bazı insanlar evin içini merak eder. siz kocanızla ne yapıyorsunuz, nasıl vakit geçiriyorsunuz filan. benim k.v. ço meraklıydı. aynı evde kaldık bir sure. ben hiç moralimi bozmadım kocamın yanında. tam tersi oda da kahkalarla gülecek bir şey bulurdum. kocamla gülerdik. bir gece yataktan kalktı salonda gülüşüyoruz. gece gece çok gürültü yapıyorsunuz dedi. ben hiç ses çıkarmadım eşim sinirlendi. millet bizim evimi dinliyor diye çıkıştı. sen kocanla her zaman iyi ol. bırak kocan onların hatasını gorüp kızsın. bir seferinde k.v. kendi kendine evi terk etmişti. bizim haberimiz yok. on gün kızında on gün oğlunda kaldı. bizde eşimle rahat rahat vakit geçirdik. nereyi bulduysak :) sonra k.v. eşimi çağırıp beni şikayet etmiş. o da ben karımdan memnunum. evm temiz, gömleklerim ütülü, yemek hazır... diye tabi kadın kırmızıdan mora renk değiştirmiş. ki benim kocamda aşırı anneciydi. her şeyi ona anlatırdı. ama zamanla hayatındaki tek kadın olduğumu başka hiç kimseye ihityaç duymadığını hissetti anladı. eşinle aranı ne olursa olsun sıkı tut. gecenize renk kat. çılgınlıklar yap. anne zamanla kendiliğinden saf dışı kalıyor.