- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
adamin mayasi saglamsa ozunde iyi insansa bunlar olabilir canimbiz iki sene beraber oturduk. ilk senen her gece eşimle beraber oldum. bu şekilde stresimi atıyordum. bazı problemleri vardı yanlış birldiği tecrübeleri onları benimle çözdü. sakin bir insanım. çok fazla alevlenmem. sabırlıyım. insanların yanlış hayatlar yaşadığını görürüm. mesela k.v. iki koca eskitmiş. biri vefat digger boşanma. ikisinde de aynı hatalar. çok huysuz, çok meraklı, kavgacı... hergün eşimle bir sebepten kavga ederdi. çok saçma sebeplerden bile. eşim çok bunalıyordu. ben baktım kadının ruh hali manyamış biraz mesafe koydum. konuşurken dinledim ama ben konuşmadım. zamanla dinlememeye de başladım. hatta son zamanlarda hiç yanına dahi oturmadım. hamilelik, lohusalık darken hep evdeydim. odamdan hiç çıkmadım neredeyse. kadın benim bu halimden deli oluyordu. baktım ki temizlik beğenmiyor yemek beğenmiyor ben de kendi içime döndüm. bu arada kocamla çok iyi geçindim. biraz da kavga etmeyi hakaret etmeyi bilmiyorum. ailemde hiç görmedim bunun etkisi de olabilir. kocam kavga çıkardığında saf saf bakıyordum ne saçma kavga sebebi diye. zamanla kocamda sakinleşti. herşeye kızma, çıkışma halleri kalmadı. annesi kendi evine taşınınca eşim 'evdeki huzur zenginlik budur' diyerek dolaşmaya başladı. kızıp küstüğüm çok nadirdir. bir gün bana 'beni ehlileştirdin, senin sayende oldu. önceden kız arkadaşlarımla çok kavga eden bir insanım dedi. adamın kimyasının çözersen nasıl davranacağını bilirsin. mesela çok küfrediyordu ben de sürekli hiç hoş değil. çok ayıp, neden böyle konuşuyorsun sana hiç yakışmıyor, diyrek küfrü unutturdum. bazen arkadaş arasında 'kusura bakma canım, deyip saydırır. insanı tatlı dil ile eğitebilirsin. gerisini kendi zaten düşünüp yanlış davranış olduğunu öğreniyor.
sakin olmak, sabırlı olmak, tatlı dil ile uyarmak, egosunu yüceltmek(çok yakışıklısın, çok tatlısın, süpersin gibi), iyi seks yapmak, kahkaha atacak bir şeyler bulmak erkeği düzeltmenin en önemli yolları bence.
Bende ekledim hanim aplacim okuycam müsait bi zamanda
adamin mayasi saglamsa ozunde iyi insansa bunlar olabilir canimbiz iki sene beraber oturduk. ilk senen her gece eşimle beraber oldum. bu şekilde stresimi atıyordum. bazı problemleri vardı yanlış birldiği tecrübeleri onları benimle çözdü. sakin bir insanım. çok fazla alevlenmem. sabırlıyım. insanların yanlış hayatlar yaşadığını görürüm. mesela k.v. iki koca eskitmiş. biri vefat digger boşanma. ikisinde de aynı hatalar. çok huysuz, çok meraklı, kavgacı... hergün eşimle bir sebepten kavga ederdi. çok saçma sebeplerden bile. eşim çok bunalıyordu. ben baktım kadının ruh hali manyamış biraz mesafe koydum. konuşurken dinledim ama ben konuşmadım. zamanla dinlememeye de başladım. hatta son zamanlarda hiç yanına dahi oturmadım. hamilelik, lohusalık darken hep evdeydim. odamdan hiç çıkmadım neredeyse. kadın benim bu halimden deli oluyordu. baktım ki temizlik beğenmiyor yemek beğenmiyor ben de kendi içime döndüm. bu arada kocamla çok iyi geçindim. biraz da kavga etmeyi hakaret etmeyi bilmiyorum. ailemde hiç görmedim bunun etkisi de olabilir. kocam kavga çıkardığında saf saf bakıyordum ne saçma kavga sebebi diye. zamanla kocamda sakinleşti. herşeye kızma, çıkışma halleri kalmadı. annesi kendi evine taşınınca eşim 'evdeki huzur zenginlik budur' diyerek dolaşmaya başladı. kızıp küstüğüm çok nadirdir. bir gün bana 'beni ehlileştirdin, senin sayende oldu. önceden kız arkadaşlarımla çok kavga eden bir insanım dedi. adamın kimyasının çözersen nasıl davranacağını bilirsin. mesela çok küfrediyordu ben de sürekli hiç hoş değil. çok ayıp, neden böyle konuşuyorsun sana hiç yakışmıyor, diyrek küfrü unutturdum. bazen arkadaş arasında 'kusura bakma canım, deyip saydırır. insanı tatlı dil ile eğitebilirsin. gerisini kendi zaten düşünüp yanlış davranış olduğunu öğreniyor.
sakin olmak, sabırlı olmak, tatlı dil ile uyarmak, egosunu yüceltmek(çok yakışıklısın, çok tatlısın, süpersin gibi), iyi seks yapmak, kahkaha atacak bir şeyler bulmak erkeği düzeltmenin en önemli yolları bence.
Ya bak bi de farkli evlerdeyken boylesizin ayni evde yasama durumu vardi sanki yanlis hatirlamiyorsam. İnşallah rafa kalkmistir
ay ne düşüncesiz insanlar var evliliğimin ilk haftası k.v arayıp napıyosunuz diye sorardı gecenin ikisinde
he rafa kalktı bizim ki yolu bulup kendisi de gelemezanneme de kayınvalideme 2 saatlik mesafe uzağında yaşama kararı aldık bize her gün balayı
Cook iyi olmuşen uygun yolu bulmuşsunuz. hersey guzel olur bu şekilde inşallah
Bence bunlarin altında kiskanclik yatioay ne düşüncesiz insanlar var evliliğimin ilk haftası k.v arayıp napıyosunuz diye sorardı gecenin ikisinde
inşallah annemi balıkesire kayın validemi bursada bırakıp tam ortaya konumlanacağız inşallahben yine sorun etmedim de bizimki yakın olalım yeter iki anneye de yanımızda olmasınlar müsait olmayız der gibi konuştu.gece yarısı kendi annem bile gelsin istemem valla
[Q
Haklısın aslında evde memnun olamayan adam ne yaparafaderziniz bu kayinvalideler zorla ogullarini zinaya zorluyorlar belki kizacaksiniz ama adam karisiyla olamayinca tabiki her erkek yapmaz gozu disarda olsun istiyorlar heralde
Ne bileyim neye ugradigimi anlamadimki pat diye geldilerkeşke sen uyuyor numarası yapsaydın odadan çıkmasaydın
terbiyesizler kv yaşlıysa unutmuştur tabi bu gibi olayların olduğunuNe bileyim neye ugradigimi anlamadimki pat diye geldiler
O annesinin yanindaymis zaten beraberlermisKaynının ne işi varmış ki gelmiş o da ya.
Yaşlı sayılmaz çocuğumuz olmadı bizim herhalde bizi bişey yapmiyor saniyor :)terbiyesizler kv yaşlıysa unutmuştur tabi bu gibi olayların olduğunu
Ooo teklif nişanlindan gelmis bide super. demek ki anne hastaligi olan erkeklerden degil
Bence bunlarin altında kiskanclik yatio
yok bizim ki evlenelim artık da baş başa olalım derdindebirbirimizi yanlış anladığımız konular olmuş tabi ben carlamak yerine sessiz kalınca da ne dersen o moduna geçiyor erkekte en sevdiğim özellik o teklif etti,ben işimi ayarladım bakalım orda devam edeceğiz.kayınvalidemn köydeki evi yeniliyoruz şimdi onun için,annemede edremit tarafından bir yer alıp kurtulacağız inşallah o tarafta nereler temiz onu araştırıyoruz. Çok anneci değiliz ikimizde,çok severiz saygıda kusur etmeyiz iki tarafta karışmaz etmez ama çok yakın olmayı o istemedi valla sadece acil bir şey olduğunda hemen varabilelim yeter dedi tabi bu sunduğu tekliflere hayır diyecek değildim
O erkek annelerinden kaynaklı sanirim benim annemde hiç böyle tavirlar yokbazı anneler çocuklarını paylaşamıyor ben böyle sorun yaşamadım ama sanırım genelde erkek anneleri böylebizde tam tersi damadı atar annem uzanır yanıma diye korkuyorum