Gece gece

Biz cünüp gezmeyi tercih ediyoruz anneciiiiğğğğğmmmmm diyecektiniz

Bir daha sormaya cesaret edemezdi :KK53:

öyle dicektim ama demedim iste salaklik bende.
yani ne biliyon bizim naptigimizi sarilip uyuyoz belki senin evinde yapmak istemiyoruz mecburmuyuz ya.
yada gündüz yapiyoruz

Bi de anlamıyorum eşini üstü çıplak görünce neden tuhaf oldular yani havalar çok sıcak, benim babamın da evde üstünde atlet ve şort veya üstü çıplak sadece şortla oturduğu bile oluyordu bazen çünkü çok sıcaktı, ne yapsın adam bunalıyor yani. Ne var bunda? Niye tuhaf oluyorlar.
Bence anladilar biseyleri odanin kapisi açık kalmış yatak çok düzgün deildi.yoksa bencede bu tuhaflik yok insan evinde istedigi gibi dolasir

öyle dicektim ama demedim iste salaklik bende.
yani ne biliyon bizim naptigimizi sarilip uyuyoz belki senin evinde yapmak istemiyoruz mecburmuyuz ya.
yada gündüz yapiyoruz
Napiyonuzzz geceyle bu saatte deseydi cevabin ne olurdu merak ettim :KK70:

benim kaynanamda bi sene izine gittigimizde oturma odasina yer yatagi yapmis - neyse sabah bana demez mi siz hic kalkip banyo yapmiyorsunuz gece ben sokkkkkkkkkkkk. yani bütün gece uyumayip bizimi dinledi napti.
Ne kadar ayıp ya insan söylemeyebutanir.acaba ne düşündü de etti bu lafı

Bence anladilar biseyleri odanin kapisi açık kalmış yatak çok düzgün deildi.yoksa bencede bu tuhaflik yok insan evinde istedigi gibi dolasir

yatagin hep düzgün olmak zorundami
ben kalkip toplamadan ise gidiyorum bazen. illa bisey yapmis olmak mi gerekiyor.
aman kaynana iste akli fikri o iste

çok acil ölüm, hastalık dışında yapılan çat kapılardan nefret ederim. İnsan kendisine yapılmasını istemediği şeyleri, kendisi de bir başkasına yapmamalı. Her kim olursa olsun fark etmez çok ayıp. İlla eşinizle ilişkiye girmiş olmanız gerekmez, regl olup, sancı çekiyor olabilirsiniz, eşinizle tartışmış tadınız kaçmış olabilir vs. vs. Büyükler hep küçüklerden saygı bekler ama bu konu da pek örnek olmazlar nedense ?

Bide elinde sigara olcaktı, bizde tam keyif sigarası içiyorduk ne varıdı canım desin :KK14:
bende kaynanama ilk ziyarete gittiğimde gece uyuyorum eşim namaz kılıyor salonda..birden kapı açıldı sanıyorum kocam geldi..kafayı bir kaldırdım kapı çalmadan içeri giren kaynanam elinde bornoz gece kullanırsınız lazım olur diyor..anasını satıym lazım olacağı varsa da olmayacak sayende ..evinde çiftleşmemize pek bir meraklıydı ama olmadı istediği :KK70::KK70:

bende kaynanama ilk ziyarete gittiğimde gece uyuyorum eşim namaz kılıyor salonda..birden kapı açıldı sanıyorum kocam geldi..kafayı bir kaldırdım kapı çalmadan içeri giren kaynanam elinde bornoz gece kullanırsınız lazım olur diyor..anasını satıym lazım olacağı varsa da olmayacak sayende ..evinde çiftleşmemize pek bir meraklıydı ama olmadı istediği :KK70::KK70:

hahahhaha cok güldüm ya

aynen öyle belki yapicaz ama utancimizdan yapamadik sayende deseydin

Bende şort yada gecelikli oluyorum genelde ama olmamam gerekli demekki baksana özelim yok her saat herkes geliyor.

esine söyle birdaha kapiyi acamam kusura bakma de.
belki banyoda devam edicektim nerden biliyorsun falan de ki annesini istemedigini düsünmesin.

hhahahhahaha

bu anneler ölsünde hepinizde kurtulun oğlunun evine gelirken izinmi alsın ne düşünceli gidiyormuş hoşçakal diyecekmiş birde hastaymış utanın kendinizden eşin haklı tabi anasına laf söyletmez...

Töbe töbee ya. Cidden bu k.v'ler raydan çıkmış, akılları fikirleri nerde, kendileri yapamıyor heves ediyorlar belki ne bilcen.

Hazır bornoz getirmişken condom, kelepçe, kırbaçta getir anacım biz bunlarsız yapamıyoruz deseydin.. Ayyy ayıp ama neler diyorum :KK22:

aklıma ablamın arkadaşı geldi, kayınvalide ile aynı binada yerli yersiz kapısını çalıp geliyormuş kayınvalide.Pazar sabahı erken bir saatte yine gelmiş kızda ortada duşa girilecek bir durum olmamasına rağmen sanki duşa girmiş çıkmış gibi başında havlu üstünde bornoz karşısına oturup bacak bacak üstüne atmış.Kadın o olaydan sonra birdaha çat kapı gelmemiş..Bazen böyle ders vermek gerekiyor demekki anlamaları için

X