Gece gece

Allah kp nize uzun ömürler versin o zaman :)
yüz verince gerçekten tepenize çıkacak biriyse yüz vermemeniz iyi olmuş
anlamıştır tavırlarınızdan rahatsız olduğunuzu umursar mı bilinmez ama
bence sadece uzun ömür değil amcaya güç kuvvette versin bunlar hep yokluktan ben yapamıyorum o da yapmasın aklından

Aslında söylemek lazım soylemedikce bu hale geldik

Aslında söylemek lazım soylemedikce bu hale geldik
tabii ki söyle. değilse taviz tavizi doğurur her gece kapınızda bulursunuz habersiz. Pişkinliğe vuracaksın, kasmayacaksın, gülerek bi lafı söylersen şirin görünüp alttan lafı sokarsan kazanan sen olursun.
habersiz gelince siz şok olduk çokda utandık yani ikimizde dersin. ay ne ayıbı falan filan dersede, olsun anne sen yinede gelmeden bi alo dersen çok seviniriz.. dicen gülümseye gülümseye.biticik işşş

ay çok yaşa sen valla çok güldürdün beni cokta dogru dedin

bir daha haber vermeden gelmezler bence sende saç baş dağınık çıkaydın,biraz yorgunuz deseydiniz,utanırlardı

Ayy bde bu olayin ustune utanmadan oturdular bde...kiz valla iyisin yine o halinle ikramda bulunmussn..bide yatiya kalsalardi bari. Sizi bu durumda gorunce insan girmez bozuntuya vermeden gder bde oturmuslar...yuzsuzlukte son nokta...

Ayy bde bu olayin ustune utanmadan oturdular bde...kiz valla iyisin yine o halinle ikramda bulunmussn..bide yatiya kalsalardi bari. Sizi bu durumda gorunce insan girmez bozuntuya vermeden gder bde oturmuslar...yuzsuzlukte son nokta...

Bence onlar da şoktan ne yapacaklarını bilemediler.
Hani oturmaya diye niyetlenip geldiler ya, sonradan kapıda onları görüp "aaaa yok biz kapıdan bi merhaba deyip gidecektik" diye çevirmek akıllarına gelmemiştir. Ev sahibi şaşkın, misafir daha şaşkın

Saçım başım çok düzgün deildi zaten bisey demedik ama halimizden bellidir
Evet ikramda bulundum karsindaki dengesiz olunca ne yapacağıni bilemiyorsun. yuzsuzluk bencede k.v ye göre bizim özel hayatimiz yok bence geçen iftardan sonra eşimle kahve içmeye gittik üç gün sonra aradi çok sıkıldım yeni açılan yere gidip kahve içelim dedi

Evet biraz öyle oldu. Eşimin üstü çıplak sicaktan bunaldim falan dedi

Ne olursa olsun kimseye telefon etmeden gitmemek lazim evi uygun olmaz kendi uygun olmaz kavga olur sevişme olur ev hayati bu sonuçda

Bunlarin hepsi bi tuhaf bizdekilerde saat gecde olsa zir zir acana kadar ararlar,yahu kari koca gec saatte israrla aranir mi,bunlarin tumu bu kafada dusunce yok.

hemen seksi bir piyama giyip çıksaydın karşısına :)))))))

valla tatlım ALLAH sana sabır versin ama eşin anneciyse zor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…