- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
bu anneler ölsünde hepinizde kurtulun oğlunun evine gelirken izinmi alsın ne düşünceli gidiyormuş hoşçakal diyecekmiş birde hastaymış utanın kendinizden eşin haklı tabi anasına laf söyletmez...
kırbaç talebi fena değilmiş,Allahıma kitabıma bulup getirirTöbe töbee ya. Cidden bu k.v'ler raydan çıkmış, akılları fikirleri nerde, kendileri yapamıyor heves ediyorlar belki ne bilcen.
Hazır bornoz getirmişken condom, kelepçe, kırbaçta getir anacım biz bunlarsız yapamıyoruz deseydin.. Ayyy ayıp ama neler diyorum
Helal olsun valla iyi yapmışaklıma ablamın arkadaşı geldi, kayınvalide ile aynı binada yerli yersiz kapısını çalıp geliyormuş kayınvalide.Pazar sabahı erken bir saatte yine gelmiş kızda ortada duşa girilecek bir durum olmamasına rağmen sanki duşa girmiş çıkmış gibi başında havlu üstünde bornoz karşısına oturup bacak bacak üstüne atmış.Kadın o olaydan sonra birdaha çat kapı gelmemiş..Bazen böyle ders vermek gerekiyor demekki anlamaları için
ne olursa olsun anneye öyle davranılmaz bende anneyim yüreğim acır evladım böyle yaparsa kadın kötü niyetli değil konu sahibi annesini istemiyor..birde hastaymış Allah düşmöan başına vermesin böyle kişileri...Orası oğlunun BEKAR evi olsaydı ne yaparsa yapsın.
Ama orası artık oğlu ve onun EŞİNİN evi. Dingonun ahırı değil. O evde 2 kişi yaşıyor.
Bir de saat meselesi var, sanırım orayı okumadınız. Pek usturuplu bir saat olmadığını görürdünüz zira!
Biz de anneyiz merak etmeyin. Anneler anne gibi davranırsa evlatlar da annelerine layığıyla davranırlar üzülmeyin. Hasta olan kişi de erkeğin annesi değil zaten, kayınvalidenin annesi, doğru okuyun.ne olursa olsun anneye öyle davranılmaz bende anneyim yüreğim acır evladım böyle yaparsa kadın kötü niyetli değil konu sahibi annesini istemiyor..birde hastaymış Allah düşmöan başına vermesin böyle kişileri...
yanlış okumuşsun hasta olan kaynana değil kaynananın aynı binada oturan annesi ..her annesine gelip giderken lüzumlu lüzumsuz saatte kapı çalınmaz yanında bekar oğluyla birlikte birde.ne olursa olsun anneye öyle davranılmaz bende anneyim yüreğim acır evladım böyle yaparsa kadın kötü niyetli değil konu sahibi annesini istemiyor..birde hastaymış Allah düşmöan başına vermesin böyle kişileri...
Yok artık. Vallahi yok artık. E bizi de anne doğurdu herhalde ama bizim annelerimiz yapsa yine hoş olmadığını söyleriz.ne olursa olsun anneye öyle davranılmaz bende anneyim yüreğim acır evladım böyle yaparsa kadın kötü niyetli değil konu sahibi annesini istemiyor..birde hastaymış Allah düşmöan başına vermesin böyle kişileri...
sürekli geliyorsa sorun ama hoşçakal demek için geldiyse tevazuğu gösterilebilir...Yok artık. Vallahi yok artık. E bizi de anne doğurdu herhalde ama bizim annelerimiz yapsa yine hoş olmadığını söyleriz.
Sırf evladını doğurdu diye çat kapı gelsin, isterse gece bir de aramızda falan yatsın.
bi arkadaş yazmıştı kaynanaya yatak açmış sabah gözünü açtığında kendisi en solda kocası ortada kaynanayıda kocasının yanında sarılırken bulmuş ya..kadın gece gelmiş yatakodasına yanlarına yatmışYok artık. Vallahi yok artık. E bizi de anne doğurdu herhalde ama bizim annelerimiz yapsa yine hoş olmadığını söyleriz.
Sırf evladını doğurdu diye çat kapı gelsin, isterse gece bir de aramızda falan yatsın.
sürekli geliyorsa sorun ama hoşçakal demek için geldiyse tevazuğu gösterilebilir...
O saatte bir hoşçakal demek için kapı mı çalınır ya? Bak ben evli değilim mesela ama başıma gelse herhalde ben de çok sinirlenirim.sürekli geliyorsa sorun ama hoşçakal demek için geldiyse tevazuğu gösterilebilir...
Siz konuyu yanlış okumussunuz k.validem hasta deil onun annesi hasta kendisi gayet sağlıklı ve genç ayrica her zaman sevgi saygi çerçevesinde davrandim ondan olsa gerek evimize istediği gibi geldi gitti gece gelmesi beni kizdiran saat grce yarisi kaynim genç yanında ve telefon etmediler o telaşla yatak odamin kapisi açık kalmış ozelim ortaliktaydi eşimin camasirlari yerde yatakta daginikti allah boylelerinde korusun derken biraz mantikli olun lütfenne olursa olsun anneye öyle davranılmaz bende anneyim yüreğim acır evladım böyle yaparsa kadın kötü niyetli değil konu sahibi annesini istemiyor..birde hastaymış Allah düşmöan başına vermesin böyle kişileri...
Gözümde canlandırmaya kalktım aman Allah'ım! Ay bu çok korkunç ya. Tövbe yarabbi tövbe.bi arkadaş yazmıştı kaynanaya yatak açmış sabah gözünü açtığında kendisi en solda kocası ortada kaynanayıda kocasının yanında sarılırken bulmuş ya..kadın gece gelmiş yatakodasına yanlarına yatmışbazı arkadaşlar bu fıtratta demekki
Telefon etseydi en azindan elum ayagima dolaştı.evli insanlarin ozel hayatlari olur bunlari çocuklar bile biliyor artik ama gelde anlatO saatte bir hoşçakal demek için kapı mı çalınır ya? Bak ben evli değilim mesela ama başıma gelse herhalde ben de çok sinirlenirim.
Bende anlamadim gece gündüz hazir nazir oturup onlari beklemem gerekiyor demekkiNiye sürekli geliyorsa sorun oldu ki şimdi
Tek sefer için gösterilen tevazu sürekli gelince de gösterilemez mi
Nedir aradaki fark?
Ayni hareketi annem yapsa eşim de hoş karsilamazdiYok artık. Vallahi yok artık. E bizi de anne doğurdu herhalde ama bizim annelerimiz yapsa yine hoş olmadığını söyleriz.
Resmen kendi evinizde basılmış gibi olmuşsunuz o zaman. Yatağın düzgün olmaması, eşinizin çıplak olması falan, aman çok yanlış işler yapıyorsunuz, çok büyük suç işliyorsunuz yani ne kadar ayıp bişey evli çiftin sevişmesi hem de gece gece! Yapılır mı hiç öyle şey, uslu uslu tv karşısında oturmanız lazım sizin aman kayınvalideye ayıp olmasın. :)Bence anladilar biseyleri odanin kapisi açık kalmış yatak çok düzgün deildi.yoksa bencede bu tuhaflik yok insan evinde istedigi gibi dolasir
Teşekkürler ederim anlamissin arkadasa göre her saatte gelsun hatta ben bekar oğlunun karsisina sortla falan cikiyimyanlış okumuşsun hasta olan kaynana değil kaynananın aynı binada oturan annesi ..her annesine gelip giderken lüzumlu lüzumsuz saatte kapı çalınmaz yanında bekar oğluyla birlikte birde.
Izin almasin ama nezaketen telefon etsin karsisina uygunsuz cikmayalim yada kapida kalmasınbu anneler ölsünde hepinizde kurtulun oğlunun evine gelirken izinmi alsın ne düşünceli gidiyormuş hoşçakal diyecekmiş birde hastaymış utanın kendinizden eşin haklı tabi anasına laf söyletmez...