben olsam bu saatte hayırdır anne derdim.
densizlere bak ya.
ya da sen çıkmasaydın odadan başka zamanda lafı gediğine yapıştırsaydın.
Walla o anda bi plan dahilinde hareket etmedik ama kapıya Çıktığıma pişman oldum çünkü içeri girdiler bi desen odadan cikmayip esin kapiyi actiginda anne kusura bakma uyuyorduk deseydi
inşallah ama sanmam biz utandik daha çokinşallah utanmışlardır bu yaptıklarından...
AAAAAAAWalla o anda bi plan dahilinde hareket etmedik ama kapıya Çıktığıma pişman oldum çünkü içeri girdiler bi de
Telefon edemeyecek kadar düşüncesiz hemdesalak ya kaynana işte...ne düşüncesiz nsanlar var.
Gel birde bana sor camdan ayın ışığı vuruyor inceden sırıtan bir kadın ...Gözümde canlandırmaya kalktım aman Allah'ım! Ay bu çok korkunç ya. Tövbe yarabbi tövbe.
Allah kp nize uzun ömürler versin o zaman :)Hoşçakal işin bahanesi maksat vakit hoş geçsin biz napiyoruz öğrensin merakı dinsin. Bizimkine biraz daha yüz versem aramizdada yatar zaten k.pederim olmasa evi kapatir bize geçer
bu konuda eşim de annesine kızdı çünkü çok uygunsuz bi andıedepsız o saatte gelınır mı ya ısın bıtırmemıs olsaydınız hanı hala devam ederken gelmıs olsalardı sadece kv degıl bı de kuyruk da takmıs peşine tam terbıyesızlık esıne dusuyor ıs eger annesıne laf dıyınce senı sucluyorsa bısey deme halınle tavrınla bellı et