Biz cünüp gezmeyi tercih ediyoruz anneciiiiğğğğğmmmmm diyecektiniz
Bir daha sormaya cesaret edemezdi
asıl oturma odasında sevişmenizi isteyen kaynana şokluk
Bence anladilar biseyleri odanin kapisi açık kalmış yatak çok düzgün deildi.yoksa bencede bu tuhaflik yok insan evinde istedigi gibi dolasirBi de anlamıyorum eşini üstü çıplak görünce neden tuhaf oldular yani havalar çok sıcak, benim babamın da evde üstünde atlet ve şort veya üstü çıplak sadece şortla oturduğu bile oluyordu bazen çünkü çok sıcaktı, ne yapsın adam bunalıyor yani. Ne var bunda? Niye tuhaf oluyorlar.
Napiyonuzzz geceyle bu saatte deseydi cevabin ne olurdu merak ettimöyle dicektim ama demedim iste salaklik bende.
yani ne biliyon bizim naptigimizi sarilip uyuyoz belki senin evinde yapmak istemiyoruz mecburmuyuz ya.
yada gündüz yapiyoruz
keşke çıplak açsaydınız kapıyı belki kıyıda köşede bir utanma huyu kalmıştır da bir daha rahatsız etmezdi.
Ne kadar ayıp ya insan söylemeyebutanir.acaba ne düşündü de etti bu lafıbenim kaynanamda bi sene izine gittigimizde oturma odasina yer yatagi yapmis - neyse sabah bana demez mi siz hic kalkip banyo yapmiyorsunuz gece ben sokkkkkkkkkkkk. yani bütün gece uyumayip bizimi dinledi napti.
Ne kadar ayıp ya insan söylemeyebutanir.acaba ne düşündü de etti bu lafı
Bence anladilar biseyleri odanin kapisi açık kalmış yatak çok düzgün deildi.yoksa bencede bu tuhaflik yok insan evinde istedigi gibi dolasir
bende kaynanama ilk ziyarete gittiğimde gece uyuyorum eşim namaz kılıyor salonda..birden kapı açıldı sanıyorum kocam geldi..kafayı bir kaldırdım kapı çalmadan içeri giren kaynanam elinde bornoz gece kullanırsınız lazım olur diyor..anasını satıym lazım olacağı varsa da olmayacak sayende ..evinde çiftleşmemize pek bir meraklıydı ama olmadı istediğiBide elinde sigara olcaktı, bizde tam keyif sigarası içiyorduk ne varıdı canım desin
Ne kadar ayıp ya insan söylemeyebutanir.acaba ne düşündü de etti bu lafı
bende kaynanama ilk ziyarete gittiğimde gece uyuyorum eşim namaz kılıyor salonda..birden kapı açıldı sanıyorum kocam geldi..kafayı bir kaldırdım kapı çalmadan içeri giren kaynanam elinde bornoz gece kullanırsınız lazım olur diyor..anasını satıym lazım olacağı varsa da olmayacak sayende ..evinde çiftleşmemize pek bir meraklıydı ama olmadı istediği
acik ariyor iste canim.Oğlumu ihmal etme demeye getiriyor aklınca.
Napiyonuzzz geceyle bu saatte deseydi cevabin ne olurdu merak ettim
Bende şort yada gecelikli oluyorum genelde ama olmamam gerekli demekki baksana özelim yok her saat herkes geliyor.
bende kaynanama ilk ziyarete gittiğimde gece uyuyorum eşim namaz kılıyor salonda..birden kapı açıldı sanıyorum kocam geldi..kafayı bir kaldırdım kapı çalmadan içeri giren kaynanam elinde bornoz gece kullanırsınız lazım olur diyor..anasını satıym lazım olacağı varsa da olmayacak sayende ..evinde çiftleşmemize pek bir meraklıydı ama olmadı istediği
Tatlim konu sahibini alinti yapayim derken yanlislikla sizi alintilamisim kusura bakma lutfen