Gece gece

Yuh artik ya..gecenin o saatinde hoscakal demek icin ugramak ne demek..cok cddi bi durum olsa bile insan telefonla ulasir ne soylemesi gerekiyosa soyler..evli barkli insanlarin evine gecenin o saatinde gelirsen bu manzarayla karsilasirsin ..umarim utanmistr ve bda tekrarlamaz akil var da fikir yok heralde...bde yaninda genc cocukla...bnmde bi arkadasim anlatmisti kardesinin kaynanasi ayni sehirde ve kendi evi olmasina ragmen oglunda kalirmis her aksam ustelik aralarinda yatarmis ...daha neler duyucaz bilmiyrm allah akil fikir versin
Hoşçakal işin bahanesi maksat vakit hoş geçsin biz napiyoruz öğrensin merakı dinsin. Bizimkine biraz daha yüz versem aramizdada yatar zaten k.pederim olmasa evi kapatir bize geçer

bu kadar sinirlenmek yerine kapıyı açmasaydınız.

aklıma ablamın arkadaşı geldi, kayınvalide ile aynı binada yerli yersiz kapısını çalıp geliyormuş kayınvalide.Pazar sabahı erken bir saatte yine gelmiş kızda ortada duşa girilecek bir durum olmamasına rağmen sanki duşa girmiş çıkmış gibi başında havlu üstünde bornoz karşısına oturup bacak bacak üstüne atmış.Kadın o olaydan sonra birdaha çat kapı gelmemiş..Bazen böyle ders vermek gerekiyor demekki anlamaları için
Çok iyi yapmış keşke bende pijamali olmasaydim ama kaynimda vardi utanirdim zaten

Resmen kendi evinizde basılmış gibi olmuşsunuz o zaman. Yatağın düzgün olmaması, eşinizin çıplak olması falan, aman çok yanlış işler yapıyorsunuz, çok büyük suç işliyorsunuz yani ne kadar ayıp bişey evli çiftin sevişmesi hem de gece gece! Yapılır mı hiç öyle şey, uslu uslu tv karşısında oturmanız lazım sizin aman kayınvalideye ayıp olmasın. :)
Walla basildik resmen:) eşim de onlar utansın boşver yasak aşk yasamiyoruz ya dedi

Eşim açtı kapiyi ben değil. O da kızdı ama ne yapsin ışıklar yanıyor araba aşağıda evde olduğumuz belli

her ışık yanması uyumadığınız ya da müsait olduğunuz anlamına gelmez.
Ben olsam bu saatte hayırdır anne derdim.
densizlere bak ya.
ya da sen çıkmasaydın odadan başka zamanda lafı gediğine yapıştırsaydın.

Son düzenleme:
her ışık yanması uyumadığınız ya da müsait olmadığınız anlamına gelmez.
Ben olsam bu saatte hayırdır anne derdim.
densizlere bak ya.
ya da sen çıkmasaydın odadan başka zamanda lafı gediğine yapıştırsaydın.
Çıktığıma bende pişman oldum ama o anki şaşkınlıkla ne yapacagimu bilemedim

edepsız o saatte gelınır mı ya ısın bıtırmemıs olsaydınız hanı hala devam ederken gelmıs olsalardı sadece kv degıl bı de kuyruk da takmıs peşine tam terbıyesızlık esıne dusuyor ıs eger annesıne laf dıyınce senı sucluyorsa bısey deme halınle tavrınla bellı et

Açıkca desene tenhada kv ile konuşurken, pişkinliğe vur utanma yani. ay anne bizde afedersin ama çocukda olmayınca zamanımızı değerlendirelim istemiştik başbaşa, sizde birden pat diye gelince afalladık kusura bakmayın o akşam biraz garip davrandıysak ondan yani. gelirken haber etseniz daha iyi olur hem sizin için hem bizim için diyeceksin nazikce. o kendince laflansada alacağı lafı alır sen merak etme.

Walla o anda bi plan dahilinde hareket etmedik ama kapıya Çıktığıma pişman oldum çünkü içeri girdiler bi de
AAAAAAA
Ben eşinizi o halde görünce geri döndüler sandım!!!!!

Çay mı yaptınız ne yaptınız o saatte?

Hoşçakal işin bahanesi maksat vakit hoş geçsin biz napiyoruz öğrensin merakı dinsin. Bizimkine biraz daha yüz versem aramizdada yatar zaten k.pederim olmasa evi kapatir bize geçer
Allah kp nize uzun ömürler versin o zaman :)
yüz verince gerçekten tepenize çıkacak biriyse yüz vermemeniz iyi olmuş
anlamıştır tavırlarınızdan rahatsız olduğunuzu umursar mı bilinmez ama

edepsız o saatte gelınır mı ya ısın bıtırmemıs olsaydınız hanı hala devam ederken gelmıs olsalardı sadece kv degıl bı de kuyruk da takmıs peşine tam terbıyesızlık esıne dusuyor ıs eger annesıne laf dıyınce senı sucluyorsa bısey deme halınle tavrınla bellı et
bu konuda eşim de annesine kızdı çünkü çok uygunsuz bi andı

X