Gece gece

adamin mayasi saglamsa ozunde iyi insansa bunlar olabilir canim

ay ne düşüncesiz insanlar var evliliğimin ilk haftası k.v arayıp napıyosunuz diye sorardı gecenin ikisinde

adamin mayasi saglamsa ozunde iyi insansa bunlar olabilir canim

Ya bak bi de farkli evlerdeyken boyle sizin ayni evde yasama durumu vardi sanki yanlis hatirlamiyorsam. İnşallah rafa kalkmistir

he rafa kalktı bizim ki yolu bulup kendisi de gelemezanneme de kayınvalideme 2 saatlik mesafe uzağında yaşama kararı aldık bize her gün balayı

Cook iyi olmuş en uygun yolu bulmuşsunuz. hersey guzel olur bu şekilde inşallah

inşallah annemi balıkesire kayın validemi bursada bırakıp tam ortaya konumlanacağız inşallah ben yine sorun etmedim de bizimki yakın olalım yeter iki anneye de yanımızda olmasınlar müsait olmayız der gibi konuştu.gece yarısı kendi annem bile gelsin istemem valla
[Q

Ooo teklif nişanlindan gelmis bide super. demek ki anne hastaligi olan erkeklerden degil

afaderziniz bu kayinvalideler zorla ogullarini zinaya zorluyorlar belki kizacaksiniz ama adam karisiyla olamayinca tabiki her erkek yapmaz gozu disarda olsun istiyorlar heralde
Haklısın aslında evde memnun olamayan adam ne yapar

Ooo teklif nişanlindan gelmis bide super. demek ki anne hastaligi olan erkeklerden degil

yok bizim ki evlenelim artık da baş başa olalım derdinde birbirimizi yanlış anladığımız konular olmuş tabi ben carlamak yerine sessiz kalınca da ne dersen o moduna geçiyor erkekte en sevdiğim özellik o teklif etti,ben işimi ayarladım bakalım orda devam edeceğiz.kayınvalidemn köydeki evi yeniliyoruz şimdi onun için,annemede edremit tarafından bir yer alıp kurtulacağız inşallah o tarafta nereler temiz onu araştırıyoruz.Çok anneci değiliz ikimizde,çok severiz saygıda kusur etmeyiz iki tarafta karışmaz etmez ama çok yakın olmayı o istemedi valla sadece acil bir şey olduğunda hemen varabilelim yeter dedi tabi bu sunduğu tekliflere hayır diyecek değildim

Bence bunlarin altında kiskanclik yatio

bazı anneler çocuklarını paylaşamıyor ben böyle sorun yaşamadım ama sanırım genelde erkek anneleri böylebizde tam tersi damadı atar annem uzanır yanıma diye korkuyorum

Hayir denecek seyler hiic degil zaten hayırlısı olsun inşallah

İyi olmuş aslında öyle bi zamanda gelmesi. Belki kafasına dank eder evli bi çifti sürekli rahatsız etmemek.
Bence bi daha kapıya gelirse eşin yine aynı vaziyette çıksın bişey yapmasanız bile
Ayıp be..

bazı anneler çocuklarını paylaşamıyor ben böyle sorun yaşamadım ama sanırım genelde erkek anneleri böylebizde tam tersi damadı atar annem uzanır yanıma diye korkuyorum
O erkek annelerinden kaynaklı sanirim benim annemde hiç böyle tavirlar yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…