Gece gece

bu anneler ölsünde hepinizde kurtulun oğlunun evine gelirken izinmi alsın ne düşünceli gidiyormuş hoşçakal diyecekmiş birde hastaymış utanın kendinizden eşin haklı tabi anasına laf söyletmez...

Orası oğlunun BEKAR evi olsaydı ne yaparsa yapsın.
Ama orası artık oğlu ve onun EŞİNİN evi. Dingonun ahırı değil. O evde 2 kişi yaşıyor.

Bir de saat meselesi var, sanırım orayı okumadınız. Pek usturuplu bir saat olmadığını görürdünüz zira!

kırbaç talebi fena değilmiş,Allahıma kitabıma bulup getirir

Helal olsun valla iyi yapmış

ne olursa olsun anneye öyle davranılmaz bende anneyim yüreğim acır evladım böyle yaparsa kadın kötü niyetli değil konu sahibi annesini istemiyor..birde hastaymış Allah düşmöan başına vermesin böyle kişileri...

Biz de anneyiz merak etmeyin. Anneler anne gibi davranırsa evlatlar da annelerine layığıyla davranırlar üzülmeyin. Hasta olan kişi de erkeğin annesi değil zaten, kayınvalidenin annesi, doğru okuyun.

Kötü niyeti biz bilemeyiz burdan. Bazen iyi niyetle yola çıkıyoruz, sonuç kötü oluyor. Niyetten ziyade görgü kurallarına uyarsak sorunlar azalır.

yanlış okumuşsun hasta olan kaynana değil kaynananın aynı binada oturan annesi ..her annesine gelip giderken lüzumlu lüzumsuz saatte kapı çalınmaz yanında bekar oğluyla birlikte birde.

Yok artık. Vallahi yok artık. E bizi de anne doğurdu herhalde ama bizim annelerimiz yapsa yine hoş olmadığını söyleriz.

Sırf evladını doğurdu diye çat kapı gelsin, isterse gece bir de aramızda falan yatsın.

sürekli geliyorsa sorun ama hoşçakal demek için geldiyse tevazuğu gösterilebilir...

bi arkadaş yazmıştı kaynanaya yatak açmış sabah gözünü açtığında kendisi en solda kocası ortada kaynanayıda kocasının yanında sarılırken bulmuş ya..kadın gece gelmiş yatakodasına yanlarına yatmış bazı arkadaşlar bu fıtratta demekki

Siz konuyu yanlış okumussunuz k.validem hasta deil onun annesi hasta kendisi gayet sağlıklı ve genç ayrica her zaman sevgi saygi çerçevesinde davrandim ondan olsa gerek evimize istediği gibi geldi gitti gece gelmesi beni kizdiran saat grce yarisi kaynim genç yanında ve telefon etmediler o telaşla yatak odamin kapisi açık kalmış ozelim ortaliktaydi eşimin camasirlari yerde yatakta daginikti allah boylelerinde korusun derken biraz mantikli olun lütfen

Gözümde canlandırmaya kalktım aman Allah'ım! Ay bu çok korkunç ya. Tövbe yarabbi tövbe.

O saatte bir hoşçakal demek için kapı mı çalınır ya? Bak ben evli değilim mesela ama başıma gelse herhalde ben de çok sinirlenirim.
Telefon etseydi en azindan elum ayagima dolaştı.evli insanlarin ozel hayatlari olur bunlari çocuklar bile biliyor artik ama gelde anlat

Bence anladilar biseyleri odanin kapisi açık kalmış yatak çok düzgün deildi.yoksa bencede bu tuhaflik yok insan evinde istedigi gibi dolasir
Resmen kendi evinizde basılmış gibi olmuşsunuz o zaman. Yatağın düzgün olmaması, eşinizin çıplak olması falan, aman çok yanlış işler yapıyorsunuz, çok büyük suç işliyorsunuz yani ne kadar ayıp bişey evli çiftin sevişmesi hem de gece gece! Yapılır mı hiç öyle şey, uslu uslu tv karşısında oturmanız lazım sizin aman kayınvalideye ayıp olmasın. :)

yanlış okumuşsun hasta olan kaynana değil kaynananın aynı binada oturan annesi ..her annesine gelip giderken lüzumlu lüzumsuz saatte kapı çalınmaz yanında bekar oğluyla birlikte birde.
Teşekkürler ederim anlamissin arkadasa göre her saatte gelsun hatta ben bekar oğlunun karsisina sortla falan cikiyim

Yuh artik ya..gecenin o saatinde hoscakal demek icin ugramak ne demek..cok cddi bi durum olsa bile insan telefonla ulasir ne soylemesi gerekiyosa soyler..evli barkli insanlarin evine gecenin o saatinde gelirsen bu manzarayla karsilasirsin ..umarim utanmistr ve bda tekrarlamaz akil var da fikir yok heralde...bde yaninda genc cocukla...bnmde bi arkadasim anlatmisti kardesinin kaynanasi ayni sehirde ve kendi evi olmasina ragmen oglunda kalirmis her aksam ustelik aralarinda yatarmis ...daha neler duyucaz bilmiyrm allah akil fikir versin

bu anneler ölsünde hepinizde kurtulun oğlunun evine gelirken izinmi alsın ne düşünceli gidiyormuş hoşçakal diyecekmiş birde hastaymış utanın kendinizden eşin haklı tabi anasına laf söyletmez...
Izin almasin ama nezaketen telefon etsin karsisina uygunsuz cikmayalim yada kapida kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…