Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel ve eğitici bir cevap olmuş bu :)bazı insanlar evin içini merak eder. siz kocanızla ne yapıyorsunuz, nasıl vakit geçiriyorsunuz filan. benim k.v. ço meraklıydı. aynı evde kaldık bir sure. ben hiç moralimi bozmadım kocamın yanında. tam tersi oda da kahkalarla gülecek bir şey bulurdum. kocamla gülerdik. bir gece yataktan kalktı salonda gülüşüyoruz. gece gece çok gürültü yapıyorsunuz dedi. ben hiç ses çıkarmadım eşim sinirlendi. millet bizim evimi dinliyor diye çıkıştı. sen kocanla her zaman iyi ol. bırak kocan onların hatasını gorüp kızsın. bir seferinde k.v. kendi kendine evi terk etmişti. bizim haberimiz yok. on gün kızında on gün oğlunda kaldı. bizde eşimle rahat rahat vakit geçirdik. nereyi bulduysak :) sonra k.v. eşimi çağırıp beni şikayet etmiş. o da ben karımdan memnunum. evm temiz, gömleklerim ütülü, yemek hazır... diye tabi kadın kırmızıdan mora renk değiştirmiş. ki benim kocamda aşırı anneciydi. her şeyi ona anlatırdı. ama zamanla hayatındaki tek kadın olduğumu başka hiç kimseye ihityaç duymadığını hissetti anladı. eşinle aranı ne olursa olsun sıkı tut. gecenize renk kat. çılgınlıklar yap. anne zamanla kendiliğinden saf dışı kalıyor.
Bekle geliyom bakalim neler yazdınaçtım konumu tatlım:)
Bizimmide nisanliyken onlara kalmaya gittgmde (baska sehirdelerdi o zamanlar cnku .keske hep orda kalsalardi) oglunun yatagini derler toplar nevresimini degstirir ikinci bi yastik koyardi totom kadar yataga..kadin o zamanlar pek merakliydi bizi bas goz etmeye rahatiniza bakin falan derdi...vay anasini ne sansliymism ne rahat kadin falan diye seviniyodum..aci gerceklerle evlendikten snra tanistim tabibenim iki düğünüm oldu cumartesi memlekette düğün oldu akşam onların memlekete geldik ben arkadaşımla gittim oraya tabi..hepsi arkadaşıma x canım sen şurda kal burda kal demeye başladılar mı maksat bizi gene o evde çiftleştirmek ,yer miyiz..dedim hayır x bugün benle kalacak..çok üzülmüşlerdi yahuuu
herkes kendisini en görgülü kültürlü zannederrr :)Ben bu duruma çok mazur kaldım ama hiç değişmemişti o zamanlar yakın otururduk gecenin bir yarısı tak kapı anaa bunlar torunlarını sevmeye gelmişler ulan saat 11 bu bebek uyuyor üstelik bu bebeği leylek getirmedi oğlu ile benim ürünüm. Yıllarca devam etti geldiler duşa girdim geldiler üstümü giydim çıkmadım ama yok olmadı hiç haber vermediler hatta ilginç olan başka şehire geldim hala gelirken haber vermiyorlar :) oğulları yarın anamgil geliyor deyince haberim oluyor.ama atladığım birşey var benim kayınvalidem kendini çok iyi yetiştirmiş görgü ahlak biliyormuş yani o öyle söylüyor icraat yok ama neyse
Yer işaretlerine ekledim hanımım okuyıcam vakit buldukçaGerçek komedi burada oku oku gülll
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...izden-isittigimiz-incileri-paylasalim.305299/
Yer işaretlerine ekledim hanımım okuyıcam vakit buldukça
Chrome da yıldıza ekledim hiç kaçarı yokFavorilere ekliyorsun demi ..
Chrome da yıldıza ekledim hiç kaçarı yok
Ozaman favorilere ekledim canımTeknik kısımları bilmem hayatım beni favoriler keser sadece
keşke sen uyuyor numarası yapsaydın odadan çıkmasaydınİkisi de dusuncesiz k.pederim yanlarında olsa asla izin vermezdi o düşünceli biridir
Ozaman favorilere ekledim canım
biz iki sene beraber oturduk. ilk senen her gece eşimle beraber oldum. bu şekilde stresimi atıyordum. bazı problemleri vardı yanlış birldiği tecrübeleri onları benimle çözdü. sakin bir insanım. çok fazla alevlenmem. sabırlıyım. insanların yanlış hayatlar yaşadığını görürüm. mesela k.v. iki koca eskitmiş. biri vefat digger boşanma. ikisinde de aynı hatalar. çok huysuz, çok meraklı, kavgacı... hergün eşimle bir sebepten kavga ederdi. çok saçma sebeplerden bile. eşim çok bunalıyordu. ben baktım kadının ruh hali manyamış biraz mesafe koydum. konuşurken dinledim ama ben konuşmadım. zamanla dinlememeye de başladım. hatta son zamanlarda hiç yanına dahi oturmadım. hamilelik, lohusalık darken hep evdeydim. odamdan hiç çıkmadım neredeyse. kadın benim bu halimden deli oluyordu. baktım ki temizlik beğenmiyor yemek beğenmiyor ben de kendi içime döndüm. bu arada kocamla çok iyi geçindim. biraz da kavga etmeyi hakaret etmeyi bilmiyorum. ailemde hiç görmedim bunun etkisi de olabilir. kocam kavga çıkardığında saf saf bakıyordum ne saçma kavga sebebi diye. zamanla kocamda sakinleşti. herşeye kızma, çıkışma halleri kalmadı. annesi kendi evine taşınınca eşim 'evdeki huzur zenginlik budur' diyerek dolaşmaya başladı. kızıp küstüğüm çok nadirdir. bir gün bana 'beni ehlileştirdin, senin sayende oldu. önceden kız arkadaşlarımla çok kavga eden bir insanım dedi. adamın kimyasının çözersen nasıl davranacağını bilirsin. mesela çok küfrediyordu ben de sürekli hiç hoş değil. çok ayıp, neden böyle konuşuyorsun sana hiç yakışmıyor, diyrek küfrü unutturdum. bazen arkadaş arasında 'kusura bakma canım, deyip saydırır. insanı tatlı dil ile eğitebilirsin. gerisini kendi zaten düşünüp yanlış davranış olduğunu öğreniyor.Benim k.v de hem merak hem kıskançlık var bi de hayatini bize odakladi kocasiyla bisey yapmaz oldu hersey bizimle oksun istedi .benim k.v hiç saf dışı kalmaz gibi geliyor sen nasıl becerdin
Kaynının ne işi varmış ki gelmiş o da ya.Aslinda pijamayi balkonun kapisini kapatmak için giydim onlar gelmeden otuz saniye falan önce tam saten askili vardi onu aldim sonra vazgeçtim dustan sonra giyerim diye :) ama yinede iyi olmuş giymedigim kaynimda vardi çünkü
adamin mayasi saglamsa ozunde iyi insansa bunlar olabilir canimbiz iki sene beraber oturduk. ilk senen her gece eşimle beraber oldum. bu şekilde stresimi atıyordum. bazı problemleri vardı yanlış birldiği tecrübeleri onları benimle çözdü. sakin bir insanım. çok fazla alevlenmem. sabırlıyım. insanların yanlış hayatlar yaşadığını görürüm. mesela k.v. iki koca eskitmiş. biri vefat digger boşanma. ikisinde de aynı hatalar. çok huysuz, çok meraklı, kavgacı... hergün eşimle bir sebepten kavga ederdi. çok saçma sebeplerden bile. eşim çok bunalıyordu. ben baktım kadının ruh hali manyamış biraz mesafe koydum. konuşurken dinledim ama ben konuşmadım. zamanla dinlememeye de başladım. hatta son zamanlarda hiç yanına dahi oturmadım. hamilelik, lohusalık darken hep evdeydim. odamdan hiç çıkmadım neredeyse. kadın benim bu halimden deli oluyordu. baktım ki temizlik beğenmiyor yemek beğenmiyor ben de kendi içime döndüm. bu arada kocamla çok iyi geçindim. biraz da kavga etmeyi hakaret etmeyi bilmiyorum. ailemde hiç görmedim bunun etkisi de olabilir. kocam kavga çıkardığında saf saf bakıyordum ne saçma kavga sebebi diye. zamanla kocamda sakinleşti. herşeye kızma, çıkışma halleri kalmadı. annesi kendi evine taşınınca eşim 'evdeki huzur zenginlik budur' diyerek dolaşmaya başladı. kızıp küstüğüm çok nadirdir. bir gün bana 'beni ehlileştirdin, senin sayende oldu. önceden kız arkadaşlarımla çok kavga eden bir insanım dedi. adamın kimyasının çözersen nasıl davranacağını bilirsin. mesela çok küfrediyordu ben de sürekli hiç hoş değil. çok ayıp, neden böyle konuşuyorsun sana hiç yakışmıyor, diyrek küfrü unutturdum. bazen arkadaş arasında 'kusura bakma canım, deyip saydırır. insanı tatlı dil ile eğitebilirsin. gerisini kendi zaten düşünüp yanlış davranış olduğunu öğreniyor.
sakin olmak, sabırlı olmak, tatlı dil ile uyarmak, egosunu yüceltmek(çok yakışıklısın, çok tatlısın, süpersin gibi), iyi seks yapmak, kahkaha atacak bir şeyler bulmak erkeği düzeltmenin en önemli yolları bence.
Bende ekledim hanim aplacim okuycam müsait bi zamandaEkle annem eklee